Home Contigo Contact

Contigo Contact

contigo contact
Wanneer je als vrouw op zoek bent naar een connectie met hetzelfde geslacht omdat je lesbisch of biseksueel bent, dan is de datingsite Contigo Contact iets voor jou. Het is een platform speciaal ontwikkeld voor deze doelgroep om gelijkgestemden met elkaar samen te brengen. Hierbij is daten geen must, het is ook mogelijk om nieuwe vriendschappen te sluiten of om ervaringen uit te wisselen. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk op dit platform. Ben jij benieuwd of deze datingsite iets voor jou is? Ontdek dan hier wat je allemaal kunt verwachten van Contigo Contact.

Terwijl Contigo Contact ooit vrij populair was, is de datingsite inmiddels aardig verouderd. Daarom raden wij op dit moment deze datingsite aan voor lesbi en bi-vrouwen:

Bezoek Bilove

Voor wie is Contigo Contact?

De datingsite Contigo Contact is opgericht om lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België bij elkaar te brengen. Mannen zijn niet toegestaan en als er berichten binnenkomen van hen worden deze ook meteen verwijderd. Het is dus echt gericht op de lesbische en biseksuele vrouw. Mocht je een partner hebben dan wordt aangeraden om alleen te reageren op advertenties van andere biseksuele gebonden vrouwen. De website wil geen bijdrage leveren aan leed, zoals het geval kan zijn wanneer iemand vreemdgaat via de datingsite Contigo Contact. Mocht je bi curious zijn, dan kan je natuurlijk ook altijd een kijkje nemen.

Hoe werkt het?

Het werkt eigenlijk heel simpel op de datingsite van Contigo Contact. Je maakt een contactadvertentie aan en vervolgens kun je ook reageren op andere advertenties. Je klikt dan op ‘reageer’ en dan is het handig als je het nummer van de advertentie opschrijft. Vervolgens verschijnt er een formulier waar je jouw gegevens en een reactie achterlaat. Hierna wordt jouw reactie doorgestuurd naar de dame in kwestie en ontvang je een bevestiging van doorsturen. Het is dan aan haar om te reageren. De eerste reactie verloopt via Contigo Contact, daarna zijn jullie vrij om elkaar te berichten.

De reden dat de datingsite Contigo Contact de eerste mail doorgestuurd krijgt is om te filteren op inhoud. Dit houdt in dat er wordt gescand op verdachte zaken, (Engelstalige) spam verzonden door robots, mannen die op zoek zijn naar spanning of dames die op de zwarte lijst staan omdat ze in het verleden schade hebben aangericht aan anderen. Reacties van bekende mailadressen worden niet gelezen, maar als er een onbekend emailadres is dan wordt er vluchtig gescand op inhoud, op bepaald woordgebruik, op agressieve boodschappen en meer. Op die manier houdt de datingsite ongewenste e-mails buiten de deur.

mooie vrouw

Prijzen

Door middel van een formulier kun je een advertentie aanvragen op de advertentiepagina van de datingsite Contigo Contact. Je betaalt hiervoor €20,- voor 1 maand of €35,- voor 2 maanden, inclusief 21 procent btw. Daarna kun je jouw advertentie verlengen voor 1 of 2 maanden en dit kost €17,50 voor 1 maand of €30 euro voor 2 maanden. Het is gratis als je op andere advertenties wilt reageren. De inkomsten hiervan worden kostendekkend gebruikt. Het is ook mogelijk om een donatie te geven aan de datingsite Contigo Contact.

  • 1 maand voor €20,-
  • 2 maand voor €35,-

De wijze van betalen

Wanneer je een advertentie-aanvraag hebt gedaan via de datingsite krijg je een bevestiging met daarin een advertentienummer, een factuurnummer en de benodigde betalingsgegevens. Het is dan aan jou om het bedrag binnen twee weken te betalen. Doe je dit niet, dan vervalt je aanvraag en wordt de advertentie niet geplaatst. Heb je betaald, dan wordt hij wel geplaatst en is het wachten op reacties. Deze krijg je doorgestuurd naar het opgegeven e-mailadres. Mocht je geen reacties ontvangen of wil je nog een maand aankijken dan is het altijd mogelijk om te verlengen.

App en website

De datingsite Contigo Contact is alleen te gebruiken via de computer of een mobiele browser. Wanneer je op de homepagina bent zie je in een overzichtelijk menu wat je allemaal kunt doen. Zo kun je nieuwe contacten zoeken, ervaringen lezen, je aanmelden voor de nieuwsbrief, een advertentie plaatsen of op een reageren, handige links bekijken en de geschiedenis van Contigo Contact lezen. Ook wordt er elke maand een gratis boek weggegeven. Door het formulier in te vullen kun je kans maken om dit boek te krijgen. Tot slot kun je ook een aantal relevante datingtips lezen.

Bezoek Contigo Contact

Is de datingsite Contigo Contact betrouwbaar?

Wanneer je de website Contigo Contact bezoekt ontdek je dat het een beveiligde verbinding heeft. Daarnaast worden er verschillende ervaringen gedeeld van vrouwen die een advertentie hebben geplaatst of op een hebben gereageerd. Je kunt zowel liefdeservaringen als andere ervaringen lezen. Veel vrouwen hebben heel wat connecties gekregen door deze website en zelfs ook een relatie gekregen. Er zijn ook diverse vriendschappen ontstaan.

Door deze ervaringen te delen geeft het een goed overzicht wat anderen via Contigo Contact hebben gevonden. Het is een open en transparante website waar je niet bang hoeft te zijn voor nepprofielen.

Over Contigo Contact

De datingsite Contigo Contact is opgericht in mei 1999 en gestart als een contact- en activiteitenbemiddelingsbureau voor lesbische en biseksuele vrouwen in Nederland en België. Er bleek heel wat behoefte te zijn aan een dergelijke website voor deze doelgroep. Een jaar later was er echter minder behoefte gecreëerd en is Contigo Contact gestopt. In mei 2003 is er besloten en stichtingsvorm op te zetten om een duidelijk beeld te scheppen van wat deze website precies is. Het is geen commercieel bedrijf, er wordt geen winst gemaakt en het wordt vrijwillig gerund door één actief bestuurslid en twee slapende leden.

De naam van de datingsite Contigo Contact is Spaans en betekent (samen) met jou oftewel contact (samen) met jou. Daarnaast is het ingeschreven bij de kamer van koophandel. Daarnaast hebben we al eerder kort geschreven dat het mogelijk is om handige links te vinden, maar je kunt deze ook zelf aandragen. Daarnaast wordt de website regelmatig geüpdatet en worden dode links verwijderd. Categorieën die je kunt verwachten zijn media, webgids, vakantie, kunst en cultuur, uitgaan, vrije tijd en nog veel meer. Neem snel een kijkje en ontdek of Contigo Contact iets voor jou is.

Veelgestelde vragen

Is Contigo Contactvoor iedereen?

Nee, dat is het niet. Het is bedoeld voor lesbische en biseksuele vrouwen.

Is Contigo Contact gratis?

Nee, Contigo Contact is niet gratis. De advertenties worden geplaatst na betaling. Ook de verlenging van een advertentie kost geld.

Kun je swipen op Contigo Contact?

Nee, Contigo Contact heeft geen mogelijkheid om te swipen. De werkwijze van Contigo Contact is ouderwets – er is ook geen app beschikbaar.

Wat is de minimumleeftijd voor Contigo Contact?

Iedereen die meerderjarig is kan zich aanmelden op Contigo Contact. Voor Nederlandse gebruikers geldt een leeftijd van 18 jaar en ouder.

Heeft Contigo Contact een app?

Nee, Contigo Contactis exclusief beschikbaar als website. Hoewel Contigo Contact te bezoeken is vanaf een smartphone of tablet, is er geen app beschikbaar.