Home Dating apps MeetMe introduceert carrousel met TikTok-video’s

MeetMe introduceert carrousel met TikTok-video’s

1 minuten leestijd
0
tiktok meetme

De eigenaar van MeetMe heeft aangekondigd dat het een partnerschap is aangegaan met TikTok, de geliefde app van jongeren voor het delen van korte video’s. Dankzij deze samenwerking wordt het straks mogelijk om je TikTok-video’s toe te voegen aan je profiel. De video’s van TikTok worden op MeetMe in een carrousel getoond, waarmee je je persoonlijkheid op een creatievere manier kunt laten zien dan met een profielfoto.

TikTok op andere platforms

De samenwerking is gebaseerd op de nieuwe Login Kit van TikTok. Daarmee kan de inhoud van TikTok op andere platforms worden gebruikt. Zo kun je als lid van de populaire MeetMe-app straks je meest recente TikTok-video’s aan je profiel toevoegen in een nieuwe TikTok-carrousel die aan de app wordt toegevoegd. De carrousel wordt onderdeel van de datingprofielen op MeetMe.

MeetMe is overigens niet de eerste datingapp die TikTok-video’s introduceert als onderdeel van datingprofiel. Hoewel het de bekendste datingapp is die de korte video’s overneemt in de eigen app, maken vooral nieuwe datingapps ook al gebruik van de TikTok-integratie, zoals Snack en Lolly. Waar Facebook-koppelingen en Instagram-foto’s al geïntegreerd zijn in verschillende datingapps, was dat voorheen nog niet het geval met TikTok-video’s – wat uiteindelijk een kwestie van tijd was.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

“Naarmate TikTok steeds meer ingebakken raakt in de cultuur, proberen meer apps van derden in verschillende categorieën en gebruiksscenario’s onze community op hun eigen platforms toe te voegen”, zegt Isaac Bess van TikTok. “Met Login Kit voor TikTok bieden we oplossingen die ontwikkelaars helpen hun bereik uit te breiden, de bekendheid van videomakers te vergroten en onze gemeenschap in staat te stellen hun inhoud op andere platforms te presenteren.”

Upgrade voor MeetMe-profielen

Voor MeetMe is de integratie van TikTok-video’s een manier om de profielen nog interessanter, creatiever en levendiger te maken. Geoff Cook van het bedrijf achter MeetMe zegt daarover: “TikTok is al lang een thuis voor creatieve zelfexpressie en koestert authentieke, vermakelijke inhoud. Via de ledenprofielen van MeetMe, livestreamingvideo en nu de TikTok-carrousel bieden we leden nog meer manieren om zich echt uit te drukken en contact te leggen met anderen.”

Het bedrijf achter MeetMe, ParshipMeet Group, verwacht in de toekomst meer te doen met de TikTok-mogelijkheden. Wat het daarmee bedoelt, is niet bekend. Wellicht wordt het straks mogelijk om in te loggen met je TikTok-account, aangezien dat een van de integraties is die TikTok mogelijk maakt met de nieuwe Login Kit.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…