Home Daddyhunt

Daddyhunt

daddyhunt
Daddyhunt is de ontmoetingsplek voor gay en bi mannen die op zoek zijn naar iemand die een stukje ouder of juist jonger is dan zij zelf. Wereldwijd heeft Daddyhunt aardig wat leden; volgens de makers van de app zelfs meer dan 3,8 miljoen mannen. Daarmee is het een van de snelstgroeiende apps voor gay mannen die zichzelf bestempelen als een daddy, of naar zo’n echte man op zoek zijn. Hoewel de app razend populair is in sommige delen van de wereld, is de populariteit in Nederland jammer genoeg nog niet zo groot. Daarom zijn andere opties op dit moment een betere keuze, waaronder de volgende datingsites:

Voor wie is het?

Je vindt er zowel oudere gay mannen die een date willen met een jongen en ook jonge mannen die juist op zoek zijn naar een oudere man om mee samen te zijn. Want degenen die zelf geen daddy zijn weten dat ervaring telt, zowel binnen als buiten de slaapkamer. Of je nu zelf een Daddy bent of juist die jonge hond die op zoek is naar een ervaren Daddy, je bent er van harte welkom. Er zijn geen strenge eisen om lid te kunnen zijn van de app; als je tenminste maar ouder dan 18 jaar bent.

Volgens de makers van de app verschillen de mannen op Daddyhunt in leeftijd, ras, lichaamstype en nationaliteit, maar ze delen allemaal de essentiële kernwaarden: wederzijds respect, acceptatie en tolerantie. En dat is ook het beeld dat Daddyhunt naar buiten brengt. Het gevolg is dat de mannen Daddyhunt serieuzer zijn in het benaderen van anderen en het leggen van contacten, aldus de makers.

daddyhunt app

Hoe werkt Daddyhunt?

Daddyhunt omschrijft zichzelf als het alternatief op de hook-up apps, zoals geen GROWLr, Scruff of Grindr. De gratis gay chat en dating app is meer dan alleen een plek om te chatten en foto’s te verzenden, hoewel je dat uiteraard ook kunt doen. Zoals altijd geldt voor dit type app is een eigen profiel nodig om gebruik te kunnen maken van de functionaliteiten. Daarin word je gevraagd om aan te geven wat je bent: een Daddy, Hunter of Mister.

  • Een ‘Daddy’ is meestal de oudere, meer volwassen partner.
  • Een ‘Hunter’ is meestal de jongere man die op zoek is naar oudere, meer volwassen mannen.
  • Een ‘Mister’ is iemand die niet zeker weet of hij een ‘Daddy’ of een ‘Hunter’ is.

Op je profiel kun je foto’s van alle aspecten van je leven (van vakantiefoto’s tot selfies in de badkamer) privé of openbaar plaatsen. Met hashtags bij je foto’s kun je jongens of mannen met vergelijkbare interesses vinden. Deze hashtags kun je gebruiken om volgers te krijgen of om te laten zien waar je in geïnteresseerd bent.

Met Daddyhunt kun je ook jongens ‘volgen’, zodat je altijd op de hoogte bent waar ze zijn. Of ze nu dichtbij zijn of waar dan ook ter wereld. Als ze updates plaatsen op hun profiel, dan word je daarvan op de hoogte gehouden. Op deze manier werkt Daddyhunt op een vergelijkbare manier als Instagram, alleen gaat het dan uiteraard enkel om gay mannen. Dit kun je nog meer met je Daddyhunt-account:

  • Profielen bekijken van homo en bi mannen uit je omgeving of waar ook ter wereld
  • Gratis chatten en berichten verzenden met jongens die je leuk vindt.
  • Zoeken op subculturen tussen de leden, waaronder bears, scruff, twink, daddy, muscle, silverdaddies en meer.
  • Privéfoto’s van mannen bekijken als ze je toegang geven.
  • Je profielfoto laten verifiëren.

Daddyhunt app en website

Je kunt Daddyhunt downloaden op je smartphone om vervolgens de app te installeren. Deze is beschikbaar voor zowel Android als iOS-apparaten. Als je het prettiger vindt om via je browser van je laptop of computer contact te leggen dan kun je naar de website gaan en daar inloggen. Let op: dit kan alleen met je Facebook-account. Als je je anonimiteit wilt waarborgen dan kun je dat misschien beter niet doen, tenzij je een Facebook account aanmaakt onder een schuilnaam die niet bekend is bij familie en vrienden. In de meeste gevallen is de keuze voor de app het makkelijkst en het snelst.

App StoreGoogle Play

Daddyhunt is gratis

Je kunt Daddyhunt gratis gebruiken, ongeacht of je gebruik maakt van de web versie of van de app voor op je smartphone. Je kunt een profiel aanmaken met info over jezelf en je kunt in de profielen van andere members zoeken of je iemand tegenkomt die je graag beter wilt leren kennen. Als je meer functies wilt dan de basismogelijkheden dan is het mogelijk om het Premium lidmaatschap te nemen.

Het Premium lidmaatschap op Daddyhunt geeft je meer functies om jezelf te presenteren en je perfecte match te vinden, waaronder zien wie je profiel heeft bezocht, onbeperkte chatgeschiedenis, advertentievrij browsen, meer jongens op je grid, maximaal 20 foto’s of video’s in je privégalerij, video’s verzenden en ontvangen, incognito browsen, reisfunctie en geavanceerde filters gebruiken. Je kunt kiezen uit een premium-abonnement van één maand ($9,99), drie maanden ($24,99) of een jaar ($89,99).

Veilig daten en chatten

Online daten en chatten via Daddyhunt is veilig omdat je alle privé-informatie die je niet wilt delen gewoon geheim kunt houden. Als je je woonplaats niet wilt prijsgeven dan doe je dat niet. Als je online geen foto’s wilt delen waar je herkenbaar op staat dan hoef je dat niet te doen. Daarom wordt Daddyhunt ook gebruikt door mannen die hun homo- of biseksualiteit nog aan het ontdekken zijn. Als jij nog niet uit de kast bent of als je nog geen relatie hebt gehad, maar ervaring wilt opdoen, dan kun je via Daddyhunt in contact komen met een Daddy om jou de fijne kneepjes van de liefde te leren.