Home Dating apps Facebook stelt Dating beschikbaar in Mexico en Argentinie

Facebook stelt Dating beschikbaar in Mexico en Argentinie

1 minuten leestijd
0
facebook dating feature

Nog maar kort geleden konden we de eerste beelden van Facebook Dating in het Nederlands tonen en nu is weer wat nieuws te melden over Facebook Dating. De datingdienst wordt namelijk uitgerold naar nog meer landen. Singles in Mexico en Argentinie zijn nu de gelukkigen. Facebook heeft Dating gisteren in deze landen beschikbaar gesteld.

Nieuwe functies op komst

In het afgelopen jaar is er al veel veranderd aan Facebook Dating. In eerste instantie zag de lay-out er heel anders uit maar ook zijn er inmiddels beperkingen ingesteld om de privacy van gebruikers te beschermen. Screenshots maken is bijvoorbeeld wel mogelijk in de normale Facebook-app maar niet in het Dating-gedeelte. Hiernaast zijn een aantal nieuwe functies op komst, zo meldt Cnet.

Live Location Sharing

Een van de functies is ontworpen om veiligheidsrisico’s aan te pakken. De functie, Live Location Sharing genaamd, stelt je in staat om je dateplannen en live-locatie via Facebook met een vriend of familielid te delen. Mocht er dan iets gebeuren, dan is in ieder geval iemand op de hoogte van je exacte locatie.

Klaar met swipen?

lexa "NIET swipen, MEER diepgang: Lexa is precies dat. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Auto Profile Create

Een andere functie is bedoeld om het gemakkelijker te maken om een Facebook Dating-profiel te maken. De Auto Profile Create verzamelt automatisch foto’s en informatie van je Facebook-account om een datingprofiel te maken. Net zoals bij je belastingaangifte worden alle gegevens automatisch ingevuld maar kun je deze nog wel bewerken of verwijderen. Ook kun je ervoor kiezen om het profiel helemaal zelf in te vullen.

Geen swipes

De gratis datingdienst van Facebook heeft een andere werkwijze dan de grootste concurrenten, Tinder en Bumble. Terwijl je bij deze apps op profielen veegt is dat niet hoe Facebook Dating werkt. Bij de datingdienst van de social media-gigant worden profielen voorgesteld en krijg je de keuze om aan te geven of je geïnteresseerd bent of niet. Een match is niet vereist om contact te leggen; een groot verschil met de dating apps die nu de boventoon voeren. Wanneer Facebook Dating naar Nederland komt is nog niet bekend.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Lexa alternatief: 8 dating apps om te overwegen als vervanging

In Nederland zijn er maar weinig datingpartijen die de naamsbekendheid van Lexa kunnen eve…