iris dating
Stel je voor: je ziet die leuke jongen in het koffiehuis of die prachtige vrouw in de trein. In het echt leven zijn we bijna allemaal wel eens verliefd geworden op het eerste gezicht. Dat is de kracht van fysieke aantrekkingskracht. Dat is precies wat Iris Dating wil bereiken met de datingapp.

Met Iris Dating wordt kunstmatige intelligentie ingezet om te begrijpen op wie jij valt en dit begrip te gebruiken om je te matchen met mensen die ook vallen op iemand zoals jij. Met de AI-datingapp kun je samen aan een nieuw avontuur beginnen vanuit een gedeelde aantrekkingskracht. Ontdek hoe deze AI-gedreven datingapp jou kan helpen je ideale match te vinden.

Omdat we hebben gemerkt dat Iris Dating (nog) niet veel Nederlandse gebruikers heeft, raden we een andere datingplatform aan. Dit platform heeft meer Nederlandse leden én heeft dezelfde doelgroep als Iris Dating.

Bekijk het beste alternatief

Hoe werkt Iris Dating?

In een wereld waar swipen eindeloos lijkt en catfishing aan de orde van de dag is, biedt Iris Dating een revolutionaire benadering van online daten. Met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) voorspelt Iris Dating wie jij aantrekkelijk vindt en stelt je voor aan mensen die ook op zoek zijn naar iemand zoals jij.

Iris Dating maakt gebruik van geavanceerde algoritmen en machine learning om jouw voorkeuren te analyseren en je te koppelen aan compatibele partners. Het begint met een uniek trainingsproces waarbij je willekeurige foto’s te zien krijgt en deze beoordeelt. Naarmate Iris meer leert over jouw voorkeuren, worden de voorgestelde foto’s steeds nauwkeuriger. Hierdoor stijgt het percentage foto’s dat je aantrekkelijk vindt aanzienlijk. Voor vrouwen gaat dit percentage bijvoorbeeld van 3% naar 55%, en voor mannen van 10% naar 85%.

Stap 1: download de Iris Dating-app

Om te beginnen met Iris Dating, hoef je alleen maar de app te downloaden vanuit de App Store of Google Play. De app is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Stap 2: leer de AI-engine jouw voorkeuren

Iris Dating maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie om jouw voorkeuren te leren kennen. Tijdens het registratieproces word je gevraagd om foto’s te beoordelen, zodat de AI kan begrijpen wat jij aantrekkelijk vindt. Hoe meer je de app gebruikt, hoe beter de AI wordt in het voorspellen van jouw voorkeuren.

Stap 3: ontdek matches op basis van wederzijdse aantrekkingskracht

Zodra de AI jouw voorkeuren heeft geleerd, begint Iris Dating je matches voor te stellen op basis van wederzijdse aantrekkingskracht. Dit betekent dat je meer spannende matches krijgt in minder tijd. Geen eindeloos geswipe meer. Althans, dat is het idee achter deze werkwijze.

Stap 4: begin je zoektocht naar de perfecte match

Met Iris Dating kun je nu beginnen met het zoeken naar jouw ideale match. Je kunt profielen bekijken, chatten en connecten met mensen die aantrekkelijk zijn voor jou en vice versa.

iris dating app

Voor wie is het?

Iris Dating is er voor iedereen die op zoek is naar liefde en connectie. Ongeacht je ras, geslacht of seksuele geaardheid, je bent van harte welkom op dit platform. Iris Dating is ontworpen om een veilige en inclusieve omgeving te bieden waar iedereen zich comfortabel en zelfverzekerd kan voelen tijdens het zoeken naar hun soulmate. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon een casual flirt, het geavanceerde AI-systeem van Iris Dating helpt je om de perfecte match te vinden.

Prijzen

Iris Dating biedt zowel een gratis versie als een betaalde versie, genaamd “Iris Pass”. Met de gratis versie heb je toegang tot maximaal 10 Iris-picks in je overzicht. Met Iris Pass krijg je toegang tot meer profielen en andere voordelen. De prijzen voor Iris Pass kunnen variëren, dus raadpleeg de app voor de meest recente informatie.

Met Iris Pass krijg je toegang tot de vergrendelde profielen, kun je onbeperkt swipen, en heb je extra functies zoals het zien van wie jou leuk vindt en het ontvangen van meldingen wanneer je een nieuwe match hebt. Met een Iris Pass-abonnement kun je optimaal gebruik maken van alle functies van Iris Dating en heb je een grotere kans om jouw perfecte match te vinden. De prijzen voor Iris Pass zijn nu als volgt:

  • Maandelijks abonnement: € 9,99 per maand
  • Kwartaalabonnement: € 24,99 per kwartaal (bespaart 17%)
  • Jaarabonnement: € 89,99 per jaar (bespaart 25%)

App en website

Iris Dating is beschikbaar als app op zowel de App Store als Google Play. De app is ontworpen om een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, zodat je eenvoudig een gedetailleerd profiel kunt aanmaken en op zoek kunt gaan naar potentiële matches op basis van jouw voorkeuren. De website van Iris Dating biedt ook aanvullende informatie en ondersteuning.

App StoreGoogle Play

Veiligheid en privacy

Bij Iris Dating hechten ze veel waarde aan de veiligheid en privacy van de gebruikers. Ze hebben strikte beveiligingsmaatregelen geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat jouw persoonlijke gegevens veilig zijn. Alle communicatie tussen de app en de servers is versleuteld, waardoor jouw gegevens beschermd zijn tegen onbevoegde toegang. Ze delen ook nooit jouw persoonlijke informatie met derden zonder jouw toestemming.

Bovendien moedigen ze de gebruikers aan om respectvol met elkaar om te gaan en zich bewust te zijn van de communityrichtlijnen. Iris Dating hebben een rapportagefunctie ingebouwd, zodat je ongepast gedrag of verdachte activiteiten kunt melden. Naar eigen zeggen nemen ze dergelijke meldingen serieus en zullen ze passende maatregelen nemen om de veiligheid van gebruikers te waarborgen.

De app verwijdert ook mogelijke fraudeurs of catfishers. Alle gebruikers moeten een live selfie maken die wordt vergeleken met de foto’s in hun profiel voordat ze lid kunnen worden van het platform. Als de selfie niet overeenkomt met de foto’s, blokkeert de app de gebruiker. Op deze manier wordt voorkomen dat catfish en oplichters toegang krijgen tot de app. Meer dan 300.000 potentiële catfishers zijn met succes geblokkeerd om de veiligheid en authenticiteit van onze gebruikers te waarborgen.

Het ‘trust rating’-systeem van de app is ontworpen om catfishing, frauduleuze activiteiten en giftig en ongevraagd gedrag te voorkomen. Het beloont gebruikers als ze eerlijk en transparant zijn over hun intenties, zodat je op de meest efficiënte manier veilig contact kunt leggen met je matches.

iris dating

Over Iris

Iris Dating is een datingplatform dat de kracht van kunstmatige intelligentie benut om jouw ideale match te vinden. Het is opgericht door Igor Khalatian, een technologie-enthousiasteling en expert op het gebied van computerwetenschappen. Met zijn team heeft hij een geavanceerd AI-systeem ontwikkeld dat voortdurend leert en de gebruikerservaring verbetert. Dankzij de unieke AttractionDNA™ wordt je date-ervaring steeds beter.

Het AttractionDNATM-systeem leert welke visuele kenmerken gebruikers het meest fysiek aantrekkelijk vinden en levert na verloop van tijd betere matches op. Iris-gebruikers hebben zelfs 40 keer meer kans om een wederzijdse match te vinden dan degenen die op andere datingapps gebruiken, en de groei van het platform naar van 1 miljoen gebruikers naar 2 miljoen verhoogt alleen maar het aantal en de kwaliteit van de matches.

Door de app te downloaden, jouw voorkeuren te leren kennen en matches voor te stellen op basis van AI, maakt Iris Dating het proces van online daten efficiënter en leuker. Of je nu op zoek bent naar een serieuze relatie of gewoon wilt flirten, Iris Dating biedt een veilige en inclusieve omgeving waarin iedereen zich comfortabel kan voelen. Download vandaag nog de Iris Dating-app en laat de AI jou helpen om de liefde te vinden die je verdient.