Home Dating Oost

Dating Oost

dating oost
De zoektocht naar de ware liefde gaat niet altijd even voorspoedig. En al helemaal niet vanzelf. Op een gegeven moment is vrijwel alle hulp (tot op een zeker niveau) welkom. Heb je je weleens verdiept in een relatiebemiddelingsbureau en wat zo’n bureau precies voor je kan betekenen? Vroeg of laat zal je hulp willen in de liefde en dan is het fijn om te weten dat zulke bureaus bestaan om jou uit de brand te helpen. Dating Oost is zo’n relatiebemiddelingsbureau, gericht op internetdaten. We vertellen je alles over dat je moet en wilt weten.

Voor wie is Dating Oost bedoeld?

Dating Oost is een relatiebemiddelingsbureau op het internet, dat gericht is op het helpen van mensen die op zoek zijn naar hun ware liefde. Het is een datingsite waar je je nieuwe vlam, de liefde van je leven of gewoon een geweldige vriendschap kunt opdoen. De website richt zich vooral op vrijgezellen in Overijssel en de Achterhoek. Als je dus in Enschede woont, Almelo of in Haaksbergen: Dating Oost heeft singles voor je die in de buurt wonen.

Daten in Oost-Nederland

Wanneer je niet zoveel mensen kent in je omgeving of bijvoorbeeld net bent verhuisd naar Oost-Nederland, is Dating Oost een fijn hulpmiddel. Het helpt je om mensen te leren kennen, zonder dat je daarvoor zelf actief de deur uit hoeft te gaan. Ook scheelt het veel gedoe met verhuizen wanneer je partner gewoon bij jou in de buurt woont. Gebruik daarom Dating Oost om iemand uit je eigen regio te ontmoeten.

Het taboe rondom relatiebemiddeling neemt steeds meer af en dat is maar goed ook. Het is namelijk ook een fijne manier om je kennissen- en vriendenkring te verbreden. Blijkt er toch geen romantische klik met iemand te zijn, maar heb je het wel heel leuk gehad op een date? Dan kun je natuurlijk besluiten om alleen vrienden te blijven.

nederland oost

Hoe werkt Dating Oost: de werkwijze

Kies je ervoor om Dating Oost voor jou aan het werk te zetten, dan wordt er gezocht naar een partner die goed bij je past. Dit wordt met deskundigheid en discretie gedaan. Eerst vindt er een intakegesprek plaats waarin Dating Oost jou wil leren kennen. Je kunt dan ook specifieke voorkeuren of wensen doorgeven. Zo’n gesprek duurt gemiddeld twee uur, zodat er een zo accuraat en aantrekkelijk mogelijk profiel van jou kan worden opgebouwd.

Na het gesprek ontvang je een jaar lang partnervoorstellen via de post. Voor de postbezorger is niet zichtbaar van wie de brieven afkomstig zijn. Dan wordt het tijd voor een date of meerdere. Blijkt het een match te zijn, dan is de missie van Dating Oost volbracht. Werkt het toch niet zo goed als gedacht, dan gaat Dating Oost op zoek naar de volgende kandidaat voor jou.

De voordelen van relatiebemiddeling

Voor relatiebemiddeling dien je geld te betalen. Dat komt doordat er een heel team aan het werk wordt gezet om voor jou een geschikte match te vinden. Door te betalen ervaar je wel een paar grote voordelen. We zetten ze graag voor je op een rij:

  • Meer kans op het vinden van de ware liefde.
  • Je hoeft zelf niet meer te zoeken.
  • Professionele mensen matchen jou aan geschikte partners.
  • Je kunt heel specifiek aangeven waar je wel of niet naar op zoek bent.
  • Je verspilt geen tijd en geld aan dates die toch geen kans van slagen hebben.

De kosten van relatiebemiddeling

Wil je profielen van leden bekijken op de website van Dating Oost, dan dien je daarvoor full member te zijn. Dat betekent dat je betaalt voor een lidmaatschap en berichten kunt versturen naar leden. Ben je geen full member, dan kun je ook niet mailen of chatten met leden. Een full member lidmaatschap kost 49.95 euro voor één jaar. Het is niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Ben je niet zo’n ster in het maken van een goed profiel en wil je daar hulp bij? Voor 50 euro per uur kun je Dating Oost inschakelen om je hierbij te helpen. Zij maken dan een profiel van je aan de hand van een uitgebreid kennismakingsgesprek.

Internetdaten bij Dating Oost

Internetdaten is erg populair: zo ook op de website van Dating Oost. Hier bevinden zich singles tussen de 40 en 80 jaar om elkaar te ontmoeten. Internetdaten draait om het aanmaken van een persoonlijk profiel met een persoonlijke beschrijving en leuke foto’s van jezelf. Vervolgens ga je op zoek naar leden die volgens jou interessant zijn. En zij komen op hun beurt ook langs jouw profiel.

Vinden jullie elkaar aantrekkelijk en wil je meer over elkaar te weten komen? Dan kun je elkaar een berichtje sturen en een gesprek starten. Internet daten gebeurt op eigen initiatief en is geen onderdeel van de relatiebemiddeling van Dating Oost.

Is het iets voor jou?

Vind je het leuk om zelf te bekijken wie je aantrekkelijk of interessant vindt? Dan is internet daten wellicht iets voor jou. Neem lekker de tijd om op zoek te gaan naar een leuk persoon (of meerdere) en maak een praatje met elkaar. Wil je liever geholpen worden in je zoektocht, maak dan gebruik van de relatiebemiddeling van Dating Oost. Daarbij gaat het relatiebemiddelingsbureau voor jou op zoek naar een geschikte partner en hoef je dit niet zelf te bepalen. Je wordt heel serieus gematcht aan iemand die in theorie goed bij jou zou passen. Dan is het aan jou om in de praktijk te ontdekken of dat klopt.

Website

Op de website van Dating Oost kun je direct beginnen. Maak een profiel aan of bekijk de website eerst op je gemak om een goede indruk te krijgen. Je kunt je er onder andere aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en je vindt er de contactgegevens van het team van Dating Oost. Ook lees je er succesverhalen van leden die jou voor zijn gegaan en die de perfecte partner al gevonden hebben.

Op de agenda van de website zie je precies wanneer er evenementen georganiseerd worden. Heb je zin om eens mee te doen aan een speeddate, dan zie je hier wanneer je kunt deelnemen. Heb je een van de evenementen bijgewoond en ben je op de foto geweest, dan vind je hier ook alle foto’s van die dag/avond terug. Dating Oost beschikt enkel over een website, niet over een app. Je kunt evengoed overal gebruikmaken van de website wanneer je een smartphone met wifi of internetverbinding hebt.

Bezoek Dating Oost

Over Dating Oost

Dating Oost richt zich op vitale en actieve mensen van middelbare leeftijd, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Op een zeker moment is uitgaan iets wat je misschien liever niet meer doet. Maar op zulke momenten is het ontmoeten van andere mensen juist heel gemakkelijk. Het kan daarom op latere leeftijd lastig zijn om iemand te ontmoeten waarmee je écht op één lijn zit. Dankzij Dating Oost wordt dat een stuk gemakkelijker.

Ontmoet iemand die in dezelfde regio woont en die hetzelfde als jij in het leven staat. Ga zelf op zoek door middel van internet dating of schakel Dating Oost en haar relatiebemiddeling hiervoor in. Alle profielen van leden worden dagelijks gecontroleerd door de redactie, waardoor profielen altijd echt en actueel zijn. Dating Oost richt zich op Gelderland, de Achterhoek, Salland, een deel van de Veluwe, midden-Nederland, Overijssel en Twente.