Home Datingsites Datingsites waar suikerooms, nichtjes, neefjes en tantes elkaar ontmoeten

Datingsites waar suikerooms, nichtjes, neefjes en tantes elkaar ontmoeten

3 minuten leestijd
0
sugar daddy man vrouw

Niet lang na de oprichting van de eerste online datingdiensten zoals Match, eHarmony en in Nederland datingsites zoals Lexa werden de eerste sugar daddy datingsites al uit de grond gestampt. Het concept van de rijke en succesvolle man tegenover de jonge en aantrekkelijke vrouw sloeg aan.

Waarom zou je moeite doen voor een traditionele relatie met de talrijke onzekerheden en kopzorgen terwijl het ook makkelijk kan met een zogenoemd arrangement; een relatie op eigen termen en naar eigen wensen.

Wie de websites voor suikernichtjes en suikerooms bekijkt ziet weinig verschillen met het uiterlijk van een traditionele datingsite. Vanuit de basis werken deze websites ook op dezelfde manier. Het enige opmerkelijke verschil is het taalgebruik, waarbij “verwennen” en “afspraken” terugkerende woorden zijn.

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Hoewel de prijs om lid te worden niet altijd duidelijk is zonder een account aan te maken bieden de meeste datingsites een gratis of goedkoop lidmaatschap voor de suikernichtjes en neefjes en vragen ze een vergoeding aan de suikerooms en suikertantes.

Suiker datingsites

Zelfstandige en intelligente vrouwen stellen zich nu beschikbaar voor vermogende mannen die er wat voor over hebben om van de diensten van de vrouw gebruik te maken. In ruil voor cadeau’s, geld of andere middelen gaan de vrouwen mee naar een diner, spreken af voor een goed gesprek of laten de man pronken met een mooie vrouw aan de arm.

Hoewel er geen openbare plekken zijn waar de twee doelgroepen elkaar ontmoeten zijn er inmiddels meerdere suiker datingsites die zich richten op deze specifieke tak van sport. Er zijn zelfs suikerneefjes beschikbaar voor rijke vrouwen, suikertantes genaamd. Dit zijn de suiker datingsites waar sugar daddies en sugar babies elkaar ontmoeten.

suikerarrangement

1. SuikerArrangement

Met meer dan 21 duizend profielen is SuikerArrangement een plek waar Nederlandse sugar babies en daddies elkaar ontmoeten. Opgericht als Nederlandse variant van het bekende Amerikaanse SeekingArrangement heeft deze datingsite aardig wat stof doen opwaaien. Enkele sugar babies van de datingsite hebben in de media hun woord gedaan waarna het ook in Nederland op de kaart werd gezet. De verdiensten van de vrouwen hebben door de media-aandacht ervoor gezorgd dat veel studentes zich aanmelden bij SuikerArrangement.

Bezoek SuikerArrangement

Volgens de website, die al wat jaren bestaat, hebben al vele leden elkaar met succes ontmoet. Om van alle functies van de datingsite gebruik te maken is een abonnement vereist. Voor suikernichtjes en suikerneefjes is het lidmaatschap voor een lage prijs beschikbaar waar het abonnement voor suikerooms en suikertantes meer kost. Met het abonnement hebben zij toegang tot uitgebreide profielen van de suikernichtjes en suikerneefjes en kunnen contacten leggen wanneer zij dat willen.

rich meet beautiful

2. RichMeetBeautiful

RichMeetBeautiful is de “new kid on the block” met de oprichting in 2017. Dat neemt niet weg dat deze datingsite al snel de krantenkoppen bereikt door een gedurfde campagne. Door met een billboard studentes te ronselen op hogescholen en universiteiten werden er zelfs Kamervragen gesteld. Het zette eigenhandig sugar dating weer in de kijker waarna het ledenaantal binnen korte tijd explosief toenam. RichMeetBeautiful is er voor volwassen mannen en vrouwen die een wederzijds voordelige relatie zoeken voor beide partijen. Het is er voor de suikeroom die een suikernichtje zoekt maar ook voor de suikertante die een suikerneefje zoekt.

Bezoek RichMeetBeautiful

Volgens de website zijn er vier suikernichtjes voor elke suikeroom, om zo de verdeling weer te geven van de ledendatabase. Aanmelden bij RichMeetBeautiful is gratis waarna je zonder kosten te maken rond kunt kijken tussen de beschikbare leden en zelfs kun je knipogen versturen naar potentiële kandidaten. Wie berichten wil versturen kan het gratis lidmaatschap upgraden naar het betaalde Premium lidmaatschap.

Waar het vandaan komt

Het principe dat mannen één of meerdere vrouwen onderhouden bestaat al vanaf de oudheid. Jaren geleden gold alleen het recht van de sterkste. Vrouwen hadden een man nodig om zich te beschermen tegen het fysieke geweld. De vrouw was minderwaardig en overspel werd tot in de negende eeuw alleen kwalijk genomen als een vrouw het deed. Mannen mochten seksuele relaties met slavinnen onderhouden maar ook met meerdere vrouwen tegelijk trouwen zoals dat nu alleen nog in polygame relaties gebeurt. Welgestelde mannen namen van nature de rol van suikeroom aan en onderhielden meerdere vrouwen. Zelfs vrouwen waar men geen seks mee had werden onderhouden, nu beter bekend onder de naam suikernichtjes.

Kijken we naar vandaag de dag en het verschil is duidelijk zichtbaar. Vrouwen hebben meer rechten gekregen en de rol van de vrouw is veranderd. Vrouwen zijn beter opgeleid, durven meer en zijn zelfstandiger dan ooit. De vrouw heeft een sterkere positie dan ooit welke door sommige vrouwen ingezet wordt om zich te laten verwennen door een man. Het concept van de sugar daddy en sugar baby is niet nieuw maar de populariteit is wel het resultaat van de veranderde tijden. Als je benieuwd bent hoe suikerdating er vandaag de dag uitziet dan weet je nu waar je moet zijn.

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Datingsites

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Opzoeknaarjou verwijderen: hoe zeg je je profiel op?

Alle singles die online op zoek gaan naar hun perfecte match hebben hun eigen verlanglijst…