Maatjemeer-Match: dé datingsite voor plus size singles en voor iedereen die interesse in deze doelgroep heeft. Dit is de community waar singles met een maatje meer elkaar kunnen vinden. Op deze datingsite draait alles om de volslanke mensen; of je nu zelf volslank bent of iemand zoekt met een maatje meer. Zoals de naam van deze datingsite al aangeeft is een match het doel; twee mensen die elkaar leren kennen voor een date, vriendschap of romantische relatie. Met 45 nieuwe leden per dag is er geen tekort aan nieuwe volslanke singles.

Hoe werkt Maatjemeer-Match?

Zoals veel traditionele datingsites werkt deze datingsite met een profielensysteem. Dit betekent dat je je eerst aanmeldt met je zelfgekozen gebruikersnaam, enkele basisgegevens invult over wie je bent en wat je zoekt en vervolgens is je account aangemaakt. Je kunt dan je profiel invullen; voeg enkele foto’s van jezelf toe en beantwoord de vragen over jezelf. Dit geeft de singles die je profiel bekijken alle informatie die ze nodig hebben om een beeld van je te vormen. Als iemand vervolgens interesse in je heeft dan kunnen ze jou een bericht versturen of een interessebericht achterlaten. Zelf kun je uiteraard ook op zoek naar volslanke singles met behulp van de zoekfuncties. Je kunt bij je in de buurt zoeken maar ook op interesses, eigenschappen en voorkeuren.

Bezoek Maatjemeer-Match

Waarom deze datingsite?

We leven in een tijd waarin de tijd sneller dan ooit voorbij gaat. Het leven is zonder daten al druk genoeg waardoor singles nog maar weinig tijd vrij hebben om actief op zoek te gaan naar een partner. De datingsites zijn de oplossing voor de beperkte tijd die we over hebben. Met de uitdagingen die singles vandaag de dag tegenkomen blijft er bijna geen andere optie meer over. Dit geldt al helemaal voor volslanke mensen die een partner willen die écht om hen geeft en waardering heeft voor het volslanke uiterlijk. Waar je bij dating apps gekoppeld wordt aan vele slanke singles die niets moeten weten van iemand die wat zwaarder is zijn er datingsites waar de kans op succes veel groter is. Maatjemeer-Match is één van deze datingsites waar je volledig geaccepteerd wordt en niet geconfronteerd wordt met allerlei mensen die er wat over te zeggen hebben. Alleen dit is voor veel plus size singles al genoeg om Maatjemeer-Match een kans te geven.

Voor wie is het?

Deze datingsite is specifiek opgericht om alle volslanke Nederlanders een plek te bieden om iemand te leren kennen. Het uiterlijk is er van ondergeschikt belang. Hoe cliché het ook klinkt; uiteindelijk gaat het om het innerlijk. Vanuit dit oogpunt biedt de datingsite een mogelijkheid om mensen écht te leren kennen. Kijk je verder dan het uiterlijk of zoek je juist iemand die wat zwaarder dan gemiddeld is? Maatjemeer-Match is er voor iedereen die onder het motto “Big and Beautiful” door het leven gaat of graag iemand wil leren kennen die er zo over denkt. De enige voorwaarde is verder dat je ouder dan 18 jaar bent.

Tips voor Maatjemeer-Match

  • Verstuur een knipoog om andere singles te laten merken dat je interesse hebt.
  • Speel het FotoZapper spel om nieuwe singles te ontmoeten.
  • Vrouwen op Maatjemeer-Match ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

Als gratis lid

Waar deze datingsite niet van afwijkt is dat je gratis lid kunt worden. Dit betekent echter niet dat alles op deze datingsite gratis is. Je hebt met een gratis lidmaatschap bij Maatjemeer-Match een beperkt aantal mogelijkheden. Je profiel aanmaken en foto’s toevoegen is gratis maar ook kun je zonder kosten zoeken, profielen bekijken en interesseberichten uitdelen. Als gratis lid kun je echter niet alle foto’s zien, alleen de hoofdfoto op een profiel. Kortom, dit gratis lidmaatschap biedt je alle mogelijkheden om kennis te maken met de werking van de website maar veel meer kun je er niet meer doen. Met VIP-toegang krijg je toegang tot alle functies van datingsite.

Als VIP lid

Een lidmaatschap met VIP-toegang kent geen grenzen. Je kunt onbeperkt berichten versturen naar wie je maar wilt en chatten met iedereen die je leuk vindt. Het minpunt is dat het een bepaalde vorm van het lidmaatschap is maar dit voorkomt dat je te maken krijgt met niet-serieuze singles. Over het algemeen zijn het immers alleen de serieuze singles die bereid zijn om een bijdrage te leveren. Met VIP-toegang kun je hetzelfde doen als een gratis lid maar ook kun je de FotoZapper matches bekijken, berichten lezen en versturen en alle foto’s op een profiel inzien. Bovendien kun je ook chatten, de laatste bezoekers van je profiel zien, uitgebreid zoeken; VIP-toegang is de snelste manier om over te gaan naar een date of meer.

Veiligheid en privacy

computer sslTwee belangrijke punten waar bij op letten bij een review van een datingsite is de veiligheid en privacy. Op het gebied van veiligheid is het goede nieuws dat deze datingsite gebruik maakt van een versleuteling. Dit is te zien aan het https in de adresbalk van je browser inclusief het groene slotje. Het houdt in dat alle gegevens die je via de datingsite verstuurt met een versleuteling worden verzonden zodat niemand het kan onderscheppen. Op het gebied van privacy is het goed om te weten dat de profielen niet via een zoekmachine toegankelijk zijn. Dit is een controle die we voor iedere datingsite uitvoeren en zo ook voor Maatjemeer-Match. Wat wel een aandachtspunt is voor deze datingsite is dat je op de andere datingsites binnen het netwerk te zien bent. Zoals jij leden van andere datingsites binnen het netwerk kunt ontmoeten geldt dit ook andersom. Als je wilt kun je dit echter uitschakelen zodat je alleen te vinden bent voor de leden van Maatjemeer-Match.

Bezoek Maatjemeer-Match

Over MaatjeMeer-Match

MaatjeMeer-Match is een one-of-a-kind datingsite in Nederland aangezien er vrijwel geen andere datingsites zijn die zich op de volslanke doelgroep richten. Het voordeel van MaatjeMeer-Match is dat het onderdeel is van het grotere netwerk van Safe Dating Networks. Dit betekent in de praktijk dat je met veel meer singles in contact kunt komen; alle leden van de datingsites binnen dit netwerk worden met elkaar gedeeld. Op de website van MaatjeMeer-Match wordt aangegeven dat het onderdeel is van Amazing Bits BV. Dit is een Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Nijmegen. Het staat geregistreerd bij de Belastingdienst en de Kamer van Koophalen. Dit hebbben we zelf gecontroleerd bij de Kamer van Koophandel, waar het ingeschreven is onder KVK-nummer 09170750.

Beoordeel Maatjemeer-Match

Alle beoordelingen van Maatjemeer-Match

0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.