Home Netsamen

Netsamen

netsamen
Ben jij op zoek naar een spirituele community waar je nieuwe mensen kunt ontmoeten? Dan is de datingsite Netsamen wellicht iets voor jou. Je vindt hier een eerlijke, ontspannen, veilig en openhartig platform waar je zowel kunt daten als nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Het is mogelijk om je gratis in te schrijven en daarna kun je de website gaan verkennen. Ben jij ook benieuwd wat de datingsite Netsamen je allemaal te bieden heeft en wat je er allemaal kunt doen? Lees dan snel verder.

Vind je Netsamen te rustig? Te weinig leden? Er zijn alternatieven die veel meer Nederlandse leden hebben én beter beoordeeld worden. Probeer deze datingapp in plaats van Netsamen:

Bekijk het beste alternatief

Voor wie is Netsamen?

De datingsite Netsamen is voor bewuste mensen zonder, maar ook met partner die spiritueel willen daten of die een nieuwe vriendschap zoeken. Het is voor zowel mensen die in Nederland als in België wonen en 18 jaar of ouder zijn. Het uitgangspunt is dat het voor mensen is die graag ervaringen en verhalen delen met anderen om jezelf en anderen te inspireren. Je kunt dan ook op verschillende manieren met anderen in contact komen. Kortom, deze datingsite is voor mensen die graag hun ervaringen willen delen met gelijkgestemden.

Hoe werkt Netsamen?

Wanneer je op de datingsite Netsamen belandt kun je je gratis inschrijven. Maar het is ook mogelijk om vooraf al op zoek te gaan naar mensen die je voorgingen. Het enige dat je hoeft te doen is in te vullen of je een man of vrouw bent, welk geslacht je graag ontmoet (of beiden), in welke leeftijd en voor een vriendschap, relatie of beiden. Mocht je nog specifieker willen zoeken, dan is het ook mogelijk om op een aantal kenmerken te filteren, zoals provincie, welk (chinees) sterrenbeeld, kinderwens en meer.

Wat kun je verwachten?

Ben je op de datingsite Netsamen op zoek naar een spirituele date dan ontdek je uitgebreide ledenprofielen, partnersuggesties en ondersteuning door een coach waarbij je een gratis intakegesprek hebt. Daarnaast kun je ook bladeren door foto’s. Ben je liever op zoek naar een (nieuwe) vriendschap dan kun je samen discussiëren op het forum over o.a. spiritualiteit, filosofie en relaties. Je kunt ook een oproep plaatsen op het prikbord of een eigen persoonlijke weblog aanmaken. Tot slot kun je ook met anderen of 1-op-1 chatten op deze datingsite.

Andere activiteiten

Daarnaast is het ook mogelijk om op de datingsite Netsamen je eigen activiteitenclub op te zetten en in te richten. Maar je kunt ook op zoek naar anderen activiteitenclubs als je er liever niet een zelf wilt starten. Tot slot is het ook nog mogelijk om bewuste vakanties te boeken op Netsamen. Het is speciaal voor mensen die ergens hun passie willen beleven, geïnspireerd willen raken door bijzondere plekken in de natuur en met gelijkgestemden samen op reis te gaan.

Netsamen: Ontmoet gelijkgestemden voor spirituele dating of vriendschap.

Prijzen

De datingsite Netsamen maakt een onderscheid tussen een beperkt lidmaatschap (gratis) en een volledig lidmaatschap. Bij deze laatste kun je anderen een bericht sturen, chatten en deelnemen op het forum. Met een beperkt lidmaatschap is al redelijk wat mogelijk, zoals berichten ontvangen, leden zoeken, zien wie je profiel heeft bezocht, prikbord deelname, clubs oprichten en hieraan deelnemen, agenda lezen, vakanties met recht op korting boeken en memory spelen met profielfoto’s. Wil je jezelf uitschrijven, dan stopt je lidmaatschap en volgen er geen automatische afschrijvingen.

In de eerste week na deelname van de datingsite Netsamen kies je uit een van de drie verschillende abonnementen. De eerste is de maandbijdrage waarbij je 31+3 dagen (€9,50) cadeau krijgt. Of kies voor een strippenkaart van 75 + 10% = 82 losse dagen (€19,50) of een van 180 + 10% = 198 losse dagen (€32,50), beide zonder einddatum. Hiervan gaan alleen de dagen ervan af dat je inlogt. Daarna is het mogelijk om een volledig lidmaatschap te nemen waarbij je 26 cent per dag betaalt bij 75 losse dagen en 17 cent per dag bij 180 losse dagen.

  • 34 dagen voor € 9,50
  • 82 dagen voor € 19,50
  • 198 dagen voor € 32,50

App en website

De datingsite Netsamen is alleen te gebruiken op de computer of een mobiele internetbrowser en niet op een mobiele applicatie. Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je navigeren naar ‘mijn Netsamen’. Hier kun je jouw berichten, foto’s, favorieten, instellingen beheren en je kunt zien wie jouw profiel heeft bezocht, je eigen profiel updaten of een partner profiel inzien. Op de website zelf kun je ook een agenda inzien waar verschillende activiteiten worden geplaatst. Hier kun je dan aan deelnemen en anderen ontmoeten.

Bekijken op Netsamen

Privacy en veiligheid

De datingsite Netsamen heeft geen keurmerken zoals het keurmerk voor veilig daten of de thuiswinkel waarborg. Het heeft een extra beveiligde verbinding wanneer je de site bezoekt. In de algemene voorwaarden wordt omschreven dat het niet is toegestaan om contactgegevens te delen, zoals telefoonnummers, straatadressen, achternamen, of andere persoonlijke herleidbare informatie. Netsamen controleert alle profielen en het berichtenverkeer tussen leden, de forumberichten en het prikbord. Mocht er een profiel tussen zitten dat zich niet aan de regels houdt, dan wordt deze verwijderd van de datingsite Netsamen.

Reviews van anderen

Er zijn verschillende reviews geplaatst over de datingsite Netsamen en over het algemeen heeft het een positieve naam. Er wordt aangegeven dat het makkelijk is om contact te leggen en dat de sfeer relaxed is. Een aantal mensen geeft aan dat het een fijne online ontmoetingsplek is waarbij daten geen must is. Het is mogelijk om te chatten in verschillende boxen en je de profielen zijn erg uitgebreid. Wel is het moeilijk om contact te krijgen met Netsamen zelf, via de mail wordt er niet altijd gereageerd en telefonisch zijn ze ook niet altijd bereikbaar.

Over Netsamen

De datingsite Netsamen is al meer dan 15 jaar actief en bestaat daarmee al een geruime tijd in het internetlandschap. Er is niet heel veel media-aandacht besteed aan deze datingsite, maar de website komt geregeld voor op verschillende fora, zoals bij Kassa en Radar. Ook is het in een aantal blogs verschenen, bijvoorbeeld op dewandeldate. Wanneer je op zoek bent naar een datingsite met het oog op een geestelijke en spirituele connectie, dan is Netsamen zeker het proberen waard.

Veelgestelde vragen

Is Netsamen voor iedereen?

Nee, Netsamen is niet voor iedereen geschikt. De datingsite is enkel bedoeld voor mensen met een spirituele interesse of achtergrond.

Is Netsamen gratis?

Ja, aanmelden bij Netsamen is gratis. Er zijn echter wel de nodige beperkingen als gebruiker met een ‘beperkt lidmaatschap’ van de datingsite. Een betaald abonnement is vereist om van alle Netsamen-functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Kun je swipen op Netsamen?

Nee, Netsamen heeft geen mogelijkheid om te swipen. De datingsite heeft wel voldoende andere functies om beschikbare gebruikers te zoeken, waarbij je kunt filteren op verschillende kenmerken.

Wat is de minimumleeftijd voor Netsamen?

Iedereen die ouder is dan 18 jaar kan zich aanmelden op Netsamen. Minderjarige gebruikers worden niet toegelaten tot de datingsite.

Heeft Netsamen een app

Nee, datingsite Netsamen is exclusief beschikbaar via de website. Hoewel de datingsite te bezoeken is vanaf een smartphone of tablet, is er geen datingapp beschikbaar.