Home Mamba

Mamba

Mamba is één van de zogenoemde sociale ontdekkingsnetwerken dat vooral in Rusland een trouwe aanhang heeft opgebouwd. Al vele jaren is Mamba een website waar Russen met elkaar in contact blijven maar ook in andere landen heeft Mamba gebruikers. Om met de tijd mee te gaan is Mamba doorontwikkeld en is het nu ook beschikbaar als app voor smartphone en tablet. Voor Nederlanders is de Mamba app niet zo geschikt aangezien de profielen bijna alleen maar uit het buitenland komen. Een betere optie voor iedereen die een date, liefde of vriendschap in Nederland zoekt is deze dating app.

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt Mamba?

mambaHet aanmelden bij Mamba neemt vrijwel geen tijd in beslag. Door de koppeling met alle bekende Russische websites en sociale netwerken zoals Vkontakte en Facebook kun je snel inloggen. Dat is een groot voordeel van apps zoals Mamba; voor je het weet ben je aan het chatten met anderen. Het aanmeldproces wijst zich vanzelf maar eerst moet je natuurlijk de app downloaden. De Mamba App is verkrijgbaar in de Apple App Store en de Google Play Store voor Android apparaten. Eenmaal aangemeld bij de dating app kun je je profiel invullen inclusief je beste foto’s. Mamba laat je vervolgens de afstand zien tot andere leden bij je in de buurt. Wees gerust, niemand komt je exacte locatie te weten. In dit opzicht werkt Mamba zoals iedere andere dating app die van GPS gebruik maakt zoals ook Tinder en Badoo. Als je een bericht ontvangt van een andere gebruiker dan ontvang je hier een melding van, maar ook van bezoekers van je profiel en mensen die interesse in je hebben.

Voor wie is het?

Mamba is er niet alleen voor mensen die willen daten. Het ziet zichzelf als een breder medium waarbij allerlei mensen elkaar kunnen vinden. Dit kan voor liefde zijn maar ook voor vriendschap of om interesses te delen met anderen. In de praktijk wordt Mamba echter veel gebruikt voor het daten en afspraken maken met andere singles.

Mamba app

Om lid te worden van Mamba kun je de app downloaden. Deze dating app is in de app store van je smartphone of tablet te vinden. Mamba is één van de vele gratis apps gericht op het ontmoeten van mensen en is beschikbaar in maar liefst 17 talen. Downloaden kan in de app store van Apple en de Google Play Store.

App StoreGoogle Play

Over Mamba

De website zelf is in 2002 opgericht en oorspronkelijk was het alleen beschikbaar in Rusland1. Het duurde vervolgens niet lang voordat de heilige mijlpaal van 1 miljoen actieve gebruikers bereikt werd in 2004. Volgens de app zelf gebruiken meer dan 23 miljoen mensen de app om liefde te vinden, te chatten of om nieuwe vrienden te maken. De app claimt dat er gemiddeld 3 miljoen gebruikers per dag online zijn en op ieder moment van de dag zelfs meer dan een miljoen. Dat is een behoorlijk ledenbestand waar veel dating apps een puntje aan kunnen zuigen. De gebruikers zijn volgens Mamba afkomstig uit 15 landen maar het grootste deel is dus afkomstig uit Rusland en omringende landen.