Home Nextlove

Nextlove

NextLove is een van oorsprong Scandinavische datingsite dat snel uitbreidt naar andere landen, waaronder Nederland. De datingsite richt zich specifiek op alleenstaande ouders en iedereen die zich met deze doelgroep verbonden voelt. Het is geen datingsite voor snelle contacten maar alleen voor het vinden van een relatie. Tenminste, dat is de doelstelling van de datingsite.

Voor wie is het?

Als je op zoek bent naar iemand zonder kinderen dan zit je niet goed bij NextLove. De datingsite is alleen voor mensen die zelf kinderen hebben of op zoek zijn naar iemand met kinderen. De single die zelf geen kinderen heeft maar wel graag een alleenstaande ouder wil ontmoeten is ook welkom. Als je aan deze voorwaarden voldoet en je bent ouder dan 18 jaar dan kun je je zonder problemen aanmelden bij de datingsite.

Bezoek Nextlove

Hoe werkt het?

Het begint bij het aanmelden op de datingsite wat gelukkig snel voor elkaar is. Je kunt inloggen met je Facebook, Microsoft of Google account maar mocht je deze niet willen koppelen dan kan het ook gewoon met je email adres. Dat is wel zo fijn als je je datingleven volledig gescheiden wilt houden. Als je je eenmaal aangemeld hebt dan kun je een gebruikersnaam verzinnen. Wees verstandig en gebruik niet je eigen naam maar een fictieve naam. Upload een profielfoto en vul je profiel verder in. De profielen met duidelijke foto’s en veel informatie krijgen doorgaans de meeste reacties: maak er gebruik van. Hoe meer de single ouders over je kunnen lezen, hoe beter. Deel je gedachten, vertel wie je bent en waar je over dagdroomt. Maak het interessant voor de lezer door het in verhaalvorm te vertellen.

De vragen

Nextlove stelt je een aantal simpele vragen om het makkelijker te maken een match voor je te vinden. Je kunt hierbij gebruik maken van de standaard antwoorden maar als je wilt kun je ook extra informatie toevoegen bij een vraag, mocht het nodig zijn. De vragen gaan over je persoonlijkheid, familiewensen, dromen en interesses. Door de vragen te beantwoorden geef je de lezer een duidelijk en helder beeld van jou. Hoe meer je invult, hoe groter de kans dat iemand contact met je opneemt.

Op zoek

Het lijkt veel werk maar het aanmaken en invullen van je profiel neemt maar enkele minuten in beslag. Als je dit eenmaal gedaan hebt begint het echte werk: je kunt op zoek naar een match. Zoek tussen de leden van de datingsite, lees de interessant en vaak ook vermakelijke profielen en als er een leuke alleenstaande moeder of vader je interesse wekt neem je contact op. Je kunt een knipoog versturen als je iemand leuk vindt maar ook privéberichten versturen en een virtueel cadeautje geven.

Bezoek Nextlove

Gratis

Wat kun je als gratis lid bij Nextlove? Dat is altijd de vraag bij een datingsite. Je kunt zonder kosten aanmelden, je profiel inrichten, foto’s toevoegen en zoeken naar andere alleenstaanden. Dit is waar het stopt als gratis member. Om te zien wie in je geïnteresseerd is en berichten naar andere leden versturen is een betaald lidmaatschap nodig, dit wordt Premium genoemd. Een extra functie met meer mogelijkheden is Premium Plus. Met dit lidmaatschap kan iedereen, ook de gratis leden, berichten met je delen.

The attraction game

attraction gameOnderdeel van de Nextlove datingsite is het zogenoemde “attraction game”. Dit is een kennismakingsspel waarin je andere leden aan de hand van foto’s kunt keuren á la Tinder. Als je op “Attraction” drukt dan zie je het profiel van de gebruiker en kun je meer foto’s bekijken. Door op de groene hartje te drukken laat je merken dat je interesse hebt, bij geen interesse op de rode X. Als beide ouders op het hartje drukken dan is er een “Attraction” en ontvangen beiden hier een bericht van.

Tips voor Nextlove

  • Verstuur gratis een wink om erachter te komen of de ander jou ook leuk vindt.
  • Gebruik niet je echt naam als gebruikersnaam.
  • Maak gratis kennis met de datingsite voor je een betaald lidmaatschap neemt.
  • Gebruik The attraction game om nieuwe matches te krijgen.

Veiligheid

De leden die zich aanmelden bij de datingsite worden eerst gecontroleerd. Dit gebeurt door een handmatige controle waarbij verschillende social media accounts onder de loep genomen worden zoals LinkedIn, Google+ en Facebook. Op deze manier weert de datingsite personen die alleen maar willen “rondkijken” zonder een echt doel. Dat is namelijk niet de bedoeling. De datingsite is alleen bedoeld voor de sugar daddy die op zoek is naar een sugar baby en vice versa.

Over RichMeetsBeautiful

NextLove is in 2013 opgericht als datingsite voor alleenstaande en gescheiden ouders en degene die hen wil ontmoeten. Achter de datingsite schuilt Digisec Media, een bedrijf uit Malta dat verschillende populaire datingsites exploiteert zoals Victoria Milan en Rich Meet Beautiful. Deze combinatie klinkt misschien wat vreemd maar het is niet ongewoon dat één bedrijf meerdere datingsites beheert die zich richten op verschillende doelgroepen. Dat het bedrijf achter NextLove al veel ervaring heeft met online dating heeft het voordeel dat er al veel kennis over de markt is en niet onbelangrijk; de leden veilig te houden. Digisec Media Limited heeft het ondernemingsnummer C56612 en is gevestigd in Sliema, Malta.

De medewerkers van NextLove houden de profielen goed in de gaten en doen er alles aan om je gegevens veilig te bewaren zodat niemand er misbruik van kan maken. Mocht er iets zijn waar je vragen over hebt dan kun je contact opnemen met de klantenservice die iedere dag te bereiken is, ook op zondag.