Home Dating apps Facebook Dating: de eerste beoordelingen van gebruikers

Facebook Dating: de eerste beoordelingen van gebruikers

2 minuten leestijd
0
facebook dating start

Facebook Dating is drie weken geleden officieel gelanceerd. In een poging om relevant te blijven onder jonge gebruikers, die Facebook steeds vaker verlaten ten gunste van apps zoals TikTok en Instagram, dacht het sociale netwerk de ultieme oplossing te hebben gevonden.

Het starten van Dating leek het perfecte idee om opnieuw jongeren naar de netwerk te lokken, vooral gezien de enorme populariteit van dating apps zoals Tinder. Daten en Facebook gaan al jaren hand in hand, maar of het sociale netwerk ook geschikt is als dating app? Hoe optimistisch deze ontwikkeling ook lijkt voor het sociale netwerk, ze moeten het nog eerst waarmaken.

#FacebookDating

Hoewel de functie nog niet beschikbaar is in Nederland, krijgen steeds meer Amerikaanse gebruikers de langverwachte uitnodiging om ermee te beginnen. En dat hebben velen al gedaan. Hun ervaringen met de datingdienst delen ze op Twitter met de hashtag #FacebookDating.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De eerste beoordelingen op Twitter zijn in ieder geval niet veelbelovend. Sterker nog: in minder dan een maand tijd lijkt Facebook Dating de geloofwaardigheid al te hebben verloren. Of Facebook Dating een wereldwijd succes wordt, zal dus nog moeten blijken.

Julie durft haar huis niet meer uit

Het is net als alle Walmart-mensen, maar dan op één plek

De eerste Facebook Dating-stalker?

Je kunt meer geluk hebben door verder weg te zoeken…

De nieuwe parenclub?

Eindelijk een positief bericht, 100 berichten zelfs

Of je blijft gewoon daten via Facebook Marktplaats

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Bijna helft van Nederlandse singles valt als een blok voor iemands stem

Zou jij op iemand verliefd kunnen worden als je alleen diens stem hoort? Als je onlangs he…