Home HetGrandCafé

HetGrandCafé

Online daten is een spannende, leuke, romantische en efficiënte manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Je weet zeker dat de ander ook op zoek is naar een relatie of vriendschap, waardoor het makkelijker is om contact te leggen.

Datingsites zijn daardoor de afgelopen jaren ook enorm populair geworden en er is een groot aanbod om uit te kiezen. Een van deze datingwebsites is HetGrandCafé; de ideale ontmoetingsplaats voor mannen en vrouwen van 35+ die op zoek zijn naar een relatie of een goede vriendschap.

HetGrandCafé bestaat al sinds 2004 en is daarmee een van de oudste datingsites van Nederland. Je kunt hier een groot deel van dezelfde functionaliteiten vinden als op andere datingsites zoals uitgebreide zoekmogelijkheden, chatten en het versturen van berichten. Hetgeen waarin HetGrandCafé zich onderscheid, is doordat het toch een vrij kleinschalige, betrokken en persoonlijke site blijft. Meer informatie over deze datingsite, zoals voor wie deze geschikt is en hoe de site werkt, vind je in onderstaand artikel.

Wil je binnenkort iemand ontmoeten en misschien wel verliefd worden? Dan is HetGrandCafé misschien wel de juiste optie voor jou om de ware liefde of een mooie vriendschap te vinden.

Bezoek HetGrandCafé

Voor wie is het?

Doordat er tegenwoordig tientallen verschillende soorten datingsites actief zijn, kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Het is daarom handig om te weten wat de doelgroep is van een datingsite, zodat je weet of dit een goede match is met jou. HetGrandCafé is een gemoedelijke digitale ontmoetingsplaats voor dames en heren van 35+. Het is een relatief kleine speler waar je iemand kunt ontmoeten voor een vriendschap, een gezellige date of een mooie relatie. HetGrandCafé richt zich dus niet alleen op dating en relaties maar ook op het vormen van goede vriendschappen.

Naast het online daten maken borrels op locatie ook een belangrijk deel uit van deze site. Er worden namelijk borrelmiddagen en -avonden georganiseerd en deze vinden maandelijks plaats. Een leuke optie om op een laagdrempelige manier nieuwe mensen te ontmoeten.

vrouwen mannen

Hoe werkt het?

Als je hebt besloten dat HetGrandCafé een passende datingsite is voor jou, dan kun je beginnen met het aanmaken van je profiel. Je begint met het invullen van wat standaardvragen, zoals je lengte en je kleur ogen. Daarnaast worden er ook originelere vragen gesteld en kun je er ten alle tijden voor kiezen om een vraag niet te beantwoorden. Nadat je je persoonlijke gegevens hebt ingevuld, kun je vragen invullen over waar jouw ideale partner aan moet voldoen.

Na het inloggen kom je op je persoonlijke pagina terecht. Hier kun je een overzicht vinden met de vragen die je hebt ingevuld, die je nog kunt aanvullen met kernwoorden. Op deze pagina vind je ook een knop met ‘matches’, waar je je huidige mogelijke partners kunt zien.

vrouw blond strand div

De prijzen van een lidmaatschap

Bij HetGrandCafé kun je beginnen met een gratis lidmaatschap. Hiermee kun je foto’s zien, foto’s plaatsen en profielen bezoeken. Op deze manier kun je zonder betaling er achter komen of deze datingsite goed bij je past. Als je echter ook berichten wilt sturen, dan zul je een betaald lidmaatschap moeten afsluiten. Hiermee kun je dan ook interesse berichten sturen, tekstberichten sturen, reageren op berichten en nog meer.

De prijzen van een lidmaatschap verschillen en liggen een stuk lager dan op een grotere datingwebsite, aangezien het ook een kleinere community is. Voor een lidmaatschap van 3 maanden betaal je €15,-, voor 5 maanden €22,50 en voor 12 maanden €45,-.

Privacy, helpdesk en etiquette

Als je online je gegevens deelt, wil je natuurlijk wel dat hier zorgvuldig mee wordt omgegaan. Bij HetGrandCafé kun je er van uitgaan dat jouw persoonlijke gegevens goed worden beschermd. Daarnaast kun je ook zelf aangeven welke gegevens wel of niet voor anderen zichtbaar zijn. Zo zullen andere gebruikers geen adres- of persoonsgegevens kunnen zien en alleen de gegevens kunnen bekijken die jij invult op je profiel.

Bij HetGrandCafé is gezelligheid erg belangrijk. Daarom zijn er ook een aantal omgangsvormen waar de gasten zich aan moeten houden. Als je je registreert ga je hier automatisch mee akkoord. Het is bijna vanzelfsprekend dat anderen met respect moeten worden behandeld en dat hier aanstootgevende of racistische taal niet bij hoort. Als er klachten binnenkomen, wordt deze direct gecontroleerd en kan dit leiden tot een eventuele ontzegging van de site.

Heb je klachten, vragen of andere mededeling omtrent de website, dan kun je HetGrandCafé altijd bereiken. Je kunt in dat geval elk moment van de dag een email sturen en er wordt naar gestreefd om deze binnen één werkdag op te lossen en te beantwoorden.

Bezoek HetGrandCafé

De mogelijkheden van de website

Waar veel datingsites tegenwoordig ook gebruik maken van een app, is dit voor HetGrandCafé niet het geval. Je kunt hier gebruik maken van de website, die overzichtelijk en gemakkelijk manipuleerbaar is. Op de website vind je onder andere een formulier waarmee je snel op zoek kunt gaan naar andere vrijgezelle mannen of vrouwen. Je kunt verschillende opties selecteren zoals man of vrouw, de leeftijdscategorie, opleidingsniveau en de provincie. Hierdoor kun je op een overzichtelijke manier op zoek naar nieuwe mogelijke matches.

Deze matches kun je vervolgens bekijken en ook is het mogelijk om je vrienden te beheren, naar je inbox en berichten te navigeren of contact te zoeken met de klantenservice van HetGrandCafé.

het grand cafe

Over HetGrandCafé

HetGrandCafé onderscheidt zich dus op een aantal manieren van grotere, reguliere datingsites. Het is persoonlijker en kleinschaliger, waardoor de site niet zo massaal wordt ervaren door gebruikers. Het is een digitale ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen boven de 35 jaar, waardoor het een selectieve groep singles is.

Ook worden er borrels gehouden, die vooral in de grote steden plaatsvinden; Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Je kunt op de website de agenda van deze borrels vinden. Een ander voordeel van de site is dat deze niet zo duur is in vergelijking met grotere datingwebsites. Ben je dus op zoek naar een gezellige, kleinschalige datingsite, dan ben je bij HetGrandCafé aan het juiste adres.