Home Nieuws Jennifer Lopez geeft datingtips aan Tinder-gebruiker voor #SwipeSessions

Jennifer Lopez geeft datingtips aan Tinder-gebruiker voor #SwipeSessions

1 minuten leestijd
0
tinder super like

Dating advies van Jennifer Lopez? Wie wil dat nu niet. Als er iemand met een rijke datinghistorie is dan is het Jennifer wel. De zangeres, actrice, producer en alleskunner staat al vele jaren in de schijnwerpers waardoor er niets geheim is gebleven in haar datingleven. Van haar vriend op de middelbare school tot haar verloving met Ben Affleck en haar huwelijk met Marc Anthony; er is niets dat de paparazzi niet te weten is gekomen.

De romantische achtbaan van J Lo is voorlopig geëindigd bij de voormalige MLB-speler Alex Rodriguez wat Jennifer de rust geeft om iemand anders te helpen. In een nieuwe video uit de Tinder serie “Swipe Sessions” helpt Jennifer Lopez een vrouw genaamd Brooke Ansley door haar hulp te bieden tijdens het swipen.

#SwipeSessions

In de aflevering geeft Jennifer advies aan de Tinder-gebruiker; welke mannen ze wel of niet naar rechts moet swipen en welke vragen ze moet stellen. Brooke is pas onlangs begonnen met daten en op zoek naar een mannelijke man. Nadat Lopez het profiel van Brooke heeft bekeken, geeft ze haar een paar tips.

Na een bedenkelijke blik op de profieltekst “Yoga and Wine” gaan de twee samen een aantal mannelijke profielen af. Lopez helpt Brooke vervolgens niet alleen door een paar mannen af te wijzen, maar ze geeft ook haar mening over welke mannen ze wel of niet een geschikte partner moet zien.

Na het zien van een profiel van een man genaamd Maurice, die 29 jaar is, heeft ze een waardevol advies voor Brooke: “Mannen, totdat ze 33 zijn, zijn echt nutteloos.” Ze laat Brooke ook weten welke berichten ze kan versturen en welke niet.

“Kun je hout hakken?” is volgens Jennifer bovendien geen goede vraag om aan iemand te stellen. De favoriet voor Jennifer is een man genaamd Levi, die slim reageert met een GIF van Jennifer zelf. Bekijk de video zelf:

Jennifer Lopez geeft datingtips aan Tinder-gebruiker voor #SwipeSessions

5 (100%) 1 stemmen

Wil je de tips op deze website in het echt uitproberen? Uit de statistieken blijkt dat 68% van onze bezoekers de traditionele datingsite Relatieplanet kiest. Jij ook?

Bezoek Relatieplanet
Laad meer artikelen
Laad meer in Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Slut-shaming: wat is het en waarom is het zo’n probleem?

Heb je de term ‘slut-shaming’ voorbij zien komen in een nieuwsbericht, of gehoord in een g…