Home Datingbord

Datingbord

Datingbord: de sexadvertentie datingsite voor mannen en vrouwen van alle leeftijden. Als je er nog nooit van gehoord hebt; het is één van de populaire seksdating websites die je een garantie geeft op sekscontact. Dat ze dit durven te zeggen geeft je meteen het idee dat het iedereen lukt. Of dat ook echt zo is moet je zelf ervaren; je komt er pas achter als je het probeert.

Voor wie is het?

Datingbord zelf geen aan dat het voor mannen en vrouw van alle leeftijden is, ervan uitgaande dat je ouder dan 18 jaar bent. Als je jonger bent dan wordt je niet toegelaten tot de datingsite. Hoewel “alle” mannen en vrouw uitnodigend klinkt is seksdaten niet voor iedereen weggelegd. De spanning om met iemand af te spreken voor seks is voor sommigen wat teveel om te verdragen. Anderen vinden het ongepast en staan er niet voor open. Als je juist leeft voor de spanning dan is Datingbord een geschikte website om je lusten te temmen.

Er wordt van je verwacht dat je discreet omgaat met je contacten zodat iedereen, gebonden of niet, maximaal kan genieten van de tijd op de datingsite. Of je nu een bepaalde fetisj hebt waar je altijd al eens mee wil experimenteren of op onderzoek wilt gaan naar je reeele geaardheid; het kan allemaal bij deze datingsite. Zelfs open-minded stellen die wat extra’s zoeken worden toegelaten maar ook ben je welkom als je van beide walletjes eet.

Bezoek Datingbord

Hoe werkt Datingbord?

Deze datingsite werkt op de oude en vertrouwde manier. Je meldt je aan met je email adres en persoonlijke gegevens waarna er een account voor je aangemaakt wordt. Vul je profiel verder in en gebruik het als een virtuele sexadvertentie. In het oproepgedeelte van je profiel kun je aangeven wie je bent en wat je zoekt. Het is niet verplicht om een oproep te plaatsen maar als je meer kans op succes wilt dan doe je het wel. Als extra tip: gebruik en vermeld je echte naam niet.

100% contactgarantie

Als je je oproep gedaan hebt kun je meteen op zoek naar de oproepen van andere leden. Zit er iemand bij waar je contact mee wil? Verstuur je reactie op de oproep en wacht af tot je een bericht terug krijgt. Door je eigen oproep te plaatsen geef je anderen ook de kans om jou aan te spreken.

Seksdating prikbord

Meisje bed met boekJe seksuele fantasieën op een papiertje te schrijven en ophangen op het prikbord in de supermarkt is wat vreemd. Dat is waar Datingbord om de hoek komt kijken. Het is de virtuele versie van het prikbord, dat bovendien alleen gelezen wordt door geïnteresseerden in seks en avontuur. De werking is vrijwel hetzelfde als een normale datingsite alleen kun je bij Datingbord een oproep plaatsen om snel contact te leggen. Bij een normale datingsite is dit je profiel. Het is bijna gelijk; alleen de naam is anders. Plaats je seksadvertentie en wacht tot de eerste berichten in je inbox belanden. Het is anoniem, geheim en opwindend.

Tips voor Datingbord

  • Houdt het spannend en ga niet te diep in op persoonlijke gegevens.
  • Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om te filteren.
  • Probeer de datingsite eerst uit met een gratis lidmaatschap.

Credits

Niets is het leven is volledig gratis en dat geldt ook voor bepaalde functionaliteiten van Datingbord. Zo kun je gratis aanmelden, wat bijna overal zo is, maar als je van alle denkbare functies gebruik wilt maken dan is een betaling nodig. Bij Datingbord kun je credits kopen. De aanschaf van deze credits vindt plaats in een beveiligde omgeving en op je afschrift komt geen Datingbord te staan. Dat is wel zo fijn als je volledig anoniem wilt seksdaten zonder dat iemand erachter komt.

Over Datingbord

Datingbord is eigendom van VC Internet BV. Dit bedrijf is in Utrecht gevestigd en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 65424344. Dit hebben we zelf handmatig geverifieerd. Op de website van Datingbord is hiernaast te lezen dat alle profielen handmatig gecontroleerd worden wat één van de kenmerken is van een veilige datingsite. De website beschikt ook over een SSL encryptie waardoor alle verzonden gegevens met een versleuteling verzonden worden. Als je vragen hebt over de datingsite, andere leden of iets anders dat verband houdt met de datingsite dan kun je iedere dag contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice van Datingbord is per e-mail bereikbaar maar ook kun je bellen.

Bezoek Datingbord

Datingbord

4.7 (93.33%) 3 stemmen