Home Lexamore

Lexamore

De Lexamore website is wat anders dan de normale Lexa datingsite. Lexamore is de exclusieve versie van de datingsite dat nog meer gericht is op het vinden van iemand die écht bij je past. Urenlang scrollen tussen de profielen is er niet bij, Lexamore zoekt de singles voor je op. Met miljoenen leden wereldwijd is Lexamore een populaire datingsite onder singles die serieus op zoek zijn naar een relatie. Met behulp van de unieke test en matchingsystemen is de kans bij Lexamore groot dat je iemand vindt die écht op dezelfde golflengte zit. Dan is het alleen nog maar hopen dat je de ander ook aantrekkelijk vindt.

Omdat Lexamore een soort van upgrade is van Lexa, kun je beter bij Lexa zelf beginnen. Als je van Lexa lid wordt kun je alsnog overschakelen naar Lexamore – mocht je dat willen. Daarom raden wij in eerste instantie Lexa aan:

Bezoek Lexa

Hoe werkt Lexamore?

Het verschil is voornamelijk te vinden in de manier waarop je andere singles ontmoet.
Bij Lexamore ontvang je iedere dag een selectie van singles waarmee je gematcht bent. Deze match wordt samengesteld op basis van de eigenschappen en wensen die je aangegeven hebt. Zo kom je alleen in contact met singles die aan je eisen voldoen en bij je passen. De basis van Lexamore is de persoonlijkheidstest, die volgens die datingsite zelf gebaseerd is op de resultaten van psychologisch en gedragsonderzoek. Aan de hand van de antwoorden die je geeft op deze test stelt de datingsite een Match Factor samen, hiermee zie je goed iemand bij je past. Heb je interesse in een single? Dan kun je snel en eenvoudig contact met hem of haar opnemen.

Lexamore gratis?

Het inschrijven op de datingsite is gratis. Je krijgt toegang tot de datingsite door het inschrijfformulier in te vullen inclusief je email adres en wachtwoord. De tweede stap is de persoonlijkheidstest. Als je deze volledig ingevuld hebt dan ontvang je het persoonlijkheidsrapport. Zo krijg je niet alleen een goed beeld van je persoonlijkheid maar dit wordt ook gebruikt om je te matchen aan andere singles. Zonder betaald lidmaatschap heeft Lexamore weinig functionaliteiten. Dit betekent dat het niet gratis is om berichten te versturen naar andere singles. Het uitgebreide lidmaatschap is nodig als je gebruik wilt maken van alle functionaliteiten. Je kunt dan bijvoorbeeld berichten versturen naar andere leden, alle foto’s bekijken en

Tips voor Lexamore

  • Stuur een unieke openingszin om meer kans te hebben dat het bericht gelezen wordt.
  • Bekijk iedere dag de matches
  • Neem de tijd voor het invullen van de test.
  • Voeg meerdere foto’s toe zodat andere singles een goed beeld van je krijgen.

De test

Lexamore matcht je op een slimme manier met andere leden van de datingsite. Om dit te kunnen doen maakt de datingsite gebruik van een persoonlijkheidstest. De test van Lexamora bestaat uit ongeveer honderd vragen waarmee de datingsite veel over je te weten komt. Dit geeft de mogelijkheid om je te koppelen aan andere leden die bij dit beeld passen. De test richt zich op 71 psychologische kenmerken van je persoonlijkheid, je kernwaarden, je visie op het leven, relaties, geld en familie. Met behulp van de antwoorden die je geeft op de vragen kan er een compleet liefdesprofiel gemaakt worden.

Veiligheid en privacy

Als onderdeel van Lexa hoef je je geen zorgen te maken over de bescherming van je gegevens. De resultaten van de test zijn persoonlijk en deze worden dan ook met niemand anders dan jou gedeeld. Hiernaast is je profiel alleen door je matches te bekijken, niet door alle leden van de datingsite. Niet-leden kunnen al helemaal geen toegang krijgen tot je persoonlijke profiel op de datingsite. De gegevens die je verstuurt via de website worden met behulp van een geavanceerde versleuteling verzonden. Zo kan niemand er vandoor gaan met je gegevens.

Over Lexamore

Lexamore is een datingsite op basis van een uitgebreide persoonlijkheidstest. Het is geen datingsite waarbij je onbeperkt door profielen kunt bladeren. De datingsite is onderdeel van Meetic. Dit is één van de grootste datingnetwerken van Europa. Met behulp van de persoonlijkheidstest wordt er naar meer gekeken dan alleen het uiterlijk. De match vindt immers plaats op basis van de persoonlijkheid en niet het uiterlijk.