Home DatingEasy

DatingEasy

Terwijl iedereen weet dat dating niet makkelijk is denkt DatingEasy daar anders over. De datingsite wil het je namelijk zo makkelijk mogelijk maken; de naam van deze datingsite zegt wat dat betreft alles. Met een groot ledenbestand en 200 nieuwe leden per dag is het een datingsite waar je simpel en snel een gooi naar liefde kunt doen. Als onderdeel van Safe Dating Networks is het ontmoeten van nieuwe mensen er niet alleen veilig maar ook een koud kunstje. Hoe DatingEasy precies werkt, voor wie het is en wat je er kunt doen?

Hoe werkt DatingEasy?

De werkwijze van DatingEasy wijkt niet veel af van andere datingsites. Jaren geleden, toen online dating nog in de startfase verkeerde, bestond de typische datingsite uit een lange lijst met oproepjes. Deze manier van jezelf in de kijker zetten wordt ruim twintig jaar later nog steeds gebruikt door tal van datingsites zoals DatingEasy. Ten eerste moet je je natuurlijk aanmelden. Daarbij vraagt de datingsite slechts om de basis informatie. Eenmaal deze gegevens ingevuld wordt je gevraagd om je email adres te bevestigen waarna je direct je profiel kunt invullen. Dit is het bekende “oproepje” die de andere leden te zien krijgen. Hoe meer je invult, hoe meer reacties je krijgt. Vergeet ook zeker niet om een foto toe te voegen. Profielen met foto’s ontvangen immers veel meer reacties. Als je wil kun je meerdere foto’s toevoegen en ook wat meer informatie over jezelf en wat je zoekt. Dit geeft de lezers meer informatie om iets te verzinnen als men contact met je wil opnemen.

Bezoek DatingEasy

Voor wie is het?

DatingEasy is bedoeld voor iedereen met een leeftijd van 18 jaar en ouder. Je komt er dus alleen volwassenen tegen zoals dat bij vrijwel iedere datingsite het geval is. Verder maakt het niet uit je nu hetero of gay bent; iedereen is er welkom. Het maakt ook niet uit wat je doel is; een date, vaste relatie of innige vriendschap. Met andere woorden, echt iedereen wordt toegelaten tot deze datingsite. Je kunt met de handige functies makkelijk op zoek naar andere leden waarbij je kunt zoeken op interesses, voorkeuren en eigenschappen.

Tips voor DatingEasy

  • Verstuur een knipoog om andere singles te laten merken dat je interesse hebt.
  • Speel het Fotozapper spel om nieuwe singles te ontmoeten.
  • Vrouwen op DatingEasy ontvangen veel berichten. Wees uniek en stuur een bericht dat opvalt.
  • Laat merken dat je met interesse profiel gelezen hebt door iets uit het profiel te vermelden. Dit vergroot de kans op een reactie op je bericht.

dating

Als gratis lid

Iedereen wil gratis daten zonder enige vorm van betaling maar in de werkelijkheid is dit bijna nergens mogelijk. Bij DatingEasy kun je gratis lid worden maar dan is er nog geen sprake van écht gratis daten. Je kunt met een gratis lidmaatschap weliswaar kennismaken met deze datingsite maar dit biedt je niet de opties die je nodig hebt om contact te leggen zodat het tot een date kan leiden. Met een gratis lidmaatschap kun je standaard zoekopdrachten uitvoeren, profielen bekijken (alleen hoofdfoto) en standaardberichten versturen. Als je meer opties wilt zodat je daadwerkelijk kunt chatten is VIP-toegang nodig.

Als VIP lid

Voor de “Very Important Persons” onder ons heeft DatingEasy VIP-toegang beschikbaar gesteld. Dit is het lidmaatschap dat je nodig hebt als je alle functionaliteiten wilt benutten. Je kunt uitgebreid zoeken, zoeken op trefwoorden en extra foto’s van de profielen bekijken met dit lidmaatschap. Bovendien kun je alle FotoZapper features gebruiken waarmee je bijvoorbeeld gematcht wordt aan andere leden. Contact leggen is met VIP-toegang uiteraard mogelijk; je kunt niet alleen je berichten lezen en persoonlijke berichten versturen maar ook chatten met potentiële partners.

safedatingnetworks

Privacy en veiligheid

Als onderdeel van een gerenommeerd netwerk wordt er veel aandacht besteed aan de veiligheid en privacy van de gebruikers. Er zijn echter wel wat punten waar je op moet letten. Zo is standaard de optie ingeschakeld waardoor je profiel op de andere websites in het netwerk getoond wordt. Vanuit privacy oogpunt is dit misschien niet wat je wilt. Je hoeft je echter geen zorgen te maken dat je foto’s hierdoor overal verspreid worden zonder je toestemming. Je profiel wordt alleen op de andere datingsites binnen het Safe Dating Netwerk getoond om je met meer singles in contact te brengen. Toch is het goed om te weten dat dit gebeurt en dat je de mogelijkheid hebt om dit uit te schakelen. Als het op de profielfoto’s aankomt dan kunnen de gratis leden alleen je hoofdfoto zien. Leden met VIP-toegang kunnen de overige foto’s ook bekijken. Bovendien is het mogelijk om foto’s voor leden te verbergen zodat deze onzichtbaar worden voor iedereen. Je kunt dan nog altijd foto’s met een bericht meesturen als je contact hebt met iemand die je foto wilt zien.

Bezoek DatingEasy

Over DatingEasy

DatingEasy is een datingsite die al een tijdje meedraait in de online datingscène. Het is een datingsite dat na vele jaren nog steeds in staat is om nieuwe leden te trekken. Als onderdeel van het Safe Dating Network is het een veilig datingsite waar verder niets op aan te merken is. Op het gebied van veiligheid wordt een SSL-versleuteling gebruikt waardoor niemand de gegevens kan onderscheppen maar ook zijn de profielen niet vanuit een zoekmachine te benaderen. Deze controle voeren we voor iedere datingsite uit zodat je niet geconfronteerd wordt met je datingprofiel die opeens in een zoekmachine opduikt. Op de website is te lezen dat de datingsite onderdeel is van Klikmedia BV. Dit bedrijf is in Nederland gevestigd, in Nijmegen om precies te zijn. Het bedrijf staat geregistreerd bij de Belastingdienst en KVK onder KVK-nummer 09170750 dat we hebben kunnen verifiëren.