Home Dating apps Nieuwe app Do I Date laat je dates beoordelen en reviewen

Nieuwe app Do I Date laat je dates beoordelen en reviewen

2 minuten leestijd
0
dating app

Een nieuwe dating  app met de naam Do I Date geeft je de kans om een review achter te laten als je met iemand op date bent geweest. Waar je normaal gesproken niets over het datingverleden van je match af weet geeft Do I Date je handige informatie over de voorgaande dates van je match. Op deze manier legt  de nieuwe dating app meer openheid op tafel omdat je van tevoren al weet hoe iemand tijdens een date is. Volgens de dating app zelf is het de “benodigde pre-dating ontdekkingservaring”.

Meer openheid

Wie heeft het niet eens meegemaakt? Je hebt een leuke chat op een dating app, besluit om je nummer te delen waarna een date gepland wordt. Vol goede moed ga je naar de afgesproken locatie om geconfronteerd te worden met iemand die niet op de foto’s lijkt en zichtbaar ouder is. De nieuwe dating app voorkomt deze ongemakkelijke situaties zodat je niet meer na 5 minuten uit het toiletraam hoeft te klimmen. Dit is wat je kunt op de app van Do I Date:

  • Een review achterlaten over je ervaringen tijdens een date met iemand
  • Laat een review achter over een vriend(in) die de app ook gebruikt
  • Het datingverleden en de reviews van je potentiële dates bekijken

Je kunt een persoon met wie je op date bent geweest een beoordeling geven met een rating tot 5. Deze persoon kun je aan de app toevoegen als je de beschikking hebt over het telefoonnummer van de persoon. De ander ontvangt vervolgens een bericht met de vraag om de account te bevestigen of te verwijderen. Als de persoon de uitnodiging accepteert dan kun je aangeven wat je van de date vond. Voordat de date plaatsvindt kun je de persoon in de database van de app opzoeken om te bekijken of iemand eerder al een beoordeling geplaatst heeft. Iedereen die vandaag de dag een dating app gebruikt voert een soort van controle uit voordat men daadwerkelijk op date gaat. De naam wordt gegoogled, Linkedin gegevens worden gecontroleerd en natuurlijk wordt het Facebook profiel tot in detail gecheckt. In het kader van dating veiligheid is deze controle broodnodig zodat je van tevoren weet met wie je te maken hebt. Met deze gedachte kan Do I Date een handige aanvulling zijn voor singles die zo transparant mogelijk willen afspreken met iemand die men nog niet kent.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Er is geen tekort aan dating apps in 2018. Elke maand komt een nieuwe dating app in het nieuws voorbij die weer eens iets nieuws verzonnen heeft. Zo is er Hater die mensen koppelt op basis van wat ze haten, is er DNA Romance die singles koppelt op basis van de genetische code van de gebruikers en nu dus ook een app waar je je review kunt achterlaten na een date. De app kan gebruikt worden door singles van andere dating apps zoals Tinder, Badoo en Happn om dates te beoordelen. Het neemt hiermee de rol van tussenpersoon op, waar je alleen reviews van je dates kunt achterlaten. Denk jij dat de Nederlandse singles zitten te wachten op deze dating app? Laat het ons weten in de reacties.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…