Home Dating apps Het beruchte F*ck Marry Kill spel is nu ook een dating app

Het beruchte F*ck Marry Kill spel is nu ook een dating app

1 minuten leestijd
0
FMK

Er is geen tekort aan dating apps maar nog bijna wekelijks komt er een nieuwe dating app bij. Waar Tinder nog steeds wereldwijd markleider is zijn er allerlei dating apps die de kleinere doelgroepen willen voorzien van een eigen dating app. Voor de haters is er de Hater dating app, voor de rijke singles is er Luxy en voor de nerds is er Cuddli. Een nieuwe dating app die weer een andere doelgroep wil bespelen is afgeleid van het bekende spel “F*ck Marry Kill”.

F*ck, Marry, Kill spel

Het eeuwenoude maar ook beruchte spel F*ck Marry, Kill speel je aan de hand van vragen. Je krijgt bij dit spel de keuze uit drie personen. Bij elk van de personen moet je kiezen wat je met de persoon wilt doen; tussen de lakens belanden, trouwen of nooit meer zien. Dit hypothetische vragenspel is nu ook te spelen als dating app. Je kunt het spel nu dus ook op je smartphone spelen; voor de lol of om echt te daten met één van de andere gebruikers van de app.

Let op: alle deelnemers zijn échte mensen.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoe werkt het?

De eerste stap is het downloaden van de app. Deze is verkrijgbaar in de App Store die gekoppeld is aan je smartphone of via de website. Inloggen kan vervolgens snel met Facebook inloggen. Zoals het F*ck, Marry, Kill spel gaat krijg je de keuze tussen drie singles. Je kunt voor elk van deze singles aangeven wat je ermee wilt doen. Voor elke ronde van drie singles heb je drie tikken tot je beschikking:

  • Met de eerste tik geef je de F*ck aan; dit is de persoon die geschikt is voor een one-night-stand.
  • Met de tweede tik kies je de Marry; dit is de single met wie je wilt trouwen.
  • Met de derde en laatste tik geef je de Kill-stem; met deze persoon wil je niet op een onbewoond eiland belanden.

Als twee gebruikers met dezelfde intentie op elkaar stemmen, dan is het een match en kunnen ze beginnen met chatten. Niet alleen kunnen twee gebruikers die willen seksdaten chatten maar ook de gebruikers die niets van elkaar willen weten. Dit geeft de dating app een extra dimensie omdat je gematcht kunt worden met iemand waar je geen contact mee wil. Voor wat extra vreugde kun je je vrienden uitnodigen, je statistieken bekijken en je type zien. Sommigen zien het als een echte dating app maar de meeste gebruikers spelen het volledig voor de fun; je bepaalt zelf wat je ermee doet.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Fanatieke gamers matchen liever in games dan dating apps

Voor fanatieke gamers is Tinder niet uitdagend genoeg. Zij ontmoeten hun match liever in e…