Home Tips Kerstactie Relatieplanet 2017: ontvang 50% korting tijdens de kerstdagen

Kerstactie Relatieplanet 2017: ontvang 50% korting tijdens de kerstdagen

1 minuten leestijd
0
relatieplanet Kerst

Kerst als single doorbrengen blijft een “dingetje”. De meeste singles zijn slechts één dag voorzien van het verplichte gezelschap maar dan blijft er nog een dag over die met niemand gedeeld wordt. Terwijl de straten gevuld worden met romantische lichtjes eindig jij als enige uit je vriendengroep alleen op de bank met Netflix. Dat hoeft niet zo te zijn volgens Relatieplanet. De datingsite heeft namelijk voor de kerst van 2017 een kortingsactie ingepland zodat ook jij die ene saaie kerstdag kunt omtoveren tot een dag vol spanning voor een eerste date.

Kerstkorting Relatieplanet

Voor de Eerste en Tweede Kerstdag van 2017 biedt Relatieplanet maar liefst 50 procent korting op een lidmaatschap van een maand. In plaats van € 24,95 betaal je nu maar € 12,50 voor een maand Full membership. Met dit maandelijkse lidmaatschap kun je van alle functies gebruik maken; berichten lezen, versturen, profielen bekijken, uitgebreid zoeken, noem het maar op. Hoe je de korting krijgt? Deze kerstkorting is exclusief via onderstaande link te verkrijgen met daarbij de kortingscode kerst7.

Schrijf je in

Let op: dit is een tijdelijke actie. De kortingscode is alleen geldig op 25 en 26 december 2017.

Waarom Relatieplanet?

Relatieplanet is één van de bekendste en meest vertrouwde datingsites van Nederland. De datingsite is ook één van de oudste datingsites van Nederland dat door de jaren verschillende onderscheidingen ontvangen heeft. Niets voor niets heeft Relatieplanet de titel “Populairste Datingsite van het Jaar” de afgelopen 9 jaar in de wacht gesleept (van 2009 t/m 2017). Als één van de “grote” datingsites geeft Relatieplanet als vele jaren het voorbeeld voor anderen. Zo is het één van de oprichters van het Veilig Daten Keurmerk en heeft het een certificaat ontvangen van de Thuiswinkel organisatie. Al met al kunnen we spreken van een veilige en betrouwbare datingsite waar je ervan uit kunt gaan dat je op de juiste plek terechtgekomen bent. Het is niet gratis maar duur is het ook niet in vergelijking met andere datingsites. Met de tijdelijke kerstactie van Relatieplanet kun je het nu voor een gereduceerd tarief proberen.

Meer over Relatieplanet

Om je van alle nodige informatie over datingsites en apps te voorzien schrijven we van iedere datingsite een review; op basis van de informatie die bekend is en onze eigen ervaringen. Lees hier de Relatieplanet review. Mocht je nog niet bekend zijn met de werking van deze datingsites dan lees je hier hoe Relatieplanet werkt. Zelfs als je de datingsite geprobeerd hebt, maar uiteindelijk niet meer lid wilt zijn als je iemand gevonden hebt, helpen we je met een uitgebreide uitleg over hoe je Relatieplanet kunt opzeggen.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep voor Relatieplanet kiest. Ontdek zelf waarom deze datingsite al 10 jaar op rij is verkozen tot de 'beste datingwebsite van Nederland'.

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Tips

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Heartbreak alert: 9 tekenen dat hij je hart zal breken

We weten het: daten in het huidige tijdperk is de grootste BS als je op zoek bent naar een…