Als we het over een algemene datingsite hebben met traditionele kenmerken dan is MetJou er één van. Iedereen welkom op deze datingsite. Met gemiddeld 200 nieuwe aanmeldingen per dag is het een datingsite dat snel groeit hoewel het nog niet veel naamsbekendheid heeft verworven. Het is onderdeel van het datingnetwerk Safe Dating Networks waardoor je gegarandeerd veel singles aantreft om kennis mee te maken. Meld je aan, vul je profiel in en bekijk de profielen van andere leden; voor je het weet staat de eerste date op de planning.

Hoe werkt MetJou?

Wie ooit al eens lid is geweest van een normale datingsite weet meteen hoe MetJou werkt. Het is een zogenoemde profielensite waarbij je een eigen profiel kunt aanmaken waarmee je jezelf in de kijker zet van de andere leden. Al deze andere leden hebben zelf ook een profiel. Door middel van de zoekfunctie kun je op zoek gaan naar je match; op basis van afstand, leeftijd, interesses, voorkeuren en meer. Zo kun je filteren in het aanbod zodat je alleen de singles ontmoet die aan je wensen en eisen voldoen.

Bezoek MetJou

Voor wie is het?

Datingsite MetJou is er voor de flirtende singles in de leeftijdscategorie van begin twintig tot veertig. Dit zijn de leeftijdscategorieën die het best vertegenwoordigd zijn op de datingsite maar dat betekent niet dat jongere of oudere singles niet toegelaten worden. Integendeel zelfs, iedereen ouder dan 18 jaar kan lid worden op MetJou. De datingsite is niet alleen bedoeld om een date te vinden maar ook kun je er terecht als je een serieuze en romantische relatie wilt of vriendschap.

Tips voor MetJou

  • Verstuur een knipoog om andere singles te laten merken dat je interesse hebt.
  • Speel het FotoZapper spel om nieuwe singles te ontmoeten.
  • Vrouwen op MetJou ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Gratis en betaald

Van nature is MetJou een betaalde datingsite maar het is ook mogelijk om gratis lid te zijn. Dit geeft je echter niet de mogelijkheden die je nodig hebt om contact te kunnen leggen met de leuke singles die je tegenkomt. Met het gratis membership kun je enkel je profiel invullen en wijzigen, profielen bekijken en zoeken. Je kunt weliswaar een interessebericht versturen maar daar houdt het op; met VIP-toegang kun je pas écht daten op MetJou. Dit is een betaalde vorm van het lidmaatschap en dit heb je nodig om te kunnen chatten, persoonlijke berichten te versturen en uitgebreid te zoeken. Bovendien kun je dan ook je FotoZapper matches bekijken en benaderen; iets wat je ook niet kunt als gratis lid.

safedatingnetworks

Hét datingnetwerk

Het voordeel van MetJou is bovendien dat het onderdeel is van een veel groter netwerk, Safe Dating Network genaamd. Het lijkt er misschien op dat het om een “kleine” datingsite gaat maar in werkelijkheid kom je in contact met singles van verschillende datingsites. Dit komt omdat het ledenbestand gedeeld wordt met alle andere datingsites binnen het netwerk. Zo is het mogelijk dat je iemand leert kennen die lid is van een andere datingsite dan MetJou. Niet alleen kun je zelf veel meer profielen bekijken van flirtende singles maar ook kunnen al deze singles jouw profiel bekijken en contact met je opnemen.

Veiligheid en privacy

computer sslDoordat MetJou onderdeel van een netwerk is wordt de veiligheid centraal geregeld. Dit betekent in de praktijk dat het volledige netwerk afgesloten is voor niet-leden en niet bereikbaar is via een zoekmachine. Dat is wel zo fijn als je niet wilt dat je datingprofiel tevoorschijn komt als je nieuwe werkgever op je naam zoekt. Verder worden de gegevens die je op de datingsite verstuurt met een encryptie verzonden (te zien aan het groene slotje) en worden alle profielen handmatig gecheckt voordat deze op de datingsite getoond worden. Doordat het om een netwerk datingsite gaat is het goed om te weten dat je profiel ook op de andere aangesloten datingsite zichtbaar en vindbaar is. Als je dit niet wil om privacyredenen dan kun je dit uitschakelen. Hiernaast kun je je foto’s voor het publiek verbergen en ook kun je je profiel zelf (tijdelijk) verbergen zodat niemand je kan vinden.

Bezoek MetJou

Over MetJou

MetJou heeft een korte maar veelzeggende naam dat boekdelen spreekt. De datingsite heeft nog niet de bekendheid zoals hevig adverterende datingsites zoals Lexa maar dat zegt verder weinig over de populariteit. Uiteindelijk draait het allemaal om één ding; iemand leren kennen die bij je past. Of een datingsite bekend is of niet maakt niet uit als je maar één persoon hoeft te ontmoeten. MetJou is geen nieuwe speler op de markt van datingsites. Volgens de datingsite zelf is het “al vele jaren een vertrouwd gezicht in het dating landschap”. Achter de datingsite zit een Nederlands bedrijf dat opereert onder de naam Amazing Bits BV. Dit bedrijf is in Nijmegen gevestigd en staat geregistreerd bij de Belastingdienst en Kamer van Koophandel. De inschrijving bij de Kamer van Koophandel hebbben we kunnen verifieren waar het ingeschreven is onder nummer 09170750.