Home Mingle2

Mingle2

mingle2Met een oude historie als klassieke datingsite in de Verenigde Staten is Mingle2 tegenwoordig veranderd in een populaire dating app. Met miljoenen gebruikers die de app dagelijks gebruiken is het nog altijd een online hangplek voor vele singles die liefde of een date zoeken. Deze dating app bestaat al heel wat jaren en dat is ook misschien wel wat te zien aan de interface. Terwijl de app wereldwijd vele internationale leden heeft blijft het gebruik in Nederland achter. Een dating app die meer Nederlandse bezoekers en een betere interface heeft is Badoo.

Bezoek Badoo

Hoe werkt OkCupid?

Om Mingle2 te proberen dien je eerst een account te registreren. Dit is gelukkig zo gebeurt waarna je binnen een minuut al bezig kunt met invullen van je profiel. Als je bekend bent met de werkwijze van de huidige generatie dating apps dan zul je geen moeite hebben met de werkwijze van Mingle2. Zo kun je je foto’s toevoegen aan je profiel, kun je je interesses aangeven, voorkeuren en ook kun je wat over jezelf vertellen. Als je dit alles achter de rug hebt dan begint het spel pas echt en kun je gaan “minglen” met de andere singles. Je profiel geldt daarbij als je visitekaartje dat je gebruikt om iemand over de streep te trekken zodat hij of zij een bericht naar je verstuurt.

Matchen

mingle2 appZoals elke andere dating app kun je ook met Mingle2 een potentiele date bij je in de buurt vinden. Dit kun je op de Tinder manier doen, door van profiel naar profiel te swipen of je kunt het op de zoekmanier doen waarbij je zelf op zoek kunt gaan naar iemand die je leuk vindt. In de matchsectie kun je de profielen beoordelen zoals je waarschijnlijk wel eens vaker gedaan hebt. Als je iemand leuk vindt en de ander jou ook dan is er een Wederzijdse Match. Dit is het doel als je op zoek bent naar een leuk gesprek om zo snel mogelijk wilt daten. Als extra krijg je ook iedere dag een aantal aanbevolen matches te zien.

Berichten en vrienden

In de berichteninbox kun je je berichten terug vinden die je naar andere verstuurd hebt en anderen naar jou. Bij Mingle2 kun je onbeperkt gratis privéberichten versturen naar je matches. Bovendien kun je ook gratis nudges, winks en knuffels versturen.Een ander onderdeel van Mingle2 is het vrienden gedeelte. Als je al wat gesprekken hebt gehad dan kun je personen als vriend toevoegen, wat ook gratis is. Je kunt in deze sectie zien of je vrienden online zijn en ze snel aanspreken als je dat wilt. Waar andere apps vaak een limiet plaatsen op het aantal berichten dat je kunt versturen is dit bij deze dating app niet het geval. Je interacties met andere leden worden niet gelimiteerd binnen de app wat uiteraard fijn is als je niet wilt betalen.

Voor wie is het?

Mingle2 is een dating app voor iedereen. Het maakt werkelijk echt niet uit wat je zoekt, zolang je maar bereid bent om contacten aan te gaan met andere leden. Je kunt er nieuwe mensen leren kennen, vrienden maken met de mensen die bij je passen maar ook flirten, daten en iemand vinden voor een relatie. Kortom, wat je ook zoekt of wilt, bij deze dating app zou je het kunnen vinden als je geluk hebt.

Mingle2 app

De Mingle2 app is verkrijgbaar voor iedere smartphone en tablet maar je kunt je ook aanmelden via de website. De app is tegenwoordig voor de meeste gebruikers de nummer één keuze. Deze kun je downloaden in de Apple App Store of in de Google Play Store.

App StoreGoogle Play

Gratis?

Zoals gezegd zijn er veel gratis features bij Mingle2. Al vanaf de start in 2006 is Mingle2 namelijk een gratis datingsite en later zijn de diensten ook gratis beschikbaar gesteld binnen de app. Alles is gratis te gebruiken binnen de app en daar houden de meeste singles van. De makers van de datingsite en app dienen echter wel inkomsten te vergaren en dit doet men met behulp van advertenties. Op deze manier is voor de leden geen limieten en gebreken in de functionaliteit maar wordt je wel geconfronteerd met advertenties, die door sommige leden als irritant gezien worden. Dit is echter de prijs die je betaalt voor alle gratis functies.

Veiligheid

Hoewel de dating app gratis is wordt er wel hard gewerkt om de veiligheid van de leden te waarborgen. De ontwikkelaars van de app houden het verkeer goed in de gaten en monitoren wie de app gebruikt. Nepprofielen kom je hierdoor niet snel tegen in de app. Oude profielen en onvolledige profielen zijn ook niet te vinden met de zoekfunctie. Mocht je iets meemaken in de app wat je kunt bestempelen als ongewenst gedrag dan kun je dit eenvoudig rapporteren. De medewerkers van de app zullen dan zo snel mogelijk in actie komen. De Mingle2 datingsite is verder beveiligd met een encryptie wat vandaag de dag een minimale vereiste is voor een datingsite. Dit betekent dat niemand de data kan onderscheppen die je via de website verstuurd. Hiernaast kun je in de instellingen van de app verschillende opties inschakelen om te voorkomen dat je benaderd wordt door mensen die niet aan je voorkeuren voldoen.

Over Mingle2

Met de missie “helping people connect” nodigt Mingle2 iedereen uit om lid te worden van de gratis datingsite en app. De datingsite bestaat al heel wat jaren en dat is ook te zien. Mingle2 is zelfs lange tijd één van de drukstbezochte dating apps geweest in het verleden, voordat Tinder de wereld veroverde. Het online forum gaat al heel wat jaren mee en heeft werkelijk miljoenen berichten wat de populariteit van de datingsite bevestigd. Er zijn maar weinig datingfora van dit formaat. Mingle2 is vooral interessant als je eens wat anders wilt dan Tinder en zonder kosten kennis wilt maken met andere singles. Of het Mingle2 ooit lukt om ook Nederland te veroveren zal nog moeten blijken.