Home Datingsites Hoe werkt de Lexa Shuffle?

Hoe werkt de Lexa Shuffle?

2 minuten leestijd
0
lexa singles

Lexa is één van de bekendste datingsites van Nederland. Iedereen heeft er wel eens gehoord, is er lid geweest of is vandaag de dag actief op de datingsite. Met voordurende reclame op televisie en radio is het een datingpartij waar je niet omheen kunt. Met de slogan #LoveYourImperfections heeft Lexa het grote publiek bereikt met grote aantallen nieuwe leden als gevolg. Van oorsprong is Lexa een traditionele datingsite maar dat betekent niet dat het niet met de tijd meegegaan is. Integendeel zelfs. Een voorbeeld hiervan is de Lexa Shuffle; een extra manier om met andere singles in contact te komen.

Bekijk op Lexa

Lexa Shuffle

De Lexa Shuffle is een functie ingebouwd in de datingsite die iedereen kan gebruiken. Door de functie te gebruiken wordt een lijst met singles aan je getoond. Dit gebeurt op basis van een algoritme zodat het volstrekt willekeurig gebeurt. Je kunt op basis van de foto’s en beperkte gegevens laten weten of je de single leuk vindt of niet.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Lexa Shuffle is vergelijkbaar met het Badoo Kennismakingsspel

Wanneer je één van de singles leuk vindt dan wordt deze persoon aan je lijst met favorieten toegevoegd. Er gebeurt dan verder nog niets. Als iemand anders jou leuk vindt dan gebeurt het omgekeerde en wordt je profiel aan de lijst met favorieten van de ander. Het wordt pas leuk als jij en ander elkaar leuk vinden. In het geval van een wederzijde interesse wordt er “Jullie vinden elkaar leuk” getoond bij beide profielen.

De criteria

De singles die voorbij komen in het Lexa Shuffle worden geselecteerd op de criteria die je ingesteld hebt voor je Lexa account. Het is echter mogelijk dat de leden niet aan deze criteria voldoen, terwijl je dit wel duidelijk aangegeven hebt. Dit is geen fout in de werking van Lexa maar dat wordt voor een reden gedaan. Het doel van de Lexa Shuffle is dat je singles tegenkomt die je niet tijdens je normale zoektochten vindt. Op deze manier is de Shuffle een nieuwe manier om singles te ontmoeten.

Lid worden bij Lexa

Als één van de bekendere datingsites is er geen reden om niet lid te worden bij Lexa. Integendeel zelfs, Lexa is een datingsite geschikt voor iedere single die op zoek is naar een liefdesrelatie. Waar je tegenwoordig vele dating apps zoals Badoo en Tinder zonder betaling kunt benutten om liefde te vinden is Lexa pas echt goed te gebruiken met een Full membership. In dit artikel lees je precies wat je kunt doen met een Full membershipvan Lexa. Als je nog niet bekend bent met hoe een datingsite zoals Lexa te werk gaat dan lees je hier hoe Lexa werkt.

Bekijk op Lexa

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

9 Badoo alternatieven die een overstap waard zijn

De datingapp waar singles het meest over klagen? Dat is Badoo, het platform dat populair w…