Home Luxy

Luxy

luxy
Ben je op zoek naar het totaalpakket bij een vrouw of man? Of staat een knappe date met ook nog een goed stel hersenen en manieren op je verlanglijstje? Ben je moe en gefrustreerd om verder je waardevolle tijd te verspillen aan oppervlakkige singles zonder ambities? Meld je dan aan bij Luxy en vind je perfecte match binnen no time.

Luxy is de nummer één exclusieve dating app voor ‘miljonair matchmaking’. Deze app is bedoeld voor de elite top van vrijgezelle mensen in deze wereld. Luxy is gericht op welvarende rijke singles die op zoek zijn naar een partner. Ben je op zoek naar kwaliteit, dan ben je bij Luxy aan het juiste adres. We vertellen je meer over deze dating app voor miljonairs.

Het nadeel? Er zijn maar vrij weinig leden. Daarom raden we aan een andere dating app te proberen met veel meer Nederlandse gebruikers:

Bekijk deze datingsite

Voor wie is Luxy?

Luxy is een zeer exclusieve dating app, bedoeld voor single mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Deze dating app is dus niet bedoeld voor sugarbaby of sugar daddy relaties. Althans, dat wordt beweerd door Luxy zelf. Nadat je een account aanmaakt, wordt er een screening gedaan door Luxy. Enkel gebruikers met een salaris van zes cijfers worden toegelaten. Dat lees je goed, een jaarlijks loonstrookje van meer dan 100.000 euro is vereist om lid te worden.

Daarnaast worden ook enkel knappe en aantrekkelijke leden toegelaten tot de app. Met andere woorden: er zijn misschien weinig leden, maar de leden die er zijn, zijn wel uitzonderlijk rijk en knap. Hierdoor is Luxy een extreem exclusieve dating app voor een kleine groep van rijke gebruikers.

Hoe werkt Luxy?

Om je aan te melden bij Luxy moet je je profiel verifiëren door een selfie te maken. Maar dat is niet het enige. Je wordt ook gevraagd om je inkomen te verifiëren door een foto van je rijbewijs en meest recente belastingaangifte te uploaden. Dit is het screeningsproces van Luxy om enkel rijke en knappe mensen toe te laten in de pool van singles. Alleen zo kunnen ze de exclusiviteit van de app waarborgen.

Verder vul je op je profiel basisinformatie over jezelf in, zoals je leeftijd, geslacht, locatie, etniciteit, opleiding en hobby’s. Daarnaast is er ruimte voor 6 foto’s en is er ruimte om een korte tekst over jezelf te schrijven of over de soort partner die je zoekt. De volledige screening duurt zo’n 24 uur, waarin het Luxy-team je profiel, foto’s en inloggegevens controleert.

Profielen bekijken, swipen en chatten

Luxy werkt volgens het bekende Tinder-systeem. Je kunt profielen bekijken en naar links of naar rechts swipen als ze je bevallen. Heb je elkaar naar rechts geswiped, dan heb je een match en kun je met elkaar beginnen te chatten. Het verschil met Tinder is dat Luxy je niet urenlang hersenloos laat swipen, je hebt namelijk maar 10 profielen die je per ronde kunt bekijken. Heb je een Basic abonnement, dan zijn dit er slechts drie.

Daarnaast kun je ook profielen bekijken in de ‘Bladeren’ feature van Luxy. Je kunt een profiel liken om zo het contact te beginnen. Luxy heeft ook een functie genaamd FaceMe waarmee je je Instagram- of Whatsapp-profiel kunt delen, waardoor je een videochat kunt starten.

luxy app screenshots

Prijzen

Luxy heeft drie verschillende soorten abonnementen: Basic, Black en Platinum. Luxy Basic is een volledig gratis te gebruiken Luxy lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kom je niet heel ver. Zo kun je maar drie profielen swipen, wat ervoor zorgt dat je niet veel leden per dag tegenkomt. Verder kun je enkel reageren op berichtjes van anderen, maar niet zelf een gesprek starten.

Je kunt je abonnement ook upgraden tot een Luxy Black of Luxy Platinum lidmaatschap. Hiermee kun je gebruik maken van alle functies en features die Luxy te bieden heeft, waardoor jouw zoektocht naar je ideale match nog makkelijker en aangenamer wordt. Met een Platinum abonnement krijg je maandelijks een profielboost waardoor je profiel als eerste wordt aanbevolen bij andere gebruikers.

  • Een Basic lidmaatschap is volledig gratis.
  • Een Black lidmaatschap bedraagt €99,- per maand voor 1 maand. €58,99 per maand voor 6 maanden of €37,99 per maand voor 1 jaar.
  • Een Platinum lidmaatschap bedraagt €333,99 per maand voor 3 maanden.

App en website

Luxy heeft een app en website die je kunt gebruiken om je datingavontuur te starten. Ga naar de website of download de app in de Google Play Store of Apple Store. De Luxy app is geschikt voor Android en iOS gebruikers. Zo heb je altijd Luxy bij de hand om met je matches in contact te blijven of om de locatie functie te gebruiken om te zien of er een Luxy gebruiker bij jou in de buurt is.

App StoreGoogle Play

Is het betrouwbaar?

Het grote voordeel van Luxy dat vaak genoemd wordt, is dat de strikte screening ervoor zorgt dat de datingsite enkel oprechte profielen bevat. Zo zijn er alleen kwaliteitsprofielen te vinden van mensen die echt op zoek zijn naar relatie en niet of nauwelijks nepprofielen of oplichters, hoewel je dat nooit volledig kunt uitsluiten.

Een veelgenoemd nadeel is dat de pool van gebruikers op Luxy relatief klein is in vergelijking met andere dating apps. Dit komt natuurlijk de de strikte screening en de strenge eisen aan het uiterlijk en het salaris van de gebruikers waardoor de app extreem exclusief blijft.

Daarnaast bevinden de leden van Luxy zich voornamelijk in de grote steden van de wereld, zoals Amsterdam, Parijs, New York of LA. Hierdoor vind je niet zo snel matches bij jou in de buurt. Over het algemeen krijgt Luxy goede ratings van gebruikers.

Veiligheid en privacy

Luxy maakt gebruik van een beschermde SSL-verbinding, waardoor je er zeker van kunt zijn dat jouw persoonlijke gegevens veilig beschermd zijn tegen cybercriminelen. Omdat veel extreem rijke mensen gebruik maken van deze dating app, is het de hoogste prioriteit van Luxy om de privacy van de gebruikers te waarborgen. Je wilt natuurlijk niet dat je belastingaangifte op straat terecht komt. Daarnaast heeft Luxy een helpdesk die 24/7 voor je klaar staat. Zo kun je ook verdachte profielen rapporteren en laten blokkeren.

luxy-app

Over Luxy

Luxy is sinds 2014 een van de bekende datingplatforms voor de rich and famous. Het straalt daardoor niet alleen door de naam extreem veel luxe en kwaliteit uit. Met een exclusieve pool aan gebruikers, is Luxy alleen bedoeld voor de top van de singles in deze wereld. Het valt met deze doelgroep in de categorie van concurrent app Raya, een andere app voor bekende en beroemde mensen.

Je vindt hier dan ook enkel de meest welvarende mensen van de samenleving. Zeker in Amerika heeft de app veel aandacht gehad in de media. Zo kwam Luxy voorbij in de Jimmy Kimmel talkshow en werd de dating app aangeraden in de Daily Mail en Financial Times.

Veelgestelde vragen

Is Luxy gratis?

Ja, Luxy is gratis maar met beperkingen. De basisfuncties van de Luxy app zijn gratis te gebruiken. Een Luxy Black lidmaatschap is vereist om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Is Luxy voor iedereen?

Nee, Luxy is alleen bedoeld voor ‘hoge-kwaliteit’ singles. Het omschrijft zichzelf als een dating app voor de elite en miljonairs.

Zijn er vergelijkbare dating apps als Luxy?

Ja, een andere maar vergelijkbare app is Rich Meet Beautiful.

Kun je swipen op Luxy?

Ja, profielen swipen is de standaard werkwijze van de Luxy app.

Wat is de minimumleeftijd voor Luxy?

Luxy is beschikbaar voor deelnemers vanaf 18 jaar oud.

Heeft Luxy een website?

Ja, Luxy is beschikbaar als dating app en als datingsite. Zowel de app als de website zijn te gebruiken om andere singles te ontmoeten.