Home Dating apps Jennifer Lopez geeft datingtips aan Tinder-gebruiker voor #SwipeSessions

Jennifer Lopez geeft datingtips aan Tinder-gebruiker voor #SwipeSessions

1 minuten leestijd
0
tinder super like

Dating advies van Jennifer Lopez? Wie wil dat nu niet. Als er iemand met een rijke datinghistorie is dan is het Jennifer wel. De zangeres, actrice, producer en alleskunner staat al vele jaren in de schijnwerpers waardoor er niets geheim is gebleven in haar datingleven. Van haar vriend op de middelbare school tot haar verloving met Ben Affleck en haar huwelijk met Marc Anthony; er is niets dat de paparazzi niet te weten is gekomen.

De romantische achtbaan van J Lo is voorlopig geëindigd bij de voormalige MLB-speler Alex Rodriguez wat Jennifer de rust geeft om iemand anders te helpen. In een nieuwe video uit de Tinder serie “Swipe Sessions” helpt Jennifer Lopez een vrouw genaamd Brooke Ansley door haar hulp te bieden tijdens het swipen.

#SwipeSessions

In de aflevering geeft Jennifer advies aan de Tinder-gebruiker; welke mannen ze wel of niet naar rechts moet swipen en welke vragen ze moet stellen. Brooke is pas onlangs begonnen met daten en op zoek naar een mannelijke man. Nadat Lopez het profiel van Brooke heeft bekeken, geeft ze haar een paar tips.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Na een bedenkelijke blik op de profieltekst “Yoga and Wine” gaan de twee samen een aantal mannelijke profielen af. Lopez helpt Brooke vervolgens niet alleen door een paar mannen af te wijzen, maar ze geeft ook haar mening over welke mannen ze wel of niet een geschikte partner moet zien.

Na het zien van een profiel van een man genaamd Maurice, die 29 jaar is, heeft ze een waardevol advies voor Brooke: “Mannen, totdat ze 33 zijn, zijn echt nutteloos.” Ze laat Brooke ook weten welke berichten ze kan versturen en welke niet.

“Kun je hout hakken?” is volgens Jennifer bovendien geen goede vraag om aan iemand te stellen. De favoriet voor Jennifer is een man genaamd Levi, die slim reageert met een GIF van Jennifer zelf. Bekijk de video zelf:

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Picknick date? Ideeën, hapjes en alles wat je deze zomer nodig hebt

Bij een romantisch date-idee denkt iedereen al snel aan een picknickdate. Plezier, ontspan…