Home Date For 2

Date For 2

date for 2
Daten is spannend en het gaat niet altijd vanzelf of gemakkelijk. Vind je het maar een vervelende bezigheid en heb je liever niet oneindig veel dates met verschillende mensen, voordat het een keer raak is? Er bestaan relatiebemiddelingsbureaus die jou helpen in je zoektocht naar je perfecte match. Zo wordt er door deskundigen bepaald wie er goed bij jou zou passen. Op basis daarvan wordt er een partnervoorstel gedaan.

De slagingskans is op deze manier vele malen groter dan bij internetdating. Wil je weten of het ook iets voor jou is? We hebben Date For 2 onder de loep genomen om je meer te vertellen over de mogelijkheden van dit relatiebemiddelingsbureau.

Voor wie is Date For 2 bedoeld?

De leden van Date For 2 zijn hoger opgeleide mensen vanaf 25 jaar, die bewust leven en op zoek zijn naar iets serieus. Een relatiebemiddelingsbureau inschakelen is misschien niet heel romantisch, maar het scheelt je veel tijd en moeite én je slagingskans in de liefde neemt toe. Als je een druk leven hebt, valt het niet altijd mee om een leuke date – laat staan je ware liefde – te vinden. Heb je al veel tijd geïnvesteerd in daten of wacht je het tevergeefs af? Beide opties kunnen frustrerend zijn, wanneer het nergens toe leidt.

De leden van Date For 2 hebben door hun drukke bestaan of hun leeftijd niet meer zo’n uitgaansmentaliteit en zijn daardoor minder bezig met sociale bezigheden. Daardoor wordt de kans dat je iemand ontmoet ook kleiner. Om toch kans te maken op het ontmoeten van de ware, meld je je bij Date For 2 aan.

cupido

Hoe werkt Date For 2: de werkwijze en het intakegesprek

Je begint bij Date For 2 met een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek, waarbij er wordt uitgelegd wie de mensen achter Date For 2 zijn en wat hun werkwijze is. Daarna is het jouw beurt om te vertellen wie je bent en wat je verwachtingen zijn. Op basis daarvan wordt een analyse gemaakt van de haalbaarheid van jouw doel. Hierdoor kan bepaald worden of de samenwerking effectief zal zijn.

Enthousiast? Dan vindt het intakegesprek plaats, dat bestaat uit een diepte-interview en een persoonlijkheidstest. Op basis daarvan wordt een profiel geschetst. Daardoor kunnen mensen beter met elkaar gematcht worden. Vervolgens gaan de consultants op zoek naar gelijkgestemden voor jou. Is er een match, dan krijg je dat zo snel mogelijk te horen. Willen jullie elkaar ontmoeten, dan worden contactgegevens uitgewisseld en gaan jullie op date.

De voordelen van Date For 2 op een rij

Aanmelden bij Date For 2 brengt meerdere voordelen met zich mee:

  • De andere leden op de website zijn net zo hoog opgeleid, zelfbewust en zelfverzekerd als jij.
  • Date For 2 is in het bezit van het Singles Keurmerk.
  • Persoonlijke matchmakers/consultants helpen jou je resultaat te bereiken.
  • Je lidmaatschap is inclusief coaching en ondersteuning.
  • Het intakegesprek wordt zorgvuldig afgehandeld, zodat je matches goed bij je passen.
  • Er worden moderne technieken en middelen gebruikt en je hebt één contactpersoon.
  • Date For 2 heeft een landelijk én internationaal ledenbestand.

De kosten van relatiebemiddeling

Een lidmaatschap bij Date For 2 kun je tegen betaling afsluiten. Echter, een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. Probeer zo’n gesprek dus vooral als je meer te weten wilt komen en wilt zien of Date For 2 ook iets voor jou is. Besluit je met dit relatiebemiddelingsbureau in zee te gaan? Het intakegesprek bestaat uit een interview van twee uur en er worden maximaal vier persoonlijke profielen van je geschetst, zodat het naar wens zal zijn. De kosten hiervoor bedragen 195 euro. Dat is inclusief de reiskosten van je persoonlijke matchmaker.

Vervolgens kun je zelf kiezen welk type lidmaatschap je afsluit. Je persoonlijke matchmaker helpt je om hierin een keuze te maken. Het hangt onder andere af van je persoonlijke wensen en de verwachte inspanning die nodig is om jou aan de ideale man of vrouw te helpen. Je kunt kiezen uit Basis, Basic of Excellent. Wat de verschillende abonnementen inhouden en hoeveel ze kosten kun je middels het contactformulier op de website vragen.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

Date For 2 is aangesloten bij de Branchevereniging Singles Keurmerk. Dat betekent dat dit relatiebemiddelingsbureau aan strenge voorwaarden en eisen voldoet en daardoor deskundig en professioneel te werk gaat. Meld je je bij Date For 2 aan, dan weet je dat jij en je persoonlijke gegevens veilig zijn en dat de consultants hun uiterste best doen om jou aan de man of vrouw te helpen.

Het is een soort garantie dat je waar krijgt voor je geld. Ook verhoogt het de slagingskans aanzienlijk. Mocht je toch ontevreden zijn of een klacht willen indienen, dan kan dat zowel bij deze branchevereniging als bij de landelijke geschillencommissie.

Bezoek Date For 2

Over DateFor2

Date For 2 weet dat er in Nederland ontzettend veel vrijgezellen zijn die op zoek zijn naar geluk in de liefde. Mensen zijn steeds kritischer op liefdesgebied en dat is geheel terecht. Daardoor wordt het alleen wel lastiger om op eigen houtje de ware te vinden. Date For 2 wil vrijgezellen hierbij helpen, want samen is nu eenmaal gezelliger dan alleen.

De beschikbaarheid van het ledenbestand van Date For 2 bepaalt hoelang het zal duren voordat je een partnervoorstel ontvangt. Gemiddeld duurt dit vier weken vanaf het aanmeldmoment. Daten moet leuk zijn en het is de missie van Date For 2 om het ook voor iedereen leuk te maken. Wees dus eerlijk tegen je consultant over wat jou belemmert of wat je heel spannend vindt, want hij of zij kan je hier nuttige tips voor geven.