Home Mint

Mint

Mint is een gratis dating app om met andere singles in contact te komen. Of je nu de ware liefde wilt vinden, alleen maar wilt kijken hoe je in de markt ligt of wilt daten; de Mint app kan je hierbij helpen. Alsof het aanbod van veeg-apps nog niet groot genoeg is gaat Mint de strijd aan tegen de gevestigde orde. Volgens de eigenaren zien ze alleen Happn, Badoo en Tinder als concurrenten maar er zijn nog veel meer vergelijkbare apps. Hoewel Mint al wat Nederlandse leden heeft valt het aanbod singles in het niet bij een dating app zoals Tinder of Badoo. Als je meer kans op succes wilt dan is het verstandig om voor Badoo te kiezen.

Bezoek Badoo

Hoe werkt Mint?

Mint appEen account aanmaken in de Mint app is simpel. Je kunt namelijk inloggen met je Facebook account zoals dat veel andere apps ook mogelijk is. De connectie met Facebook is nodig zodat Mint eenvoudig kan controleren of je een echt bestaand persoon bent. Op deze manier worden nepprofielen geweerd van de datingsite. Er wordt nooit iets op je Facebook tijdlijn geplaatst en je vrienden ontvangen geen bericht over je activiteiten in de Mint app. Zo kun je alsnog redelijk anoniem dating met behulp van de dating app.

Je kunt een keuze maken uit een overzicht met de nieuwste leden of de online leden. Als je deze keuze gemaakt hebt dan komen de profielen tevoorschijn van de leden met wie je contact op kunt nemen. Veeg naar links als je door wilt naar de volgende persoon en ga terug naar de vorige door naar rechts te vegen. In dit opzicht wijkt het wat af van je mogelijk gewend bent bij dating apps zoals Tinder en Badoo. Like de foto als je iemand leuk vindt en begin een chat met iedereen die aan je wensen en eisen voldoet.

In het overzicht met Bewonderaars kun je zien wie jou geliket heeft en in de lijst met Favorieten kun je zien wie jij geliket hebt. Jammer genoeg is de lijst met Bewonderaars alleen te bekijken met een Mint Premium account.

Voor wie is het?

De Mint app is er voor iedereen. Je geslacht, nationaliteit en land spelen geen rol. Iedereen kan toegang tot de dating app krijgen door een account aan te maken. Vrouwen hebben een voordeel in de Mint app. Als vrouw krijg je namelijk onbeperkt gratis toegang tot de premium functies waardoor je de lijst met Bewonderaars kunt ontgrendelen.

Mint app

Mint is alleen beschikbaar als app en niet als website. Dit maakt het niet mogelijk om via de pc in te loggen. De app is beschikbaar in de Google Play en Apple App Store. De Mint app is gebruiksvriendelijk en werkt zoals iedere dating app waarbij je veegt om andere leden te keuren.

Tinder App StoreTinder Google Play

Mint Premium

Door je account te upgraden naar een Premium account kun je gebruik maken van alle functionaliteit van de app. Zo kun je anoniem navigeren door de dating app, je afstand en leeftijd voor anderen verbergen maar je kunt ook chatten met de populairste leden van de dating app. De normale accounts kunnen dit allemaal niet. Upgraden naar een Mint Premium account kan door een in-app aankoop te doen. Let op, het gaat om een betaald abonnement.