Home Algemeen Dating simulator Ariane: tot welk honk kom jij?

Dating simulator Ariane: tot welk honk kom jij?

1 minuten leestijd
0
dating app

Ariane is één van de eerste dating simulators die het mogelijk maakt om virtueel een date te hebben. Het is een zogenoemde visual novel, een video game met een verhaal. In Japan zijn deze games enorm populair door de puzzels in het spel en het stripboek gevoel tijdens het spelen. Date Ariane is een romantische komedie dat uitgevoerd is in de Bishoujo traditie1. Anders dan wat je misschien gewend bent bij video games kun je in de dating simulator kiezen uit bepaalde scenario’s waarbij je zelf de touwtjes in handen hebt. In het spel zijn er 40 tot 50 scenario’s beschikbaar die je kunt tegenkomen als je Ariane date. Al deze scenario’s samen zijn goed voor duizenden verschillende dates die in lengte kunnen variëren van 1 minuut tot 20 minuten.

De dating simulator Ariane draait al wat jaartjes mee. Om precies te zijn bestaat de erotische dating simulator al 13 jaar, na een originele release in 2004. Alhoewel het datingspel al vele jaren oud is heeft de ontwikkelaar er door de jaren heen hard aan gewerkt om de visuele effecten te verbeteren. Het komt nog niet in de buurt van in real-life een date regelen via Tinder of Badoo maar het komt in de buurt. Vandaag de dag is het spel beschikbaar met 3D afbeeldingen terwijl het spel origineel uit handgetekende afbeeldingen bestond. Miljoenen spelers hebben het dating spel uitgeprobeerd waardoor op een gegeven moment de server van de website het niet meer aankon. Het dating spel Ariane is nog steeds te spelen via deze website.

Bezoek Ariane

Let op: niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar

Meer mensen zoals jij...

... willen weleens wat anders proberen dan swipen. Zij willen meer diepgang, iets serieus, een échte kans op liefde. Uit onze statistieken blijkt dat 68% van deze groep singles dezelfde datingapp kiest. Ontdek zelf waarom elke maand 5.5 miljoen berichten worden verzonden op deze datingapp.

Bekijk welke app dit is
Laad meer artikelen
Laad meer in Algemeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Sapioseksueel: wat het is, kenmerken en signalen dat je dit bent

Slimme mensen: het is geen verrassing dat mensen zich aangetrokken voelen tot intelligente…