Home ConnectingSingles

ConnectingSingles

connecting singles
De datingwebsite ConnectingSingles is een platform dat speciaal ontwikkeld is om contact te leggen met potentiële vrienden en relaties die over de hele wereld verspreid zijn. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel onbetrouwbare websites die je vooral op kosten proberen te jagen, maar niet prettig in gebruik zijn én ook nog eens bestaan uit een kleine vijver om in te vissen. ConnectingSingles is volledig gratis en biedt jou de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier met allerlei soorten mensen in contact te komen. Waar ConnectingSingles in de Verenigde Staten een loyaal en groot ledenbestand heeft komt het in Nederland niet in de buurt bij een dating app zoals deze.

Bezoek Badoo

Hoe werkt Connecting Singles?

ConnectingSingles is een kosteloos en uitgebreid datingplatform dat veel verfrissende functionaliteiten aanbiedt. Op deze manier krijgen leden de kans én de keuze om zo’n uitgebreid mogelijk profiel van zichzelf te schetsen, zodat anderen een goede indruk krijgen van degene met wie ze contact hebben.

Wanneer je je aanmeldt op deze website krijg je een persoonlijke pagina die je kunt vullen met onder andere foto’s, polls, je favoriete video’s en een blog. Het platform biedt zelfs de mogelijkheid om e-cards of bloemen te versturen. Via jouw persoonlijke pagina kunnen andere leden en vrienden contact met je opnemen, reacties achterlaten en jouw foto’s van een beoordeling voorzien.

foto manWat zo vernieuwend is aan dit platform is dat je meer exposure krijgt wanneer je actief bent op de website. Je kunt het vergelijken met Facebook: wanneer je een nieuwe update plaatst, kom je terecht in de feed van andere leden. Op deze manier krijgt jouw persoonlijke pagina meer aandacht en moedig je potentiële vrienden of dates aan om eens een kijkje te nemen op jouw profiel. Hoe meer van de functionaliteiten je gebruikt, hoe meer mensen uiteindelijk op je pagina terecht komen.

Door alle functies te gebruiken, schets jij een uitgebreid beeld van wie je bent. Je wordt -in tegenstelling tot veel datingsites en dating apps- niet enkel beoordeeld op een korte profielomschrijving en wat oppervlakkige foto’s. Nee, door bijvoorbeeld blogs schrijven, actief te zijn op de forums die de website aanbiedt en video’s te plaatsen kunnen anderen snel zien of ze interesses met je delen.

De interface van ConnectingSIngles werkt gemakkelijk en gebruiksvriendelijk. Meld je aan via de ‘Join now’-knop en vul je gegevens in. Daarna kun je je moeiteloos wegwijs maken binnen alle functionaliteiten. Neem de tijd om alles eens door te scrollen en bouw geleidelijk jouw profiel op. Je zult merken dat wanneer je profiel vollediger wordt, je steeds meer in contact komt met mensen die op jouw berichten reageren.

Voor wie is ConnectingSingles bedoeld?

Het platform is voor iedereen bedoeld die behoefte heeft aan contact met mensen van over de hele wereld. De meeste mensen die lid zijn van deze website zijn opzoek naar een gezellige gesprekspartner, een fling of een relatie. Omdat er zo veel functionaliteiten zijn, kun je snel van alles te weten komen over de leden van ConnectingSingles.

Je kunt zelf kiezen hoeveel informatie je over jezelf deelt. Zo zijn sommige leden erg actief in het schrijven van blogs en delen ze middels deze artikelen hun mening over verschillende onderwerpen. Anderen kiezen er juist voor om hun profiel wat mysterieuzer te houden: je bent niet verplicht om gebruik te maken van alle mogelijkheden die het platform biedt.

wensen eisen

Tips voor ConnectingSingles

Wanneer je besluit om je aan te melden op het platform raden we aan om eerst eens de ‘About Us’ pagina te lezen, hier worden alle functionaliteiten die het platform biedt kort beschreven. Wanneer jij meer van het ‘naar links en rechts swipen’ bent, dan is ConnectingSingles misschien niet de plek waar jij tot je recht komt. Maar als je juist zoekt naar wat meer diepgang, dan is deze website wellicht iets voor jou. Hieronder sommen we de mogelijkheden van ConnectingSingles op:

 • Forums: Het platform heeft forums waar je andere leden kunt leren kennen en kunt kletsen over onderwerpen die verschillen van seks en daten tot politiek en actuele zaken. Je kunt altijd zelf een topic beginnen.
 • Blogs: De blogs bieden een manier om jezelf en je gedachten op digitaal papier te zetten. Schrijf bijvoorbeeld een blog over een les die je hebt geleerd of een bijzondere gebeurtenis die je hebt meegemaakt.
 • Beoordeel foto’s: Je kunt foto’s van leden beoordelen, op deze manier kun je aan iemand laten merken dat je hem of haar wel ziet zitten. Een goed aanknopingspunt om vervolgens een gesprek te starten.
 • eCards en bloemen: ConnectingSingles biedt de mogelijkheid om een digitale kaart of bloemen naar een ander lid te sturen. Zo laat je de ander merken dat je interesse in diegene hebt.
 • Polls: Door een poll te starten kun je op speelse wijze achter de opinie van andere leden komen, het is een leuke manier om een gesprek te starten.
 • Video’s: Ben jij een video tegengekomen die je leuk, grappig of intrigerend vindt? Deel deze dan op je eigen profiel, andere leden kunnen de video bekijken en erop reageren.
 • Verjaardagen: Er is een verjaardags-lijst waarop je kunt zien welke leden de komende week jarig zijn. Een goede reden om iemand die jij leuk vindt een kaart of bloemen te sturen.
 • Wie bezocht je profiel: Deze functionaliteit is de digitale versie van het maken van oogcontact. Je kunt zien wie jouw profiel bezocht heeft. Zit er iemand tussen die jouw blik heeft gevangen? Stuur hem of haar snel een berichtje.
 • Evenementen: ConnectingSingles heeft een functionaliteit geïntegreerd waarmee je een groepsevenement kunt organiseren. Dit is een laagdrempelige manier om nieuwe mensen in het echt te ontmoeten.
 • Spellen: Net als op Facebook kun je op dit platform ook allerlei gratis online spellen spelen. Je kunt andere leden uitnodigen hier ook aan deel te nemen. Kies bijvoorbeeld voor een potje schaken of poolen. Alle spellen maken gebruik van Flash, zodat je niets hoeft te downloaden of installeren.
 • Poëzie: Hou jij van poëzie? Je bent ongetwijfeld niet de enige. In de ‘Poet’s Corner’ kun je jouw gedichten delen, om feedback vragen en andere dichters voorzien van jouw opbouwende kritieken.
 • Artikelen: Lees hier de artikelen die andere leden hebben geschreven, vaak over onderwerpen zoals het vrijgezellenbestaan of daten. Hier vind je ook de mogelijkheid om je eigen artikelen te delen en hier feedback op te ontvangen.
 • Muziek, films en boeken: Onze interesses zeggen veel over ons. Het is altijd fijn als een vriend of partner in spé dezelfde smaak heeft in muziek, films of leesmateriaal. Ben je opzoek naar tips? Lees hier beoordelingen, ideeën en meningen over allerlei boeken, albums en films.
 • Quizzen: Vind jij het ook leuk om quizzen te doen of online testjes in te vullen? ConnectingSingles staat er vol mee. Je vindt quizzen die iets zeggen over jouw persoonlijkheid, testen die je bevragen over een specifiek onderwerp en allerlei andere quizzen en testjes.
 • Profielbeoordelingen: Ben je benieuwd wat andere leden van jouw profiel vinden? Sta je open voor opbouwende kritiek? Dankzij de optie om om een profielbeoordeling te vragen, kunnen leden hun mening achterlaten en je tips meegeven voor verbetering.
 • Groepen: Groepen worden aangemaakt om leden die dezelfde interesses, overtuigingen of achtergrond hebben te verbinden. Door lid te worden van een groep ontmoet je gemakkelijk mensen die op dezelfde manier in het leven staan.
 • Tags: Dankzij tags kun je middels één klik op de knop in aanraking komen met andere leden die jouw interesses delen. Je kunt je eigen profiel voorzien van tags zodat leden ook jou gemakkelijk kunnen vinden.
 • Top 10-lijsten: Door top 10-lijsten te maken kun je kennis, ervaringen en favorieten delen zonder ellenlange teksten op te hoeven schrijven. Leden kunnen in één oogopslag zien wat jou bezighoudt.
 • Puzzels: Je kunt je vrienden vermaken door een puzzel te creëren van één van je foto’s, zo komen zij er op speelse wijze achter hoe je eruitziet.