Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Michael Slender
Door Michael Slender
5 minuten leestijd

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijstje. Niet langer dan 1.80 meter, blond haar en woonachtig in de provincie Drenthe: we hebben allemaal zo’n lijstje met dealmakers. Voor sommige singles is er één kenmerk dat misschien nog wel belangrijker is: Bijbelse normen en waarden.

Voor christelijke singles die andere christenen willen leren kennen is Opzoeknaarjou een van de beste datingsites. Als het Nederlandse platform voor christelijke singles is het een plek waar je een potentiële partner kunt vinden die hetzelfde geloof als jij hebt. En als je die persoon hebt gevonden, is het het tijd om je profiel weer te verwijderen. Maar hoe?

Of je nu een vriendschap hebt overgehouden aan je verblijf op Opzoeknaarjou, een levenspartner of helemaal niemand: op een gegeven moment is de tijd gekomen om je profiel te verwijderen. Je zou gewoon niet meer kunnen inloggen en je profiel níet verwijderen, maar dan loop je het risico dat je profiel nog lange tijd zichtbaar blijft, terwijl jij misschien al een relatie bent gestart met iemand die je in de supermarkt hebt ontmoet.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Omdat niemand dat wil is het altijd verstandig om je profiel te verwijderen. We leggen je uit hoe je je Opzoeknaarjou profiel opzegt.

Bezoek de website

Aangezien Opzoeknaarjou alleen via de website te gebruiken is, dien je eerst naar de website te gaan. Log in op je account om je datingprofiel te verwijderen. Ga daarom eerst naar de website op www.opzoeknaarjou.nl . Als je het wachtwoord bent vergeten, kun je een nieuw wachtwoord aanvragen.

Opzoeknaarjou verwijderen

Nadat je bent ingelogd in je account, tik je rechtsboven in het scherm op je gebruikersnaam. Wanneer je erop tikt wordt een submenu getoond. Tik in dit menu op Account en je komt vervolgens terecht op de Accountpagina. Tik op deze pagina op Lidmaatschap beëindigen. Tik op de Beëindig je lidmaatschap-button om het verwijderen van je Opzoeknaarjou-profiel te bevestigen.

  1. Tik op je gebruikersnaam.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Lidmaatschap beeindigen.
  4. Tik op de Beëindig je lidmaatschap-button.

Wanneer je deze stappen volgt, wordt je profiel on hold gezet. Je profiel wordt na minimaal een jaar volledig verwijderd, zo stellen de makers van datingsite. Als je gedurende deze periode weer lid wilt worden, dan kun je je lidmaatschap opnieuw activeren.

opzoeknaarjou verwijderen

Hoe stop ik het Fullmembership?

Heb je toegang tot alle functies van Opzoeknaarjou en heb je ervoor betaald? Dan heb je het Fullmember lidmaatschap genomen. In je account kun je inzien tot wanneer het Fullmember lidmaatschap loopt.

  1. Tik op je gebruikersnaam.
  2. Tik op Account.
  3. Tik op Betalingen inzien.

lexa

Alternatief voor Opzoeknaarjou

Opzoeknaarjou is een populair platform voor christelijke singles, maar het is niet de enige datingsite waar deze singles te vinden zijn. In Nederland zijn meerdere datingsites en apps die zoveel gebruikers hebben dat er ook altijd christelijke singles actief zijn. Mocht je de beste datingsite van Nederland willen proberen, dan is Lexa een goede keuze.

Bekijken op Lexa

Veelgestelde vragen

Zijn er vergelijkbare datingsites als Opzoeknaarjou?

Ja, een andere maar vergelijkbare datingsite is Funky Fish. Deze datingsite is net als Opzoeknaarjou een populaire datingsite voor protestante en katholieke singles.

Stopt de automatische verlenging als ik mijn profiel verwijder?

Ja, een lopend abonnement stopt wanneer je profiel wordt verwijderd. Het wordt niet vernieuwd. Er volgt echter geen terugbetaling voor de periode dat het Fullmembership niet wordt gebruikt.

Kan ik ooit weer een nieuw profiel creëren?

Ja, je kunt wanneer je dat wilt weer opnieuw inloggen met je e-mailadres en wachtwoord. Omdat je profiel niet meteen wordt verwijderd door Opzoeknaarjou, kun je op een later moment gewoon weer inloggen. Volgens Opzoeknaarjou worden de profielen na het verwijderen nog minstens een jaar bewaard.

Worden mijn gegevens bewaard na het verwijderen?

Ja, Opzoeknaarjou verwijdert je gegevens pas na minimaal een jaar. Je profiel is niet meer zichtbaar voor andere leden tijdens deze periode, maar het bestaat nog wel.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie