Home Datingsites Beste datingsites voor zakenmensen en ondernemers

Beste datingsites voor zakenmensen en ondernemers

3 minuten leestijd
0
dating app

Er zijn datingsites voor vrijwel iedere doelgroep; van datingsites voor queers tot aan dating apps exclusief voor nerds. Wanneer je als zakenman of vrouw Tinder probeert dan kom je al snel tot de ontdekking dat de mindset en mentaliteit van de meeste gebruikers niet strookt met je eigen denkpatroon en levenshouding. Terwijl je “work hard, play hard” geregeld als levensmotto tegenkomt in de Tinder bio’s is het voor velen eerder “veel feesten en weinig werken”.

Zakenmensen weten dat een 9 tot 5 baan zelden betekent dat je maar 8 uur werkt. De werkdagen zijn langer dan dat en je vrije tijd beperkter. Het is dan ook niet zo vreemd dat het datingleven op een laag pitje staat als je een hoge functie hebt of eigen baas bent.

Waardevolle tijd besparen

Voor drukke professionals lijkt het idee van “liefde vinden” een ontmoedigende taak. Met de beperkte tijd wordt het alleen maar moeilijker om dit voor elkaar te krijgen. Met talrijke overuren, deadlines, werkafspraken en vergaderingen staat het vinden van liefde of een date vaak onderaan het todo lijstje. Juist om deze reden zijn de datingsites en apps zo populair geworden.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

De besparing van je kostbare tijd maakt online daten makkelijker dan ooit. Of je nu een casual relatie wilt zonder verplichtingen, een echte liefdesvolle relatie of een sugar baby om mee te pronken; er is voor ieder wat wils.

Elitedating

1. Elitedating

Zoals de naam al aangeeft is dit een datingsite voor de elite singles. De slogan is niet voor niets “dating voor singles met niveau”. Het is er voor de zakenman of vrouw die iemand op hetzelfde niveau zoekt. Als zakenman of vrouw kun je jezelf uiteraard ook zien als een single met niveau. Elitedating richt zijn site specifiek op professionals zodat het een gelijk speelveld is met gelijkgestemde maar vooral ambitieuze singles. In de basis betekent “elite” eenvoudigweg dat men in het bezit is van een bachelordiploma. Volgens de statistieken van Elitedating is meer dan 70 procent van de leden hoogopgeleid met minimaal een bachelordiploma.

Het aanmeldingsproces voor Elitedating is eenvoudig maar het vergt wel wat extra tijd om de vragen in te vullen. De antwoorden zijn benodigd om kwaliteitsmatches aan je voor te stellen. De persoonlijkheidstest is gebaseerd op het ‘Big Five model’, dat je persoonlijkheid opsplitst in vijf hoofdcategorieën. Als je eenmaal de persoonlijkheidstest hebt ingevuld, biedt de site je verschillende opties om iemand te vinden. Op basis van zowel je persoonlijkheidsprofiel als je partnercriteria selecteert Elitedating dagelijks de beste matches voor je. De uitslag van de test kun je bovendien zelf inzien en je zoekcriteria kun je te allen tijde wijzigen.

Bezoek Elitedating

Parship

2. Parship

Parship staat voor online dating voor hoogopgeleide singles; de categorie waar je onder valt als je jezelf als een zakenman of vrouw ziet. Als je een ondernemer bent zonder een hoge opleiding maar een hoog kennisniveau dan is dit bijvoorbeeld ook een website waar je terechtkunt om iemand van je eigen niveau te vinden. Met 52 procent vrouw en 48 procent man is het aanbod goed verdeeld tussen mannen en vrouwen. Bovendien is meer dan 76 procent ouder dan 30 jaar.

De werkwijze van Parship is in grote lijnen hetzelfde als dat van Elitedating; er is een unieke matchingsmethode met een persoonlijkheidstest. Na het invullen van de persoonlijkheidstest, wordt er een gepersonaliseerd rapport opgemaakt dat je meer over jezelf vertelt. Parship gelooft dat dit de basis is van een fijne relatie. De resultaten van de test worden gebruikt om je te koppelen aan andere gebruikers van de datingsite waarna je dagelijkse persoonlijke partnervoorstellen krijgt. Het doel van de matching is een serieuze vaste relatie voor twee gebruikers van de datingsite.

Bezoek Parship

rich meet beautiful

3. RichMeetBeautiful

Waar Parship en Elitedating voornamelijk bedoeld zijn om ondernemers en zakenmensen liefde te laten vinden zijn er ook datingsites die een ander doel hebben. Eén van de bekende voorbeelden is RichMeetBeautiful, geroemd en berucht als de datingsite voor sugar daddies en babies. Voor de zakenmannen of ondernemers die de Hugh Hefner lifestyle willen leven is dit de datingsite om te proberen. RichMeetBeautiful is geen websites als je liefde wilt vinden maar wel als je iemand aan je arm wilt hebben om mee te pronken.

Er zijn geen lange vragenlijsten die je dient in te vullen voor je op zoek kunt gaan maar wel wordt er gevraagd naar je inkomen en budget. Je kunt redelijk anoniem de website gebruiken zodat niemand erachter komt dat je de datingsite gebruikt om een sugar baby te vinden. Dit werkt overigens als een wisselwerking, als sugar daddy betaal je de onkosten van de sugar baby met vaste afspraken zodat er geen misverstanden zijn.

Bezoek RichMeetBeautiful

Zoals je leest zijn Elitedating en Parship geschikt voor zakenmensen om liefde te vinden en een vaste romantische relatie terwijl je RichMeetBeautiful niet zo serieus hoeft te nemen. Beide opties hebben voor- en nadelen zoals je kunt begrijpen. Wie iemand zoekt die past bij de levensstijl van een drukbezette zakenman of vrouw is het beste af bij deze drie datingsites voor zakenmensen en ondernemers.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…