Home Chatten Hoe weet je of zij je leuk vindt via WhatsApp?

Hoe weet je of zij je leuk vindt via WhatsApp?

3 minuten leestijd
0
whatsapp

Erachter komen of een vrouw je leuk vindt via Whatsapp kan moeilijk zijn. In vergelijking met het echte leven is het een wereld van verschil. Als je een vrouw in het echt spreekt dan zie je de ogen, houding en het gedrag; dit zie je niet als je aan het chatten bent. Het gebrek aan visuele bevestiging kan het moeilijk maken om erachter te komen of ze je leuk vindt. De non-verbale communicatie kun je immers niet zien als je naar je beeldscherm kijkt. Er zijn echter wel een aantal tekenen waar je aan kunt merken dat een vrouw of meisje je leuk vindt.

Let op wie het gesprek begint

Als je wilt weten of een vrouw interesse in je heeft dan kun je letten op het aantal keren dat ze jou voor het eerst aanspreekt op Whatsapp. In de meeste gevallen zal een single vrouw je namelijk niet zomaar aanspreken via een bericht als ze geen interesse in je heeft. Als het starten van een gesprek in de meeste gevallen een initiatief van jou is en niet van haar dan is het mogelijk dat ze weinig interesse in je heeft.

Mocht je zelf niet eens de tijd krijgen om zelf eens een gesprek te starten omdat de vrouw dit steeds doet dan kun je er gerust vanuit gaan dat de vrouw (veel) interesse in je heeft. In de praktijk hebben vrouwen goed door hoe vaak ze het gesprek starten. Om te voorkomen dat ze als wanhopig overkomt zal de gemiddelde vrouw echter niet iedere keer contact met jou opnemen maar in ieder geval wel vaker dan de helft van de keren.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Wie en hoe eindigt het gesprek

Het starten van het gesprek kan je veel vertellen over de interesse van de vrouw maar ook het einde. Als je een chatgesprek met de vrouw hebt hoe wordt het gesprek dan beëindigd? Een vrouw die geen interesse in je heeft zal vaker het Whatsapp gesprek eindigen door niet op een bericht van jou te reageren. Als je bijvoorbeeld iets zegt en je ontvangt geen reactie meer dan is het mogelijk dat ze jou niet leuk vindt. Iemand die jou wel leuk vindt zal sneller een reactie geven, ook al is het een korte reactie, in de zin van; “Ik moet gaan” of “Spreek je snel weer”.

Wie stelt de vragen?

Ben jij steeds degene die de vragen stelt en stelt de vrouw geen enkele vraag aan jou? Dan is de kans groot dat ze jou niet zo leuk vindt. Het is een natuurlijk gegeven dat we zoveel mogelijk over de persoon willen weten als we iemand leuk vinden: vragen stellen is dan onmisbaar. Een vrouw die geen vragen stelt heeft weinig interesse om meer van je te weten te komen.

Let op de emoticons

In de wereld van chatten is het gebruik van emoticons bedoeld om gevoelens over te brengen. Een vrouw die jou leuk vindt zal daarom sneller emoticons gebruiken, bijvoorbeeld het knipoog emoticon. Uiteraard ben je op zoek naar de veelzeggende emoticons zoals de kus met het hartje maar als deze niet verstuurd worden dan zijn er andere emoticons die je kunnen vertellen hoe de vrouw zich voelt. De emoticon die bloost is hier een voorbeeld van. Het gaat er vaak nog niet eens om welke emoticons gebruikt worden, maar vooral hoe vaak emoticons onderdeel van het gesprek zijn.

Teasen, plagen en uitdagen

Heb je het gevoel dat je uitgedaagd wordt door de vrouw? Teasen, plagen en uitdagen is een effectieve manier om iemand te versieren. Bijvoorbeeld, als ze je plaagt dat je verlegen was in een bepaalde situatie of uitdaagt om bij haar langs te komen op een vreemd tijdstip. Mocht je merken dat de vrouw dit bij je doet dan is dit een teken dat ze jou leuk vindt.

De onderwerpen

Berichten versturen en chatten via Whatsapp kan een teken zijn dat de vrouw je leuk vindt maar het gaat er natuurlijk ook om wat er precies verstuurd wordt. Is het grootste deel van de berichten slechts functioneel en niet voor tijdverdrijf of oprechte interesse in je leven? Dan is het mogelijk dat ze contact met je heeft voor een andere reden dan interesse in jou als persoon. Als ze je vragen stelt over iets waar jullie eerder besproken hebben dan is dit bijvoorbeeld een duidelijk teken dat ze interesse in je heeft.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Chatten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

7 tekenen dat je appjes hem irriteren

Helaas komt de romantiek niet met een regelboek. Toch weten we allemaal dat er een aantal …