just 2 match
Heb je tot nu toe nog niet zoveel geluk gehad in de liefde en weet je ook even niet meer hoe je met je zoektocht verder moet? Er bestaan relatiebemiddelingsbureaus om jou hierbij te helpen. Zo hoef je niet ‘onnodig’ vaak op date te gaan met mensen om te zien of zij bij je passen. Er wordt op basis van persoonlijke eigenschappen, hobby’s en voorkeuren bepaald wie er goed bij elkaar passen.

Besluit je om je aan te melden bij zo’n bureau? Dan ontvang je partnervoorstellen en ontdek je al vóór de eerste date wie er goed bij jou past. Nu alleen nog zien of de klik er is en dan vind jij binnenkort wellicht wel de man of vrouw van je dromen. Just 2 Match is zo’n relatiebemiddelingsbureau. We zullen je er meer over vertellen.

Voor wie is Just 2 Match bedoeld?

Just 2 Match is een exclusief relatiebemiddelingsbureau dat zich richt op de succesvolle ondernemer en hoger opgeleide vrijgezel. Eigenaresse Debby, wie tevens matchmaker is – zorgt er samen met matchmaker Mabel voor dat leden kwalitatieve dates krijgen die zorgvuldig geselecteerd worden. Dat leidt tot de volgende voordelen:

  • Ondernemende en hoogopgeleide singles uit een up-to-date en zorgvuldig geselecteerd ledenbestand.
  • Alle leden zijn op zoek naar een serieuze levenspartner.
  • De matchmakers kennen al hun leden persoonlijk.
  • Het is mogelijk om life coaching te krijgen om meer inzicht in jezelf te krijgen.

Hoe werkt Just 2 Match: de werkwijze

Ben je benieuwd naar hoe Just 2 Match te werk gaat om voor jou een leuke, betrouwbare date te regelen? Eerst vindt er een kennismaking plaats, die kosteloos en vrijblijvend is. Dit kan telefonisch of bij Just 2 Match op kantoor. Samen met een van de matchmakers bespreken jullie jouw profiel en wensen. Als het ernaar uitziet dat de samenwerking kans van slagen heeft, wordt er een afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Met zo’n gesprek wordt meer de diepte ingegaan over wie je bent, hoe je relatieverleden is en wat jij zoekt in een partner. Daarna ontvang je de karaktertest. De uitslag daarvan wordt ook doorgenomen met de matchmaker samen, zodat je meer zelfkennis krijgt.

De selectie van mogelijke partners

Aan de hand van al die informatie gaat de matchmaker voor jou op zoek naar een vrijgezel die goed bij jou past. Als zij iemand gevonden heeft, ontvang je de gegevens van diegene. Daarna wordt het tijd om op date te gaan en te zien of het in de praktijk ook een succes is. Na de date evalueer je met de matchmaker hoe het was en wat jouw ervaring was.

Heb je je match gevonden? Super! Was het toch niet helemaal de ware voor jou, dan wordt jouw feedback meegenomen in de verdere zoektocht naar de perfecte man of vrouw. De reis naar je grote liefde toe is net zo waardevol als het doel behalen.

Tijdens die reis doet de matchmaker haar uiterste best om jou zo goed mogelijk te leren kennen. Dan kan er beter ingespeeld worden op jouw behoeften en wensen. Matches worden gemaakt op basis van overeenkomsten, achtergrond, levensstijl, gedrag, karakter, aantrekkelijkheid en interesses.

De kosten van relatiebemiddeling

De kans op het vinden van de perfecte partner, is bij Just 2 Match erg groot. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Als je daarna lid (club member) wilt worden, kan dat voor 1,5 jaar en dat kost 1495,- euro. Heb je liever ook een coaching sessie, dan kun je voor het Select lidmaatschap gaan en betaal je 1575,- euro voor 1,5 jaar. Voor diezelfde periode is het ook mogelijk om drie coaching sessies te ondergaan. Het totaalbedrag voor dit Capital lidmaatschap bedraagt 1725,- euro voor 1,5 jaar.

Voor alle lidmaatschappen geldt dat tijdens de duur ervan blijvend geschikte kandidaten aan je worden voorgesteld. Hier zit geen maximum aan, want jij bepaalt. Na een jaar is het mogelijk om elk lidmaatschap te verlengen voor 395,- euro. Daarna is het mogelijk om onbeperkt lid te worden zonder verdere kosten.

De singles test

Op de website is het mogelijk om een singles test te doen. Na het doen van de test kom je erachter waarom je single bent, volgens Just 2 Match. Je kunt de uitslag ervan naar jezelf laten versturen wanneer je je gegevens invult. Bij Just 2 Match stopt men niet met zoeken naar jouw perfecte match, totdat hij of zij gevonden is. Het gaat hier om de zoektocht naar een serieuze relatie, dus die taak wordt ook zeer serieus genomen. De matchmakers zien het als hun missie om jou aan een gelijkwaardige relatie te helpen en zullen je daarom met zorg en aandacht helpen waar ze kunnen. “Omdat de mens niet gemaakt is om alleen te zijn”.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

Just 2 Match is aangesloten bij de stichting Branchevereniging Singles Keurmerk. Wanneer een relatiebemiddelingsbureau dit keurmerk toegewezen krijgt, betekent dit dat het bureau aan strenge kwaliteitseisen voldoet en zorgvuldig en aandachtig te werk gaat voor haar klanten. Het geeft je garantie dat je in goede handen bent en dat je serieus geholpen wordt in je zoektocht naar de liefde. Een relatiebemiddelingsbureau verdient het Singles Keurmerk niet zomaar. Sluit je je bij een bureau aan dat van dit keurmerk is voorzien, dan vergroot dat je slagingskans aanzienlijk.

Bezoek Just 2 Match

Over Just 2 Match

Je zou denken dat de ware liefde gemakkelijk te vinden is in deze tijden van internet daten, apps waarin je mensen naar links en rechts swipet en andere manieren om online met elkaar in contact te komen. Toch is niet iedereen hierin even serieus. Door het grote aanbod van datingwebsites en apps is het juist heel lastig om de juiste persoon er tussenuit te halen. Mensen vinden keuze hebben fijn, maar niet wanneer er te veel keuze is.

Bij Just 2 Match weten de matchmakers welke eigenschappen van mensen en welke overeenkomsten tussen mensen belangrijk zijn voor een goede, sterke en langdurige relatie. Het doel van Just 2 Match is dan ook om die mensen die echt goed bij elkaar passen samen te brengen en gelukkig te laten worden met elkaar.