Home Metaldating

Metaldating

metaldating
De afgelopen jaren zijn datingsites steeds populairder geworden. Als je single bent is de kans groot dat je wel eens gebruik hebt gemaakt van een datingwebsite of een dating app op je smartphone. Je kunt er bijna niet meer omheen. Met al die nieuwe datingsites komen er ook steeds meer websites die speciaal gericht zijn op een bepaalde doelgroep.

Zo zijn er bijvoorbeeld datingsites ontstaan speciaal voor ouderen, mensen met een beperking, een bepaald geloof of interessante hobby’s of interesses. Metaldating is zo’n website die zich speciaal richt op een bepaalde doelgroep: metalheads.

Metaldating is een online dating community voor liefhebbers van het muziekgenre ‘metal’. Via deze site kunnen metalheads elkaar leren kennen. De site is perfect om een partner te vinden die ook groot van is van deze muziekstroom. Een bijkomend voordeel is echter ook dat de gebruikers van de website deze site ook kunnen gebruiken om maatjes te vinden om concerten of festivals mee te bezoeken.

Ben je dus fan van metal en op zoek naar een partner, vriend of vriendin om mee op stap te gaan? Dan ben je bij Metaldating aan het juiste adres. Hoewel Metaldating zich specifiek op deze markt richt, is de datingsite inmiddels aardig verouderd. Een snelle blik op de website zal dit bevestigen. Daarom raden we op dit moment een andere datingsite aan, met veel meer Nederlandse leden:

Bekijk het beste alternatief

Voor wie is het bedoeld?

Zoals de naam al aangeeft, is de datingsite metaldating bedoeld voor metalheads. Metal is een muziekgenre waar je van moet houden of waar je helemaal niets mee hebt. Er is dan eigenlijk ook niet echt een middenweg. Het is dan natuurlijk fijn als je een partner treft die ook enorm van dit genre houdt. Daar is metaldating perfect voor. Het is dé datingsite voor alle liefhebbers van metal die op zoek zijn naar een partner die er ook graag naar luistert.

Toch is Metaldating niet alleen bedoeld voor romantische relaties. De datingsite is namelijk ook voor mensen die in contact willen komen met andere liefhebbers van dit muziekgenre. Zo kun je mensen ontmoeten om over je favoriete bands te kletsen en nieuwe vriendschappen te sluiten. Je kunt mensen vinden om mee naar metal festivals te gaan of om eens een leuk concert mee te bezoeken. Zeker als je niemand in je vaste vriendengroep hebt die ook fan is van deze muzieksmaak, kan het leuk zijn om vriendschappelijk contact te zoeken via een online site. Daar is Metaldating dan ook zeker perfect voor.

metaldating website

Hoe werkt Metaldating?

De site is heel gemakkelijk in gebruik. Het aanmelden is laagdrempelig aangezien je ook de mogelijkheid hebt om je Facebook profiel te koppelen aan je account. Op deze manier hoef je een groot deel van je account niet meer zelf in te vullen. Het is goed om te weten dat er bij Metaldating een strenge controle is op de accounts; deze wordt handmatig uitgevoerd en de profielen worden goed gecontroleerd. Op deze manier kan Metaldating verzekeren dat er geen spam accounts of nepprofielen worden gemaakt.

Nadat je je hebt aangemeld en je je profiel hebt ingevuld kun je aan de slag. Metaldating werkt net iets anders dan normale datingsites en is meer ingericht als een community. Zo is er bijvoorbeeld een ‘Kroeg’ waar je met elkaar kunt kletsen en is er een mogelijkheid om in een groep met elkaar opkomende evenementen en concerten kunt bespreken. Hier kun je dan ook direct nieuwe mensen ontmoeten om deze evenementen mee te gaan bezoeken.

Lid worden en de kosten

Je hoeft niet direct je portemonnee te trekken als je een account wilt aanmaken bij Metaldating. In tegenstelling tot een groot deel van de andere online datingsites is Metaldating helemaal gratis. Je hoeft niet te betalen om een account aan te maken en ook het versturen van berichten en andere functies is volledig gratis. Zo kun je snel beginnen met daten en gebruik maken van de interessante features die je kunt vinden. Praat met gelijkgestemden over je favoriete bands, nodig mensen uit voor een leuk metal feest of ontmoet mensen om mee te daten.

Is Metaldating een betrouwbare site?

Helaas komen op veel datingsites tegenwoordig op neppe profielen voor. Deze worden er vaak voor gebruikt om mensen naar de site te lokken en ervoor te zorgen dat je geld betaalt om berichten te sturen. Natuurlijk wil je niet dat dit je overkomt. Gelukkig hoef je daar bij Metaldating niet bang voor te zijn.

De site wordt veilig gehouden door ieder account dat zich aanmeldt handmatig te controleren. Op deze manier kan er worden gegarandeerd dat er geen spammers of fake profielen zich aanmelden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je aan de praat raakt met een persoon die eigenlijk helemaal niet bestaat. Daarnaast zijn er ook geen kosten verbonden aan het gebruik van de site, waardoor je ook niet het risico loopt om veel geld te verspillen zonder uiteindelijk een leuk persoon te ontmoeten.

De plus- en minpunten van Metaldating

Als je groot fan bent van metal en graag met andere gelijkgestemden in contact komt, dan zit je bij Metaldating goed. Het is een grote online community voor metalheads waar je zowel op een romantische manier kunt daten als op een vriendschappelijke manier kunt kletsen met mensen. Het grote voordeel van Metaldating is dat de site helemaal gratis is. Je kunt je kosteloos aanmelden en gebruik maken van alle functies die de site te bieden heeft. Daarnaast is de site op een unieke manier opgebouwd met een ‘kroeg’ om gezellig te ouwehoeren met mensen en een kopje ‘evenementen’ waar je met anderen kunt afspreken om concerten en festivals te gaan bezoeken.

Bezoek Metaldating

Over Metaldating

Metaldating is dus de perfecte online community om mensen te leren kennen die ook van deze muziekstijl houden. Er zijn inmiddels meer dan 1000 leden, waardoor je niet bang hoeft te zijn dat er geen leuke liefde of vriendschap voor je bij zit. De site is zowel voor het vinden van een romantische relatie als een leuke vriendschap; als je maar van metal houdt. Metaldating lijkt een betrouwbare website met meer dan 1.000 leden door heel Nederland zodat er genoeg leuke mensen zijn om te leren kennen. Wie weet ontstaat er wel een mooie vriendschap of een prachtige relatie.