Home Dating 6 kustips voor op de eerste date (de perfecte kus)

6 kustips voor op de eerste date (de perfecte kus)

2 minuten leestijd
0
kussen man vrouw

Kijk je uit naar de eerste date? Verwacht je te gaan kussen op het einde van de date? Dan wil je natuurlijk dat de kus speciaal wordt voor beiden. Hoe doe je dat? Wat is nu de perfecte kus voor de eerste date? Als je een date hebt gepland dan wil je dat het speciaal wordt voor beiden.

De perfect kus zal een onuitwisbare indruk achterlaten. Weten hoe je moet kussen en hoe je het aanpakt is daarom erg belangrijk. Hier volgen enkele simpele tips die je kunnen helpen om perfect te kussen op de eerste date.

1. Kies een rustige plek

Als je wilt kussen aan het einde of tijdens de date dan heb je een goede locatie nodig. Een rustige plek met weinig tot geen toeschouwers is het beste. Dit zorgt ervoor dat beiden op het gemak voelen en je beter kunt aanvoelen of de ander er klaar voor is. Als je afgesproken hebt in een restaurant dan kun je bijvoorbeeld vragen om na het eten een korte wandeling te maken. Dit geeft je de mogelijkheid om een goede plek uit te zoeken voor de eerste kus.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

2. Maak de afstand kleiner

Om een kus te kunnen geven is het nodig om in een positie te komen waarin je de ander recht in het gezicht aankijkt terwijl je stil staat (of naast elkaar zit). Maak vervolgens de afstand tussen jou en de ander kleiner. Door dichterbij te schuiven of met je hoofd dichterbij te komen laat je zien dat je interesse hebt in de ander. Het is de klassieke manier om aanstalten te maken om te kussen. Als de ander meer afstand neemt dan weet je dat dit niet geldt voor de ander of de ander is nog niet klaar voor deze vorm van intimiteit.

3. Lach, zeg niets en zoek oogcontact

Als je eenmaal zonder problemen dichterbij bent gekomen is het tijd om de stap te zetten: de uitnodiging voor een kus als vrouw of de kus geven als man. Een glimlach, de stilte en oogcontact creëren het perfecte moment voor de eerste kus. Wederom, als de ander afstand neemt tijdens deze stap dan is deze er nog niet klaar voor.

A kiss that is never tasted, is forever and ever wasted.

4. Wees relaxt

Het is normaal om spanning te voelen als je iemand voor de eerste keer kust. Het is toch belangrijk om te relaxen en te concentreren op de kus. Door je niet van de wijs te laten brengen toon je meer zelfvertrouwen en ben je in volledige controle over wat je doet.

5. Kus langzaam en met passie

Als je voor de eerste keer kust dan is een langzame kus zonder tong het beste. Je geeft hiermee aan dat je volwassen bent. Een beetje een open mond is normaal. Als je merkt dat de ander openstaat voor een tongzoen dan kun je het proberen. Doe het niet te snel maar rustig zodat je kunt aanvoelen of de ander er klaar voor is.

6. Voel het moment

De eerste kus is spannend en het moment bepalen wanneer je nu moet kussen kan moeilijk zijn. Denk er niet te veel over na maar laat het “onbewust” plaatsvinden. Als het moment daar is dan merk je dit vanzelf. Gebruik je gevoelens om het moment te bepalen wanneer de eerste kus moet plaatsvinden. Wat je ook doet, zorg ervoor dat het niet geforceerd wordt. Beter geen kus dan een misplaatste kus op een ongepast moment. Mocht het de ene keer niet uitkomen dan komt er snel nog een tweede kans.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Waarom mensen online ontmoeten? 9 redenen voor een online relatie

Nog niet zo heel lang geleden was het idee van ‘mensen online ontmoeten’ een schandelijke …