Home DTNG

DTNG

dtng
Heb je voor je gevoel alles al geprobeerd? Ben je al op elke aantrekkelijke vrijgezel bij jou in de buurt afgestapt, maar lijkt het telkens geen match te zijn? Mensen vinden het soms moeilijk om hulp te vragen, maar het kan je enorm veel moeite en gedoe schelen. Durf ook gerust hulp in te schakelen op dating gebied, wanneer het niet allemaal van een leien dakje gaat.

Denk je erover na om een relatiebemiddelingsbureau in te schakelen? Wellicht is DTNG het geschikte bureau om jou aan de man of vrouw te helpen. Wat DTNG is, hoe het werkt en voor wie het geschikt is, gaan we je haarfijn uitleggen.

Voor wie is DTNG bedoeld?

DTNG is bedoeld voor hoogopgeleide vrijgezellen. Het is een relatiebemiddelingsbureau dat ervoor zorgt dat hoogopgeleiden met elkaar in contact worden gebracht, op basis van hun persoonlijkheid en wensen. Dit soort mensen is vaak ambitieus en heeft daardoor een drukke baan. Om naast die baan uitgebreid online op zoek te gaan naar de ware, is nogal tijdrovend.

In plaats van zelf via internetdating een man of vrouw te zoeken, kan DTNG deze klus voor jou opknappen. Dat scheelt je niet alleen veel tijd en moeite, maar het zorgt ook voor een hogere kans van slagen op liefdesgebied. Als je het doet, wil je het natuurlijk goed doen. Vertrouw er daarom op dat DTNG weet wat jij wilt en vooral wie jij wilt.

De klanten van DTNG zijn vooral ondernemende en ontwikkelde mensen met humor, relativeringsvermogen en een open blik op het leven. Het zijn nieuwsgierige, geïnteresseerde mensen die inhoudelijke gesprekken belangrijk vinden en veel interesse hebben in nieuws, politiek en actualiteiten. Ook zijn het meestal liefhebbers van hockey, tennis, cabaret, reizen, literatuur, golf of zeilen.

matchmaking

Hoe werkt DTNG: de werkwijze

Je start met een kennismaking. Nadat je je hebt aangemeld via de website wordt er binnen 48 uur contact opgenomen met je, om een afspraak te maken voor een persoonlijk gesprek. In dat gesprek wordt vastgesteld wie jij bent en waar je naar op zoek bent. Na het gesprek wordt een beknopte profielschets van je gemaakt, waarvoor je zelf een foto kunt aanleveren.

Zodra je profiel in orde is, begint de zoektocht direct. Daarbij wordt grondig gezocht naar iemand die goed bij jou past. Soms lukt dit vrij snel, maar het kan ook wat langer duren. Is er een mogelijke match, dan krijg je daar bericht over en wordt er uitgelegd waarom de matchmakers van DTNG denken dat jullie goed bij elkaar passen.

Een echte date

Zijn jullie allebei enthousiast over het voorstel, dan wordt het tijd om op date te gaan. Misschien vind je het lastig om te bedenken waar die date moet plaatsvinden en wat jullie dan kunnen doen. Vooral wanneer je iemand niet kent, wil je hierin niet de verkeerde keuze maken. Jullie eerste date wordt door DTNG gepland. Dus daarover hoef je je geen zorgen te maken.

Na afloop bespreek je met de matchmakers hoe je het vond gaan. Is het toch niet helemaal liefde op het eerste gezicht en kijk je liever verder? Dan weten de matchmakers nu in elk geval alweer een stuk beter wat jouw wensen zijn en aan wie ze jou in het vervolg kunnen koppelen. Tijdens het proces heb je continu begeleiding en is er iedere twee weken contact om te zien hoe het met je gaat en hoe je liefdesleven zich ontwikkelt.

De kosten van relatiebemiddeling

Natuurlijk wil je graag weten welk prijskaartje daaraan hangt. Relatiebemiddeling is immers een vakgebied en voor niets gaat de zon op. Het telefonische gesprek en de eerste kennismaking zijn gratis en vrijblijvend. Je zit dan nog nergens aan vast. Wil je ervoor gaan, dan betaal je een bedrag van 2850 euro voor een heel jaar lidmaatschap.

Een team van deskundige matchmakers gaat daarvoor een heel jaar aan de slag om jouw perfecte partner aan de haak te slaan. Meestal vindt de eerste date al binnen de eerste 6 weken na aanmelding plaats. Het is dus een actief proces waarbij je waar krijgt voor je geld.

Alles over de website van DTNG.nl

DTNG heeft een overzichtelijke en informatieve website. Op de website vind je alle informatie die je nodig hebt om je goed in te lezen over relatiebemiddeling en hoe DTNG dat aanpakt. Een match is het meest succesvol wanneer je iemand in de juiste leeftijdsgroep kiest. Daarom is het belangrijk om via de website direct aan te geven of jij 30-40 jaar, 40-60 jaar of 60+ bent. Dan wordt het voor de matchmakers ook direct een stuk gemakkelijker om een leuke man of vrouw voor jou te vinden die hetzelfde in het leven staat als jij.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

Het Branchevereniging Singles Keurmerk is in het leven geroepen om de echte, waardevolle datingsites te onderscheiden van de minder goede of zelfs oplichters. Heeft een relatiebemiddelingsbureau het Singles Keurmerk toegewezen gekregen? Goed nieuws. Dat betekent namelijk dat het een bureau is waarbij deskundigheid en betrokkenheid centraal staan.

Het is een manier waarop teleurstelling voorkomen wordt en waarbij het slagingspercentage groter wordt. Dat komt doordat relatiebemiddelingsbureaus met het Singles Keurmerk voldoen aan strenge kwaliteitseisen.

Bezoek DTNG

Over DTNG

Dus wie zijn de mensen achter DTNG en waarom doen zij wat zij doen? Het team van DTNG bestaat uit matchmakers die enthousiast zijn en gek zijn op de liefde. Liefde is hun passie en ze helpen jou daarom graag in je zoektocht ernaar. Integriteit, daadkracht en kritisch denken zijn de kernwaarden. Daarnaast is relatiebemiddeling van DTNG betrouwbaar en wordt er discreet omgegaan met jouw informatie en gegevens.

De matchmakers denken graag met je mee, om je zo goed mogelijk te helpen. Zij kunnen daarom soms kritische vragen stellen. Maar jij bent vrij om dat ook naar hen toe te doen, om het optimale uit je DTNG-ervaring te halen. Wel zo eerlijk!