Home Dating apps Nieuwe dating app Wugo geeft vrouwen wat ze willen tijdens een date

Nieuwe dating app Wugo geeft vrouwen wat ze willen tijdens een date

1 minuten leestijd
0
wugo app

Er is geen tekort aan dating apps. Inmiddels zijn er meer dan duizend dating apps die ieder iets anders willen leveren. Zo zijn er dating giganten zoals Badoo en Tinder maar ook dating apps die zich specifiek op een kenmerk of eigenschap van de gebruiker richten. Een nieuwe dating app met de naam Wugo is één van deze dating apps die weer eens iets anders verzonnen heeft. Wugo geeft vrouwen de controle over de eerste date. Geen uitnodigingen meer voor “Netflix en Chill” of een drankje in een bar onder zijn appartement, tenzij de vrouw het voorstelt.

Geen verkeerde dates

In de normale situatie zoals het er vaak aan toe gaat vraagt de man de vrouw voor een date. Daarbij kiest de man ook de activiteit en neemt meestal de leiding als het gaat om keuzes die gemaakt worden voor de eerste date. In veel gevallen is er niets aan de hand maar er zitten dates tussen waar vrouwen zich liever niet aan willen wagen. Wugo wil dit veranderen door de vrouwen te laten bepalen waar ze zich prettig bij voelen, op de locaties die zij zelf kiezen en met activiteiten waar de vrouw zelf de voorkeur aan geeft.

De date die je wilt

De app heeft een simpele werkwijze waarbij gebruikers met elkaar in verbinding worden gebracht door wederzijdse interesses. Het doel van de nieuwe dating app is om de gebruikers zo snel mogelijk met elkaar kennis te laten maken, in het écht. Voor het matchen stellen zowel mannen als vrouwen duidelijk hun intentie en verwachtingen in. Als je bijvoorbeeld wilt voetballen of naar een boekenbeurs wilt dan is dit vanaf het begin vastgelegd. Als je liever zo snel mogelijk de lakens wilt delen na een ‘Netflix en Chill’ ontmoeting dan kun je dat ook aangeven. Met deze insteek is het de doelstelling van Wugo dat je de date krijgt die je wilt, binnen een korte periode.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

24-uurs matching

Vrouwen hebben verder de controle waarbij er een 24-uur venster van matching is. Dit voorkomt dat de gebruikers lange periodes met elkaar chatten waarna er geen afspraak ingepland wordt. In het algemeen hebben singles namelijk veel tijd nodig om tot een daadwerkelijke ontmoeting over te gaan. Voor elke 83 berichten die worden verzonden via dating apps, gaan de gebruikers slechts op één date en duurt het gemiddeld 54 dagen om dat punt te bereiken, zo meldt Forbes. Dan zijn er natuurlijk ook nog veel gevallen waarbij er nooit afgesproken wordt.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…