date match
Heb je al een aantal relaties achter de rug en lijkt het alsof de ware zich heel goed voor jou verstopt? Of heb je nog nooit een relatie gehad, maar weet je ook niet zo goed hoe je dat moet aanpakken? Of wil je het gewoon direct goed doen en je kansen vergroten om de liefde van je leven te ontmoeten? In al die gevallen zit je bij Date & Match helemaal goed. Date & Match is namelijk een relatiebemiddelingsbureau dat er alles aan doet om jou en je toekomstige partner met elkaar in contact te brengen.

Voor wie is Date & Match bedoeld?

Bij Date & Match geloven ze in persoonlijke en eerlijke relatiebemiddeling. Het is een bureau dat in 2005 werd opgericht en dat zich sindsdien gespecialiseerd heeft in relatiebemiddeling. Hierbij focust Date & Match zich op vrijgezellen van 30 tot 80 jaar even eventueel ook oudere vrijgezellen. Het gaat hierbij om mannen en vrouwen met minimaal MBO-niveau.

Het doel van Date & Match is om op een persoonlijk en eerlijke manier een perfecte match voor iemand te vinden in Nederland. Daarom komen de matchmakers bij jou thuis om je beter te leren kennen en om je te garanderen dat alle profielen echt en up-to-date zijn.

Hoe werkt Date & Match: de werkwijze en het intakegesprek

Op de website van Date & Match kun je alles lezen over de oprichters, de werkwijze en wat je nog meer wilt weten. Heb je interesse in een lidmaatschap, vraag dan een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek aan om erachter te komen van Date & Match jou als vrijgezel kan bieden. Je doet dit door het contactformulier op de website in te vullen. Het is ook mogelijk om te mailen naar de organisatie, wanneer je meer vragen hebt.

Tijdens het telefonische kennismakingsgesprek neemt een van de matchmakers contact met je op. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend, dus je zit nog nergens aan vast. Er word je tijdens dat gesprek uitgelegd hoe de matchmakers te werk zullen gaan en wat de kosten zijn als je met hen in zee gaat. Ben je enthousiast, dan kun je een afspraak maken voor een intakegesprek.

Het intakegesprek

Het intakegesprek vindt in het echt plaats, het liefst bij jou thuis. Op die manier kunnen de matchmakers een zo echt en compleet mogelijk beeld van jou als persoon krijgen. Daardoor wordt het ook gemakkelijker om jou te helpen in je zoektocht. Tijdens het gesprek ligt de focus vooral op jouw persoonlijke situatie, waarbij je levensstijl, interesses, opleiding, werk en hobby’s aan bod komen.

Je kunt op dit moment ook aangeven wat jouw voorkeuren zijn op liefdesgebied en wat jij zoekt in een partner. Er wordt een professionele vragenlijst gebruikt om jouw persoonlijkheid in kaart te brengen. Het laat de matchmakers duidelijk zien wie er goed bij jou zou passen. Daarna zal je al snel te horen krijgen welke gelijkgestemden dat zijn. Dit vergroot de slagingskans.

date en match

Hoe gaat het verder?

Zijn er matches gevonden, dan krijg je van jouw persoonlijke matchmaker een partnervoorstel op maat. Dit is een beschrijving van een persoon die op dat moment nog anoniem is voor jou. Je bespreekt dan samen of dit voorstel wel of niet aan jouw eisen voldoet en of je van plan bent om diegene te ontmoeten. Zijn jij en je matchmaker tot de conclusie geworden dat dit weleens de perfecte match kan zijn? Dan worden jullie contactgegevens uitgewisseld.

Volgens de regels van Date & Match neemt de man hierin het initiatief, zodat het altijd duidelijk is dat dat de gang van zaken is. En dan wordt het tijd om te daten! Na je ontmoeting(en) bespreek je met je persoonlijke matchmaker hoe het ging en wat je ervan vond. Wanneer je het toch niet leuk vond, kan jouw feedback worden meegenomen bij een volgend partnervoorstel. Was het wel een geslaagde date, dan heb je het natuurlijk al helemaal voor elkaar.

Veiligheid en privacy

Op Date & Match moet iedereen zich legitimeren. Tijdens het intakegesprek wordt gevraagd om te tekenen dat je de intake naar waarheid invult. Daarnaast wordt er niet alleen in de gesprekken, maar ook op de website voorzichtig omgegaan met persoonlijke gegevens. Date & Match werkt volgens de gedragscodes en houdt zich aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Heb je een klacht, dan kun je die samen met je matchmaker bespreken of officieel indienen via de website.

Date & Match heeft ook een interessante blog met leuke artikelen, handige tips en nieuwtjes. Ben je als single vrouw op zoek naar iemand van hetzelfde geslacht? Op de website is een kopje ‘zijzoekthaar’ te vinden. Bezoek die website eens als je graag je ideale vrouw wilt ontmoeten en daarbij wel wat hulp van een professioneel relatiebemiddelingsbureau kunt gebruiken.

branchevereniging singles keurmerk

Branchevereniging Singles Keurmerk

Date & Match heeft het Singles Keurmerk toegewezen gekregen. Dit betekent dat het een erkend relatiebemiddelingsbureau is, waarbij deskundigheid en betrokkenheid centraal staan. Op deze manier voorkom je teleurstellingen en vergroot je je kans op het vinden van een ideale partner aanzienlijk. Op de website is niet te zien wat de kosten zullen zijn, wanneer je met Date & Match in zee gaat. Hierover word je geïnformeerd tijdens het kosteloze en vrijblijvende telefonische kennismakingsgesprek.

Bezoek Date & Match

Over PartnerSelect

Date & Match is een landelijk relatiebureau sinds 2005. Ze zijn vooral gespecialiseerd in persoonlijke relatiebemiddeling voor singles van 30 tot 80 jaar. Date & Match heeft een belangrijke visie, die onderverdeeld is in drie kernwaarden:

  • Persoonlijk: tijdens je lidmaatschap heb je contact met één persoonlijke matchmaker die jou zo goed mogelijk leert kennen. Hij of zij zal jou continu begeleiden, adviseren en te hulp schieten wanneer dat nodig is. Samen bouwen jullie een band op en zoeken jullie naar de perfecte match;
  • Energiek: Vrijgezellen aan elkaar koppelen op een succesvolle manier geeft veel energie. Die energie stralen de matchmakers uit en zorgen ervoor dat de zoektocht leuk is en blijft. Het zorgt er ook voor dat het team van Date & Match heel hecht is en samen kan groeien.
  • Kwaliteit: bij Date & match krijg je alleen een partnervoorstel wanneer je matchmaker hier volledig achter staat. Alle profielen zijn 100 procent echt en gecontroleerd en de matchmakers hebben veel ervaring in coaching en bemiddeling. Zij gaan op een respectvolle en fijne manier met je om, zullen goed naar je luisteren en helpen je daardoor zo goed mogelijk in je zoektocht.