Hulah app: betere mannen daten, goedgekeurd door andere vrouwen

Michael Schouten
Door Michael Schouten
5 minuten leestijd

Je hebt vast wel eens de teleurstelling gevoeld toen een veelbelovende profielfoto in het echte leven totaal niet overeenkwam met de werkelijkheid. Of misschien ben je wel eens op date geweest met iemand die dacht dat ‘pick-up lines’ nog steeds werken? Als dit een korte samenvatting is van je dateleven, hebben we goed nieuws. Er is namelijk een nieuwe datingapp die alle foute types buitensluit en alleen goede mannen aanbiedt: Hulah.

Stel je voor: een wereld waarin je geen tijd meer verspilt aan ongemakkelijke dates met mannen die hun ware aard verborgen houden. Een wereld waarin je je geen zorgen hoeft te maken over spelletjes, onoprechtheid en gebroken beloften. Klinkt als een droom, toch? Nou, die droom kan werkelijkheid worden als de nieuwe app Hulah veel gebruikt gaat worden.

De kracht van de sisterhood

Ben je ooit op een punt gekomen waarop je dacht dat er geen goede mannen meer waren? Dat alle goede mannen al bezet zijn en alleen de foute types nog actief zijn op datingapps? Heather Hopkins, oprichter van Hulah, heeft precies hetzelfde meegemaakt. Na teleurstellende ervaringen op andere datingapps vroeg ze zich af waar al die leuke, grappige en attente mannen zich verstopten. Totdat ze besefte dat zijzelf en haar vriendinnen eigenlijk wel een paar goede mannen kenden. En zo ontstond het idee van Hulah.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken."

Op Hulah kunnen vrouwen de rol van ‘leider’ op zich nemen. Als leider heb je de macht om mannen toe te voegen die lid kunnen worden van de app. Je brengt hiermee een groep mannen naar de app die door jou persoonlijk zijn goedgekeurd. Je kunt ze zelfs markeren als ‘potentieel’ of ‘volledig goedgekeurd’.

Maar hier komt het beste deel: mannen kunnen alleen lid worden van Hulah als ze worden voorgesteld en goedgekeurd door een vrouw. Dit betekent dat alleen de beste mannen toegang krijgen tot de datingapp. Het is een test van hun karakter en integriteit, en alleen degenen die echt de moeite waard zijn, worden toegelaten.

Hoe het werkt

Hulah is een vrouwvriendelijke datingapp die vrouwen in staat stelt om controle te krijgen over hun datingleven en alleen met betere mannen te daten. Elke vrouw (in een relatie of alleenstaand) kan lid worden en een leider worden. Deze leiders kunnen mannen onderschrijven en ‘aanbieden’ aan andere single vrouwen op de app. Volgens de makers van de app biedt dit een ‘real-world verantwoordelijkheid voor elke man op het platform’, met het fijne gevolg dat Hulah een veiligere plek wordt voor vrouwen om contact te maken en te daten.

Als single vrouw die wil daten via Hulah, zie je alleen de beste van de beste mannen. Elke man die je ziet in de app is goedgekeurd door een vrouw. Als man zijnde, een man die gesteund wordt door een leider van Hulah, kun je punten verdienen voor goed, vriendelijk gedrag.

Zodra je een match hebt met iemand, moet je eerst een vijf minuten durende videochat plannen voordat je kunt chatten. Dit zorgt ervoor dat je geen tijd verspilt aan oppervlakkige gesprekken en geeft je meteen de mogelijkheid om te zien of er een echte connectie is. Geen catfishes, geen valse beloften, alleen oprechte interacties: dat is de insteek.

Met Hulah kun je ook andere leiders benaderen en vragen stellen over de mannen die zij onderschrijven. Hoe is de man in het echt? Is hij echt zo lief als dat hij zich voordoet op de app? Je kunt de leider daarnaast ook informeren als een man zich misdraagt, zodat ze hem direct kan verwijderen. Op deze manier kunnen vrouwen elkaar steunen in de app – als een vrouwelijk leger van empowerment, klaar om barrières te doorbreken.

De Hulah-app is gratis te gebruiken met meer mogelijkheden die beschikbaar zijn in de Pro-versie. Hulah Pro is een betaald abonnement. De app is te vinden in de Google Play Store en Apple App Store.

Verliefd worden is meer...

... dan geluk hebben. Er zijn twee personen voor nodig die ervoor openstaan. Bij één app weten ze precies hoe ze die twee mensen kunnen samenbrengen voor een langdurige relatie. De matching in deze succesvolle app heeft één doel: het koppelen van mensen die écht bij elkaar passen. Ontdek zelf hoe Elitedating een extreem hoog succespercentage behaalt.

Deel dit artikel
Geef je reactie