Home Dating apps Laatste keer vegen ongedaan maken op Tinder? (Tinder Rewind)

Laatste keer vegen ongedaan maken op Tinder? (Tinder Rewind)

1 minuten leestijd
0
Tinder Rewind

Je veegt naar links, je veegt naar links en voor je het weet ben je zo gewend aan het vegen naar links dat je die ene leuke single per ongeluk ook naar links veegt. Waar je ook zoekt in de Tinder app, je ziet nergens de instelling om de laatste keer vegen ongedaan te maken. Dit komt omdat het alleen mogelijk is om de laatste keer vegen ongedaan te maken als je een Tinder Plus lidmaatschap hebt. Alle gebruikers die niet hebben betaald voor een Tinder lidmaatschap hebben pech. Het profiel van die ene single gaat voorgoed verloren in de oneindige stapel van Tinder profielen. Doordat veel gebruikers wel eens de verkeerde kant opvegen heeft Tinder een feature beschikbaar gesteld die deze misstap moet herstellen: Tinder Rewind. De functie is jammer genoeg alleen beschikbaar voor Tinder Plus leden. Is die ene single het waard om een Plus abonnement te nemen? Ga naar je profiel > instellingen > kies voor Tinder Plus.

Tinder Rewind

tinder undoHet is niet dom als je per ongeluk een profiel de verkeerde kant op veegt. Er zijn maar weinig singles die volledig geconcentreerd de profielen swipen en het gevolg is dat iedereen wel eens meegemaakt heeft dat een profiel onopzettelijk naar links geveegd wordt. Het hoort nu eenmaal bij de manier waarop we Tinder gebruiken. Gelukkig is het mogelijk om terug te gaan in de tijd en je laatste keer vegen ongedaan te maken. Als je je vergissing wilt herstellen dan kan dit met de zogenoemde Rewind functie dat onderdeel is van Tinder Plus. Onderaan het scherm is een geel icoon met een cirkelvormige pijl te vinden. Dit is de Undo knop waarmee je je laatste keer vegen kunt herstellen.

Beperkingen

Als Tinder Plus lid heb je misschien meer mogelijkheden maar het betekent niet dat je onbeperkt de Rewind functie kunt gebruiken. Dit zou de echtheid van je swipes niet ten goede komen. Tinder heeft er daarom voor gekozen dat de Rewind feature beperkt gebruikt kan worden. Wat het maximale aantal keren is dat de feature gebruikt kan worden is niet bekend. Volgens Tinder zorgen de beperkingen op het rewinden en ook het maximale aantal likes per dag ervoor dat gebruikers meer aandacht voor de swipes hebben. De limieten hebben het effect dat gebruikers minder snel naar rechts en links vegen en zo meer tijd besteden aan het beoordelen van de profielen. Uiteindelijk zal dit volgens Tinder de kwaliteit van de matches verbeteren.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Lexa alternatief: 8 dating apps om te overwegen als vervanging

In Nederland zijn er maar weinig datingpartijen die de naamsbekendheid van Lexa kunnen eve…