Home Datingsites Relatieplanet Flirten: alles over deze handige datingsite functie

Relatieplanet Flirten: alles over deze handige datingsite functie

2 minuten leestijd
0
relatieplanet hoe werkt het

Flirten bestond al voordat er ook maar iemand een naam voor bedacht had. Het is een gewoonte dat iedereen doet; natuurlijk en vaak ook onbewust. Het wordt vaak gezien als een manier om iemand te versieren maar het is veel meer dan dat. Het is een natuurlijk instinct dat we allemaal gebruiken om een potentiële levenspartner te vinden. Met deze kennis is het niet vreemd dat Relatieplanet ook een manier van flirten mogelijk maakt. Relatieplanet flirt niet voor je, maar heeft wel een handige functie met de naam Flirten ontwikkeld. Deze functie geeft je meer mogelijkheden om in contact te komen met andere leden van de Relatieplanet datingsite.

Bekijk op Relatieplanet

Flirten

Flirten is een optie die je kunt gebruiken naast de normale manieren om andere singles te ontdekken op de datingsite. Waar je normaal gesproken met behulp van zoekopdrachten naar een partner kunt zoeken hoef je dit bij Flirten niet te doen. Je krijgt namelijk vanzelf singles voorgeschoteld met de Flirten functie.

Klaar met de vleeskeuringsapps?

relatieplanet"NIET swipen, MEER diepgang: Relatieplanet is precies dat. Voor mensen met inhoud die een vaste relatie zoeken."

Bekijk de leukste singles
  • ✅ Dating
  • ✅ Relatie
  • ✅ Liefde

Hoe werkt het?

Op basis van je ingevulde profiel, je voorkeuren en een extra leeftijdsbereik van +/- 5 jaar wordt er een selectie van singles voor je gemaakt. De personen die aan de criteria voldoen worden één voor één aan je voorgesteld als Flirts. Om de drie dagen begint het spel opnieuw met een nieuwe reeks leden die voorgesteld worden. Je kunt niet direct de foto van de singles zien maar dit is wel mogelijk. In eerste instantie zie je alleen informatie uit het profiel te zien.

Zit er een leuke single tussen die je wel bevalt? Dan kun je eenvoudig op het groene hartje drukken. De persoon wordt dan in een map geplaatst met de naam ‘Vind ik leuk’. De leden waar je geen interesse in hebt kun je afwijzen door op het kruisje te drukken, net zoals op Tinder. Andere leden die jou leuk vinden worden in de map “Vinden mij leuk” geplaatst. Is er een wederzijdse interesse? Dan zie je dit terug in de map “Flirts!”.

De voorwaarden

Er zijn voorwaarden waar je aan moet voldoen om van de Flirten functie gebruik te kunnen maken. Dat zijn deze voorwaarden:

  • Je profiel is minimaal voor 50% ingevuld
  • Je hebt een profielfoto geplaatst
  • Je profielfoto wordt openbaar getoond

Je kunt niet onbeperkt van de Flirts gebruikmaken. Als gratis lid krijg je iedere dag 10 Flirts die je kunt benutten om andere leden te beoordelen. Als betalend lid krijg je dagelijks vijf keer zoveel flirts. Met 50 flirts per dag kun je aardig wat profielen beoordelen, als er voldoende matches geselecteerd kunnen worden op basis van je voorkeuren. Heb je nog geen ervaring met datingsites? In dit artikel leggen we uit hoe Relatieplanet werkt.

Bekijk op Relatieplanet

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Ourtime opzeggen: hoe kun je je Ourtime profiel verwijderen?

Of je nu succes hebt gehad tijdens je bezoeken aan Ourtime of juist helemaal niet: aan all…