Home Dating apps Datingapp: ‘Lik elke vreemdeling die je kunt likken’

Datingapp: ‘Lik elke vreemdeling die je kunt likken’

1 minuten leestijd
0
lolly match

Singles hebben het zwaar gehad tijdens de coronacrisis. Geen spontane ontmoetingen in de horeca, beperkingen in de sociale contacten en dates via Zoom en Teams. Het is niet het beste jaar geweest om vrijgezel te zijn. Gelukkig lijkt het erop dat deze vreselijke situatie snel ten einde loopt, dankzij de duizenden injecties die Nederlanders elke dag in hun arm laten zetten.

Als we het voorbeeld van de Verenigde Staten volgen, dan keert alles snel weer terug naar het ‘oude normaal’. Fysieke ontmoetingen – in welke vorm dan ook – zijn straks weer zonder restricties mogelijk en ook kunnen we iedereen likken die we willen likken. Althans, dat is wat een Amerikaanse datingapp voorstelt.

‘Lik elke vreemdeling die je kunt likken’

Terwijl we in Nederland nog vrij voorzichtig zijn met de versoepelingen, lopen ze in de Verenigde Staten voorop in de vaccinatiestrijd. En dat heeft ertoe geleid dat slimme marketeers van verschillende datingapps zich volledig hebben toegewijd aan hun zomercampagnes. Termen als ‘sletterige zomer’ en ‘hete vax-zomer’ zijn volgens Adweek al voorbij gekomen in de media, spreken sommige apps over een summer of love en nu doet Match daar nog een schepje bovenop: ‘Lik elke vreemdeling die je kunt likken.’

Nu populair:

lexa "Serious Dating, Crazy Love: Lexa is waar je moet zijn. Voor mensen met inhoud die iets échts zoeken." Bekijk de leukste singles

Op Twitter zegt Match: “We zijn normaal gesproken niet zo van de hook-ups – maar na een jaar als dit snappen we het. Dus ga wild. Alle grappen terzijde, als je weer serieus wilt daten, zijn we er.”

In de nieuwe campagne viert Match de terugkeer van persoonlijk daten met lolly’s die het op straat uitdeelt. Met de boodschap om ‘elke vreemdeling te likken die ze kunnen’ worden singles in de Verenigde Staten aangemoedigd om de verloren tijd in te halen. Met natuurlijk een aantal kleine lettertjes: “Laat je vaccineren, volg de CDC-richtlijnen en lik alleen vreemdelingen die gelikt willen worden.”

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Dating apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

OkCupid voegt Nederlands toe als voorkeurstaal

Liefde kent geen grenzen. Maar het helpt wel als je een datingapp in je eigen taal kunt ge…