Home Maatwerk Match

Maatwerk Match

maatwerkmatch
Ben je een man tussen de 55 en de 75 jaar? Ben je op zoek naar een vrouw die echt bij je past? Heeft het daten via internet je tot nu toe niks opgeleverd? Dan ben je bij Maatwerk Match aan het juiste adres. Als je het beu bent om steeds maar weer mogelijke matches te bekijken, door foto’s te scrollen en op mislukte dates te gaan, kan Maatwerk Match voor jou de oplossing zijn.

Dit relatiebemiddelingsbureau biedt persoonlijke bemiddeling en is een geweldige manier om iemand te vinden die echt bij je past. We vertellen je meer over dit bureau, hoe het werkt en voor wie het bedoeld is. Benieuwd geworden? Lees dan vooral verder.

Voor wie is het?

Maatwerk Match is een persoonlijk datingbureau dat offline werkt. Het bureau is bedoeld voor single mannen tussen de 55 en de 75 jaar die hoog zijn opgeleid; bijvoorbeeld met een HBO of WO denkniveau. Je moet op zoek zijn naar een serieuze, fijne relatie. Heb je bijvoorbeeld een druk leven en heb je geen zin om tijd te verspillen aan datingsites? Ben je op zoek naar een lieve partner die goed bij je past? Dan zit je goed bij Maatwerk Match.

Hoe werkt het?

Maatwerk Match werkt anders dan traditionele datingsites. Allereerst draait het hier om persoonlijk contact en is het een offline bureau. Het is dus perfect voor mensen die geen zin hebben om online te gaan daten. De persoonlijke werkwijze die wordt gebruikt vindt voor maar liefst 80% van de mannen een nieuwe, leuke vrouw. Maar hoe werkt het bureau nu precies?

Gratis telefonische kennismaking

Allereerst kun je een gratis kennismaking aanvragen. Bel het bureau of vul een contactformulier in op de website, waarna er binnen 24 uur contact met je wordt opgenomen. Tijdens de telefonische kennismaking zul je meer uitleg krijgen over de werkwijze. Heb je een klik met je persoonlijke matchmaker, dan volgt er een persoonlijk gesprek.

Een intakegesprek bij je thuis

De intake vindt bij jou thuis plaats. Dit is makkelijk en gunstig, aangezien het gesprek in je eigen leefomgeving vaak een stuk soepeler en prettiger verloopt. Hierdoor kan de matchmaker een goed beeld van jou krijgen. Spreek je liever niet bij je thuis af? Dan kan de intake ook op een andere, neutrale locatie.

Tijdens het gesprek zullen er verschillende onderwerpen aan bod komen. Zo zal het gaan over de matchingcriteria, je karakter en je partnerwensen. Door de juiste handvatten te bieden, kan je matchmaker daarna op pad om een juiste match te vinden.

date

De match en eerste date

Nadat je hebt aangegeven wat voor vrouw je wilt, gaat Maatwerk Match voor jou op zoek. Er wordt gekeken naar de levensstijl, aantrekkelijkheid, ambitie, energie en intelligentie van de vrouw. De matchmaker zal de beste profielen uit de database selecteren en daarnaast ook nog proactief op zoek gaan. De beste kandidaat wordt aan jou voorgelegd, waarna je de eerste date al binnen 4 weken kunt verwachten. Gedurende het hele traject zal Maatwerk match je tips geven. Is de eerste match toch niet de juiste voor je? Dan kun je feedback geven en kan de matchmaker daarna onmiddellijk weer verder op zoek naar de juiste match.

Het tarief van het bureau

Maatwerk Match werkt dus met een persoonlijke benadering. Met een telefonische kennismaking, een intake gesprek en hulp bij het vinden van een date, is het een fantastische manier om een geweldige vrouw te vinden. De inschrijfkosten bij Maatwerk Match bedragen €575 en dit is inclusief het kennismakingsgesprek, de intake, de opmaak van je persoonlijke dossier, de eerste date en het vinden van je nieuwe liefde. De verwachting is dat je binnen 6 maanden een nieuwe liefde ontmoet.

Maatwerk Match staat altijd voor je klaar en werkt op een discrete, efficiënte, gemakkelijke en succesvolle manier. Er zijn al veel mannen je voor gegaan en 80% hiervan heeft een geweldige nieuwe vrouw gevonden.

koffie

Het verschil met online dating

Maatwerk Match is anders dan een traditionele datingsite. Waar bij datingsites al je informatie vaak op een online profiel staat, is dit hier niet het geval. Maatwerk Match werkt discreet, waarbij er geen online profielen zijn. Ook kun je hier het werk voor het vinden van een match vrijwel compleet uit handen geven. Jij vertelt wie je bent en naar wat voor iemand je op zoek bent en de matchmaker gaat voor je op zoek. Het is daarom gemakkelijk en efficiënt voor het vinden van een leuke match. De Matchmaker staat altijd voor je klaar, biedt kwaliteit en werkt op een professionele manier.

Heb je dus geen zin om naar onrealistische profielen op internet te kijken? Vind je het tijdverspilling om steeds maar weer op datingsites te zitten? Leidt langdurige chatcommunicatie vaak niet tot een echte date? Dan ben je bij Maatwerk Match aan het juiste adres. Probeer het nu en wie weet heb je binnen enkele maanden een nieuwe liefde gevonden. Ontmoet een vrouw die echt bij je past, ga op een geweldige eerste date en leer elkaar beter kennen; een nieuwe liefde is dichterbij dan je denkt.

Bekijken op Maatwerk Match

Over Maatwerk Match

Maatwerk Match is de dochterorganisatie van Toekomst Relatie. Dit zijn allebei relatiebemiddelingsbureaus die één geheel vormen. Ze delen daarom ook de database en beschikken over een grote groep single dames en heren die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het relatiebemiddelingsbureau werkt landelijk, waardoor er vrijwel altijd wel een passende match bij jou in de regio te vinden is. Maatwerk Match werkt op een persoonlijk niveau en is daarom een goede manier om efficiënt en discreet een passende partner te vinden.

Alle dames en heren die zich inschrijven hebben persoonlijk contact. Maatwerk Match weet daarom ook precies wie de leden zijn, wat hun achtergrond is en wat de wensen betreffende een mogelijke partner zijn. Door goede, duidelijke vragen te stellen, naar je te luisteren en goed te kijken, is de kans groot dat je een juiste match vindt. Het team van Maatwerk Match bestaat uit professionele matchmakers die kwalitatief goed werken om een duurzame relatie te vinden voor je.