Jennifer Lopez geeft datingtips aan Tinder-gebruiker voor #SwipeSessions

Michelle Mulder
Door Michelle Mulder
2 minuten leestijd

Dating advies van Jennifer Lopez? Wie wil dat nu niet. Als er iemand met een rijke datinghistorie is dan is het Jennifer wel. De zangeres, actrice, producer en alleskunner staat al vele jaren in de schijnwerpers waardoor er niets geheim is gebleven in haar datingleven. Van haar vriend op de middelbare school tot haar verloving met Ben Affleck en haar huwelijk met Marc Anthony; er is niets dat de paparazzi niet te weten is gekomen.

De romantische achtbaan van J Lo is voorlopig geëindigd bij de voormalige MLB-speler Alex Rodriguez wat Jennifer de rust geeft om iemand anders te helpen. In een nieuwe video uit de Tinder serie “Swipe Sessions” helpt Jennifer Lopez een vrouw genaamd Brooke Ansley door haar hulp te bieden tijdens het swipen.

#SwipeSessions

In de aflevering geeft Jennifer advies aan de Tinder-gebruiker; welke mannen ze wel of niet naar rechts moet swipen en welke vragen ze moet stellen. Brooke is pas onlangs begonnen met daten en op zoek naar een mannelijke man. Nadat Lopez het profiel van Brooke heeft bekeken, geeft ze haar een paar tips.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Na een bedenkelijke blik op de profieltekst “Yoga and Wine” gaan de twee samen een aantal mannelijke profielen af. Lopez helpt Brooke vervolgens niet alleen door een paar mannen af te wijzen, maar ze geeft ook haar mening over welke mannen ze wel of niet een geschikte partner moet zien.

Na het zien van een profiel van een man genaamd Maurice, die 29 jaar is, heeft ze een waardevol advies voor Brooke: “Mannen, totdat ze 33 zijn, zijn echt nutteloos.” Ze laat Brooke ook weten welke berichten ze kan versturen en welke niet.

“Kun je hout hakken?” is volgens Jennifer bovendien geen goede vraag om aan iemand te stellen. De favoriet voor Jennifer is een man genaamd Levi, die slim reageert met een GIF van Jennifer zelf. Bekijk de video zelf:

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe 1 op de 3 leden er een partner vindt.

Deel dit artikel
Geef je reactie