Home Dating apps Anti-Tinder dating app Hinge introduceert “Most Compatible” match

Anti-Tinder dating app Hinge introduceert “Most Compatible” match

1 minuten leestijd
0
most compatible

Online dating; het is makkelijker gezegd dan gedaan. Wie ervaring heeft met Tinder heeft het gevoel alsof er geen einde aan de lijst met profielen komt. Dating app Hinge, dat bekend staat als anti-tinder, pakt het anders aan dan de standaard swipe-apps. Met een nieuwe feature wil Hinge je kansen vergroten door je iedere dag één “Most Compatible” match te geven. De nieuwe feature is vanaf vandaag onderdeel van de app.

Most Compatible

De Most Compatible feature is een nieuwe gratis functie die elke dag een zeer goede match aanbeveelt. Hinge CEO Justin McLeod beweert dat de functie grondig getest is waardoor bekend is geworden dat de kans op een daadwerkelijke eerste date groter is door de Most Compatible feature.

Hoewel Hinge niet onthult hoeveel relaties zijn voortgekomen uit de testrun van Most Compatible in de Verenigde Staten, wordt beweerd dat de leden acht keer vaker op date gaan met hun Most Compatible matches. Met andere woorden, de leden van Hinge geven de andere leden meer kans als deze als “Most Compatible” in de app getoond worden.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe het werkt

Hinge koppelt je met een andere gebruiker waarvan de app denkt dat je er waarschijnlijk mee in contact zult komen. Dit gebeurt op basis van een algoritme dat uitgaat van je eerdere acties en interesses. Wanneer je iedere dag op Hinge inlogt dan ontvang je dus elke dag een “Most Compatible” voorstel. Het voorgestelde profiel wordt weergegeven in de sectie Zoeken van de app, onder de naam “Most Compatible”.

Van swipen naar diepgang

De laatste toevoeging aan de app van Hinge volgt een jaar na het verwijderen van de swipe-functie in de app. Vorig jaar nam Hinge afscheid van de Tinder-achtige methode om gebruikers eenvoudig naar links of rechts te laten vegen op profielen. Als vervanging voor deze manier van matches ging Hinge over naar het presenteren van diepgaande profielen met meer foto’s en informatie over elke gebruiker.

Vorig maande werd bekend dat Match Group, de eigenaar van Tinder, een meerderheidsaandeel in Hinge heeft verworven. Of je nu dus gaat swipen bij Tinder of gematcht wordt met je Most Compatible match; het is Match Group die erachter zit.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…