Home Datingsites Lentekriebels bij Relatieplanet 2018: ontvang 50% korting

Lentekriebels bij Relatieplanet 2018: ontvang 50% korting

1 minuten leestijd
0
relatieplanet hoe werkt het

Het is nu nog hartje winter maar Relatieplanet neemt alvast een voorschot op de warmere dagen met de “Lentekriebels” actie. Nu Valentijnsdag achter de rug is kijken we uit naar de zomer maar eerst is er nog de lente. De vogels beginnen weer te zingen, de lichtinval kleurt het leven op en de karakteristieke lentegeur komt weer tevoorschijn; dit is waar het om gaat bij lentekriebels. Je krijgt overal weer zin en niets is te gek; daar denkt Relatieplanet ook zo over. De klassieke Nederlandse datingsite heeft namelijk voor de dagen in aanloop naar het begin van de lengte een kortingsactie ingepland zodat ook jij de lente niet in je eentje begint maar met een nieuwe liefde.

Lentekriebels korting Relatieplanet

Voor periode 17 februari t/m 3 maart biedt Relatieplanet maar liefst 50 procent korting op een lidmaatschap van een maand. In plaats van € 24,95 betaal je in deze periode maar € 12,50 voor een maand Full membership. Met dit lidmaatschap van een maand kun je uitgebreid en onbeperkt van allerlei functies gebruik maken die de datingsite zo’n succes maken. Niet alleen kun je met dit lidmaatschap je berichten lezen en profielen bekijken maar ook berichten versturen en uitgebreid zoeken. Hoe je de lentekriebels korting krijgt? Deze korting is exclusief via onderstaande link te verkrijgen.

Schrijf je in

Let op: dit is een tijdelijke actie. De actie is alleen geldig van 17 februari t/m 3 maart.

Waarom Relatieplanet?

Relatieplanet is vele jaren de huishoudnaam geweest als het op datingsites in Nederland aankomt. Met een historie waar je u tegen zegt is het één van de oudste datingsites van Nederland die door de jaren heen diverse updates en upgrades heeft gehad. Door de sterke concurrentie van Tinder en andere swipe-apps heeft Relatieplanet altijd zijn plek weten te behouden. Waar je bij de dating apps continu geconfronteerd wordt met oppervlakkig gesprekken zonder enige vorm van diepgang zijn de singles van Relatieplanet serieus en veel vaker op zoek naar een échte relatie.

Mocht je eens wat anders willen proberen dan eindeloos te swipen op het scherm van je smartphone dan is Relatieplanet een goede keuze. Als één van de bekendste traditionele datingsites geeft Relatieplanet als meer dan 15 jaar het voorbeeld. Dat de datingsite waarde hecht aan veiligheid en betrouwbaar is duidelijk. Het is bijvoorbeeld één van de oprichters van het Veilig Daten Keurmerk en heeft ook een certificaat bij de Thuiswinkel organisatie. Kortom, als je eens wat anders wilt proberen dan is er niemand die je tegenhoudt om Relatieplanet een kans te geven.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Moslim(a) daten? Dit zijn 5 datingsites voor islamitische singles

De islamitische cultuur is nogal veeleisend en dat geldt ook tijdens het daten en zelfs he…