Home Mysecretdate

Mysecretdate

Mysecretdate; de naam zegt eigenlijk al genoeg. Anoniem afspreken zonder dat iemand er ooit achterkomt is mogelijk op deze datingsite. Voor iedereen die op zoek is naar een seksdate zit er goed; avontuur is bijna gegarandeerd. Dat neemt niet weg dat je er ook terecht kunt als niet specifiek op zoek naar seks bent. Voor een intiem gesprek zit je er ook goed maar ook voor een relatie. Mysecretdate is geoptimaliseerd voor mobiele telefoons, desktop computers en tablets. Het maakt niet uit op welke apparaat je zit; de website is altijd bereikbaar.

Aanmelden

Zoals je misschien al verwacht is ook bij deze datingsite het aanmelden mogelijk zonder kosten. Dit is bij elke datingsite het geval. Het gaat er echter om wat je met het gratis lidmaatschap kunt. Op de website is te lezen dat je gratis je profiel kunt inrichten, foto’s kunt plaatsen maar ook bericht versturen. Je kunt alleen een account aanmaken bij de datingsite als je ouder dan 18 jaar bent. Het maakt verder niet uit of je single bent of een relatie hebt.

Na het aanmelden is het tijd om je profiel te perfectioneren. Vul al je gegevens in zodat anderen een goed beeld van je hebben. Wat je niet moet doen is je echte naam gebruiken. Verzin een gebruikersnaam die niets te maken heeft met je echte naam zodat niemand je identiteit kan achterhalen. Je wil immers niet dat je open en bloot met je echte naam actief bent op een seksdatingsite. Voeg vervolgens nog een aantal leuke foto’s van jezelf toe om zoveel mogelijk reacties te krijgen.

Bezoek Mysecretdate

Op zoek

Zodra je klaar bent met het invullen van je datingprofiel kun je direct op zoek naar iemand die net als jou op zoek is naar een seksueel avontuurtje. Mysecretdate helpt je om iemand te vinden met een aantal matches die aan je voorgesteld worden. Mocht er niemand tussen zitten waar je een spannende avond mee wilt beleven dan kun je natuurlijk ook zelf op zoek gaan naar een lid die wel aan je wensen voldoet. Dit kun je doen met behulp van de zoekfunctie op de datingsite. Kom je iemand tegen die je hart sneller laat kloppen? Dan kun je een interesse bericht versturen maar ook een persoonlijk bericht.

Veiligheid

Bij Mysecretdate zit het goed met je privacy is te lezen op de datingsite. Je gegevens worden niet misbruikt en nooit doorgespeeld aan derden. Dat is fijn om te weten als je ergens je gegevens achterlaat. De datingsite beschikt hiernaast over een beveiligde SSL verbinding. Deze encryptie is nodig om veilig gegevens te verzenden via de datingsite, waaronder berichten maar ook je persoonlijke gegevens. Wat je echter wel in je achterhoofd moet houden is dat Mysecretdate niet continu de profielen controleert zoals veel andere datingsites dat wel doen. In de praktijk kan dit betekenen dat je te maken krijgt met nepprofielen hoewel dat in onze test niet naar voren kwam. Het is echter een punt om op te letten als je lid wordt van de datingsite.

Over Mysecretdate

Deze Nederlandse seksdating website bestaat al enkele jaren en heeft gedurende deze periode vele leden bij elkaar gebracht. De datingsite Mysecretdate is eigendom van het Nederlandse bedrijf Trafficshare. Dit bedrijf is in Utrecht gevestigd en is geregistreerd bij de KVK onder nummer 55755593.