Home DeWandeldate

DeWandeldate

de wandeldate
Hou je van wandelen? Ben je een echte natuurliefhebber? Wil je iemand ontmoeten die ook de schoonheid van de natuur waardeert en het belang van de natuur in ons leven inziet? Dankzij DeWandeldate hoef je je geen zorgen meer te maken. DeWandeldate is de perfecte plek voor je om eindelijk degene te vinden die je altijd al wilde. De toekomst van de natuur en je liefdesleven zijn in de veiligste handen. Waar wacht je nog op?

Ben je single en kieskeurig? Dan is een datingsite met meer Nederlandse leden een betere optie. Deze datingsite heeft een groter aanbod Nederlandse singles:

Bezoek Badoo

Hoe werkt DeWandeldate?

Het aanmelden bij DeWandeldate is eenvoudig, comfortabel en zonder risico; het is gratis en kan resulteren in online romantiek, echte liefde of een grote betekenisvolle relatie. Meld je gratis aan, word lid van een groene community en vind hier je perfecte date. Als je direct toegang wil tot alle opties moet je betalen, maar ook als gratis lid krijg je toegang tot veel functies om de datingsite te proberen.

In je profiel laat je je passie voor wandelen zien: je doet daarin een voorstel voor een wandeldate (of andere outdoor date), je geeft aan welk wandeltype je bent (zoals natuurliefhebber, sportieve wandelaar of stadswandelaar), en welke andere outdoor activiteiten je nog meer doet. Naast je profielfoto wordt er van je verwacht dat je ook je eigen wandelfoto toevoegt: een actiefoto en/of landschapsfoto. Via die voorkeuren en foto’s kan jij andere leden vinden en visa versa.

dewandeldate datingsite

Leden DeWandeldate

Ben je ecologisch georiënteerd, een wandelaar, fietser en natuurliefhebber? Dan zit je goed bij DeWandeldate – als je het niet erg vindt dat slechts enkele leden hier geregistreerd zijn. Bij DeWandeldate kun je gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie om mensen te vinden die je natuurminnende interesses delen.

Of je nu op zoek bent naar vrienden, een partner of reisgenoten. Op DeWandeldate vindt je de juiste natuurliefhebber. De site is gericht op mensen met een bepaald niveau en een bepaald ecologisch inzicht. Als de natuur een belangrijke rol speelt in je leven, kunt je een kijkje nemen op deze dating website. Omdat er momenteel echter maar weinig gebruikers zijn en de site niet meer technisch up-to-date is, moet je niet teveel functies verwachten. Zo is er geen automatische matchingsfunctie.

Meer dan wandelen alleen

De meeste leden houden niet alleen van wandelen, maar ook van andere activiteiten. Met 94% van de leden die van wandelen houdt zijn er echter ook veel leden die van andere outdoor activiteiten houden. Zo zijn er veel die graag fietsen (72%), bergwandelen (55%) en kamperen (50%). Verder zijn er leden die in hun vrije tijd graag tuinieren (42%), fotograferen (36%) en zwemmen (31%). Maar daar blijft het niet bij. De leden doen ook graag aan yoga, kanoën, hardlopen, schaatsen, skiën, zeilen en wadlopen. Kortom, bij DeWandeldate vind je actieve mensen die graag actief zijn in de buitenlucht.

wandelen

Evenementen

DeWandeldate organiseert diverse evenementen voor wandelaars en natuurliefhebbers. Zo kunnen de leden elkaar ook in het echt ontmoeten en genieten van de frisse buitenlucht. Naast het aansluiten met anderen die geïnteresseerd zijn in het buitenleven, kunnen gebruikers evenementen creëren (privé of publiekelijk), maar ook evenementen bijwonen met andere singles die door DeWandeldate worden gehost.

Voordelen:
  • Het inschrijven is gratis.
  • De site organiseert ook groepsactiviteiten.
  • Specifiek voor actieve en natuur liefhebbende singles.
  • Regelmatig groepswandelingen.
  • Handmatige controle profielen.
Nadelen:
  • De site heeft geen keurmerk.
  • Je hebt een abonnement nodig om berichten te kunnen versturen.
  • Relatief weinig leden.

Kosten DeWandeldate

Het lidmaatschap van DeWandeldate is gratis, maar dat geldt niet voor alle functies. Op de datingsite kun je gratis een profiel plaatsen en heb je de mogelijkheid om alle leden te zien. Je kunt de personen achter deze profielen echter geen berichten versturen of met hen chatten. Dat is alleen mogelijk als ‘Betalend lid’, zoals dat genoemd wordt bij DeWandeldate. Als ‘Gratis lid’ kun je wel likes uitwisselen, bijvoorbeeld om de interesse van een ander te peilen, berichten ontvangen en lezen en geen-interesse-reacties sturen.

alleen solo

Voor wie is het?

De natuur kan veel vreugde in ons leven brengen. De natuur heeft een manier om onze stemming te beïnvloeden en het kan ons dwingen onze plannen te veranderen. De natuur is verantwoordelijk voor zon, wolken, regen en sneeuw. Als het buiten zonnig en helder is, voelen we ons van binnen vrolijk. Als het bewolkt en regenachtig is, voelen we ons vaak somber. Als het een mooie en sterrenhemelachtige nacht is, geeft het maanlicht ons een romantisch gevoel. Als je op zoek bent naar een man of vrouw waarmee je die prachtige momenten kunt delen, dan is deze datingsite voor jou gemaakt.

De leden zijn mensen die online gaan om alleenstaanden te ontmoeten en hun manier van denken en leven te delen. Ondanks al hun diversiteit hebben alle leden gemeen dat ze zich identificeren als mensen die milieuvriendelijk zijn, dicht bij de natuur staan, diervriendelijk en sociaal denken.De leden van DeWandeldate komen verder voornamelijk uit Nederland.

Bezoek DeWandeldate

DeWandeldate is ook geschikt voor mensen met een speciale houding, levensstijl en levensconstellaties in hun zoektocht naar een partner. Dit betreft bijvoorbeeld vegetariërs en veganisten (zie vegetarisme en veganisme), personen met spirituele belangen (zie spiritualiteit en rationaliteit), leden die belang hechten aan een ecologisch verantwoorde levensstijl (zie milieubewustzijn) en ook leden die zich vooral willen inzetten voor de bescherming en rechten van dieren (zie dierenbescherming en dierenrechten).

De meeste leden van DeWandeldate zijn op zoek naar een hecht partnerschap tussen twee mensen met seksuele trouw en samenleven. Veel leden hebben ook de wens om kinderen te krijgen, te trouwen of een geregistreerd partnerschap na te streven. Er zijn echter ook leden die een weekendrelatie of een relatie op afstand hebben.

Over DeWandeldate

Opgericht in 2015 is DeWandeldate een heel andere soort datingsite en dat is juist goed. Liefde heeft veel verschillende kleuren. En zo zijn er genoeg singles die graag wandelen, fietsen en outdoor activiteiten ondernemen. Deze singles kunnen elkaar nu vinden op DeWandeldate: dé datingsite voor wandelaars, fietsers, hardlopers en natuurliefhebbers.