Home Millionaire Match

Millionaire Match

millionaire match
Je bent single en klaar om een nieuwe leuke man of vrouw te ontmoeten. Vol goede hoop begin je je datingavontuur online met behulp van allerlei verschillende dating apps. Maar dat liep toch wat anders als dat je had gehoopt. Ben je klaar met het leeghoofdig eindeloos swipen van profielen van singles? Van oppervlakkige conversaties die nooit op iets uitlopen? Klaar met mensen die iets anders van je willen? Millionaire Match is een datingsite die uitsluitend bedoeld is voor succesvolle mensen en aantrekkelijke singles.

Deze extreem exclusieve dating app zorgt ervoor dat je enkel in contact komt met succesvolle, rijke of knappe singles zodat jij niet langer je tijd hoeft te verspillen. Voor kwaliteitsdating en een serieuze relatie ben je bij Millionaire Match aan het juiste adres. Het enige nadeel? Er zijn weinig tot geen Nederlanders. Daarom raden we voorlopig deze dating app aan:

Bekijk deze datingsite

Voor wie is Millionaire Match?

Millionaire Match is een exclusieve dating app bedoeld voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een leuke date, oprechte connectie of een vaste relatie. Je seksuele voorkeur maakt hier ook niks uit. De dating app benadrukt dat ze niet zijn bedoeld voor hook-ups of sugardaddy en sugarbaby relaties.

De vrouw-man verhouding is zo’n 50-50%, zo zegt de dating app zelf, en de meeste gebruikers vallen in de 35 tot 54 jaar categorie. Daarnaast is Millionaire Match enkel bedoeld voor gebruikers die 18 jaar of ouder zijn.

Maar niet iedereen die ouder is dan 18 jaar krijgt toegang tot de app: Millionaire Match, de naam geeft het al aan, laat alleen singles door de screening gaan die een salaris van 6 cijfers hebben of buitengewoon knap of aantrekkelijk zijn.

Hoe werkt Millionaire Match?

Het aanmelden bij Millionaire Match is een eenvoudig proces en het duurt slechts enkele minuten. Om je te registreren moet je een aantal basisgegevens over jezelf invullen, zoals je gebruikersnaam, e-mailadres, leeftijd en geslacht. Ook moet je het geslacht opgeven waarnaar je op zoek bent. Daarnaast geef je je jaarinkomen, lichaamstype, etniciteit en lengte op. Om het af te maken, upload je een profielfoto die het Millionaire Match team eerst moet goedkeuren.

Schrijf een leuke tekst over jezelf, waar je naar op zoek bent en hoe je de toekomst voor je ziet. Deeze tekst zal op je profiel zal komen te staan; het deel dat andere gebruikers van de dating app zullen zien. Alle profielen die worden aangemaakt bij Millionaire Match zijn onderhevig aan goedkeuring. Het duurt meestal 24 uur voordat het Millionaire Match team je profiel heeft goedgekeurd.

mm app

Profielen bekijken

Een profiel bij Millionaire Match bevat een fotogalerij en vier tabbladen met verschillende informatie. De eerste twee tabbladen bevatten alle basisinformatie over de gebruiker, zoals informatie als het jaarinkomen en nettowaarde van de gebruiker. Daarnaast bevat het ook details over het uiterlijk, levensstijl en interesses van de gebruiker. Het derde tabblad vertelt over de activiteiten waarin de gebruiker geïnteresseerd is en het vierde tabblad bevat opmerkingen van andere gebruikers.

Na je aanmelding kun je beginnen met je datingavontuur. Bekijk diverse profielen van andere leden om erachter te komen welke gebruikers je aandacht trekken. Vind je iemand aantrekkelijk of interessant? Geef die persoon dan een like of een wink om je interesse te tonen. Je kunt maximaal 50 likes of winks per dag versturen.

Let’s Meet

Je kunt ook gebruik maken van de Let’s Meet-feature van de app. Dit werkt als een soort Tinder systeem: je bekijkt snel profielen en je kunt naar links of rechts swipen als iemand je aandacht trekt. Heb je elkaar naar rechts geswiped, dan heb je een match en kun je beginnen met chatten. Millionaire Match heeft verder ook blogs en fora waar leden hun gedachten en vragen kunnen delen met anderen.

millionaire match

Prijzen

Millionaire Match heeft een gratis lidmaatschap, maar hiermee is het vrij moeilijk om optimaal contact te leggen met andere leden. Je kunt namelijk geen berichten verzenden als gratis lid, je kunt alleen op berichten reageren. Om je kansen om je ideale partner te vergroten, kun je het beste een Premium abonnement bij Millionaire Match aanschaffen. Met dit betaalde lidmaatschap kun je gebruik maken van alle functies en feature die de dating app te bieden heeft.

De kosten van Millionaire Match zijn relatief hoog in vergelijking met andere datingsites. Dit is vrij logisch, gezien de doelgroep van deze dating app. Zo behoudt Millionaire Match ook de exclusiviteit van de app. De kosten van een Premium abonnement bedragen:

  • € 70,99 voor 1 maand.
  • € 139,99 voor 3 maanden.
  • € 244,99 voor 6 maanden.
  • € 399,99 voor 1 jaar.

App en website

Je kunt gebruik maken van Millionaire Match door naar de website te gaan en de desktopversie te gebruiken. De datingsite is mobielvriendelijk om te gebruiken op smartphones, maar ook is het te gebruiken op laptop en pc. Je kunt daarnaast de Millionaire Match app downloaden in de Google Play Store of de Apple Store. Deze app is dus geschikt voor zowel Android als iOS gebruikers.

App StoreGoogle Play

Is het betrouwbaar?

Over het algemeen krijgt Millionaire Match hoge reviews van haar gebruikers. Vele miljonairs of rijke succesvolle mensen zijn op zoek naar een partner, maar kunnen hun gelijken niet vinden op andere dating apps. Millionaire Match heeft een zeer exclusieve pool aan leden door de strikte screening en hoge lidmaatschapskosten. Er zijn al veel succesverhalen uit voort gekomen en veel gebruikers beschrijven de app als professioneel.

Een nadeel van de exclusiviteit van de dating app is dat er niet veel leden zijn, waardoor het vaak lang duurt voordat je weer nieuwe matches hebt. En in het geval van Nederlandse leden mag er toch echt wel over een groot tekort gesproken worden. Om deze reden raden we een andere dating app aan met meer Nederlandse gebruikers:

Bekijk deze datingsite

Veiligheid en privacy

De website van Millionaire Match maakt gebruik van een veilige SSL-verbinding. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat jouw persoonlijke gegevens goed beschermd zijn tegen eventuele hackers of cybercriminelen. Veel rijke en succesvolle bekende mensen maken gebruik van deze dating app, vandaar dat Millionaire Match hun uiterste best doet om de veiligheid en privacy van haar gebruikers te waarborgen.

Over Millionaire Match

Millionaire Match werd gelanceerd in 2001 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meeste exclusieve dating apps. Met ruim 20 jaar ervaring en 3,8 miljoen gebruikers wereldwijd weet Millionaire Match als geen ander om aantrekkelijke en succesvolle singles met elkaar te matchen en in contact met elkaar te laten komen.

De dating app gaat met de tijd mee en het Millionaire Match team introduceert ieder jaar weer nieuwe functies om met de tijd mee te gaan. Het belang van de gebruikers staat altijd op nummer één en vandaar dat de app al vele positieve recensies en honderden succesverhalen van gebruikers heeft verzameld.

Veelgestelde vragen

Is Millionaire Match gratis?

Ja, Millionaire Match is gratis maar met beperkingen. De basisfuncties van de Millionaire Match app zijn gratis te gebruiken. Een Premium lidmaatschap is vereist om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Is Millionaire Match voor iedereen?

Nee, Millionaire Match is alleen bedoeld voor superaantrekkelijke of rijke singles. Het omschrijft zichzelf als een dating app voor miljonairs.

Zijn er vergelijkbare dating apps als Millionaire Match?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Rich Meet Beautiful.

Kun je swipen op Millionaire Match?

Ja, profielen swipen is de standaard werkwijze van de Millionaire Match app.

Wat is de minimumleeftijd voor Millionaire Match?

Millionaire Match is beschikbaar voor singles vanaf 18 jaar oud.

Heeft Millionaire Matcheen website?

Ja, Millionaire Match is als app te gebruiken en als datingsite.