Home Seks Lover is de seks app met quiz en tips voor in de slaapkamer

Lover is de seks app met quiz en tips voor in de slaapkamer

2 minuten leestijd
0
lover

Voor alles dat we doen in het leven is inmiddels wel een app bedacht die het beter, makkelijker of sneller maakt. Agenda apps maken de papieren agenda’s overbodig, nieuws apps zijn een stuk makkelijker dan zo’n grote, logge krant en dating apps geven je een oneindig aanbod potentiële relatiekandidaten. En zelfs binnen een relatie tussen twee mensen maken al deze apps het leven beter en makkelijker. Lover is er daar een van: een splinternieuwe seks app met quiz en tips voor in de slaapkamer.

Lover is niet ontwikkeld voor de happy single die zijn of haar seksleven wil upgraden. Het is er voor de liefhebbende partners die elkaar in de slaapkamer zijn kwijtgeraakt. Als de nieuwheid van een relatie af is, dan kan een deel van passie afsterven. Tegen de tijd dat je samenwoont, kinderen hebt en al die levens worden samengevoegd, kan seks op een laag pitje komen te staan.

Lover helpt deze stellen om die seksuele vonk terug te krijgen, door bepaalde problemen zoals een laag libido, verveling of ontevredenheid in de slaapkamer aan te pakken.

Dating vol passie?

novamora"Laat je VERLEIDEN tot een pittige date: Novamora is dé datingsite voor singles en stellen die op zoek zijn naar spanning en avontuur."

Bekijk hoe het werkt

“Let’s have better sex.” – Lover

Wat je met Lover kan

Met de nieuwe app Lover kun je een quiz maken over je seksuele persoonlijkheid, tutorials bekijken over allerlei sekstechnieken, je vleselijke kennis bijwerken en discreet achterhalen welke turn-ons je deelt met je partner. Van deskundig advies tot wetenschappelijk bewezen oefeningen, Lover heeft naar eigen zeggen alles wat je nodig hebt om een ​​levendig seksleven op te bouwen.

Van turn-on tot match

De turn-on functie is een Tinder-achtige manier om erachter te komen wat jij en je partner leuk vinden. Stellen kunnen elkaar verbinden binnen de app en vervolgens afzonderlijk ja of nee swipen op vragen. Dit zijn vragen zoals of je zou willen dat je ‘partner kaarsvet op je druppelt’ of ‘je partner zich verkleedt als politie’. Als er een match is, vertelt de app het aan beiden, zodat ze het kunnen uitproberen.

Lover Turn Ons

Hoge kwaliteit content

Lover is bovendien niet zomaar een app die ontwikkeld is door een oversekste tiener op een zolderkamer. De app is ontwikkeld door de gecertificeerde seksuele geneeskunde psycholoog Dr. Britney Blair en wordt financieel ondersteund door Tinder-oprichter Sean Rad en andere investeerders. Met een recente miljoeneninvestering wil Lover de Android app bouwen en spellen toevoegen die partners samen in de slaapkamer kunnen spelen.

“Het is vreemd dat er zulke taboes zijn rond seks, terwijl het iets is wat we allemaal doen… of we onszelf nu vermaken of niet. We denken dat het tijd is om het gesprek te starten over dit belangrijke aspect van onze gezondheid,” zegt Dr. Blair tegen TechCrunch. “Wij geloven dat Lover kan helpen vertrouwen op te bouwen, de communicatie te vergemakkelijken, de partnerverbinding te verbeteren en het bewustzijn over seks en seksualiteit te vergroten.”

Het is gratis, in eerste instantie

Een groot deel van de inhoud van Lover is de eerste zeven dagen gratis, inclusief de audiogidsen voor orale seks, video-uitleg over hoe je genereus in bed kunt zijn en afspeellijsten met inhoud zoals “Getting Hard, Made Easy”. Lover brengt na de eerste week $ 9,99 per maand of $ 59,99 per jaar in rekening voor voortdurende toegang tot het educatieve materiaal. De thema’s van het materiaal dat wordt voorgesteld, zoals “Coreplay Not Foreplay” en “Fantasy To Reality”, worden aanbevolen op basis van de resultaten van de seksquiz die je hebt gemaakt.

Op dit moment is Lover alleen beschikbaar op iOS-apparaten en daarnaast is het alleen beschikbaar in het Engels. Of de content later in andere talen beschikbaar wordt gesteld is op dit moment nog onbekend.

Je bent niet de enige...

... die zich afvraagt wat de meest sexy datingsite is. Avontuur, passie en een beetje pittig: wist je dat je ergens discreet en anoniem kunt daten? Er is één datingsite waar dat allemaal kan: Novamora is het geheime online plekje voor de avontuurlijke dater. Nieuwsgierig waarom deze Nederlandse datingsite zo snel in ledenaantal is gegroeid?

Bekijk hoe het werkt
Laad meer artikelen
Laad meer in Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Geen energie: hoe kom je in de stemming voor seks?

Seks met je partner kan geweldig zijn. Het kan je opvrolijken, laten relaxen en je het gev…