christian match
Het zit allemaal in de naam: Christian Match is een christelijke datingsite die volledig vrij is om deel te nemen en te gebruiken. Het bedrijf beweert “de grootste 100% vrije christelijke datingsite in Nederland te zijn”. Exacte getallen zijn moeilijk te vinden, maar met een laag prijskaartje is er niets te verliezen door het uit te proberen. Hun doel is om christelijke singles bij elkaar te brengen, en natuurlijk, regelt het geloof veel van wat ze doen.

Hoewel Christian Match een bepaalde mate van populariteit heeft gekend als datingsite voor evangelische en reformatorische singles en alleenstaanden, is de datingsite inmiddels wat verouderd en eerlijk gezegd ook wat gedateerd. Daarom kiezen veel daters voor alternatieve datingsites met dezelfde strekking, waaronder bijvoorbeeld deze datingsite.

Bezoek Opzoeknaarjou

Voor wie is het?

Christian Match bestaat al langer in Nederland en heeft een goede reputatie opgebouwd als een betrouwbaar platform voor singles die op zoek zijn naar korte- en langetermijnrelaties met andere christenen. Je kunt je gratis aanmelden voor de site om je zoektocht naar een speciaal iemand te beginnen.

Hoe werkt het?

Als een grotendeels gratis service biedt Christian Match de basis van een datingsite zonder toeters en bellen. Je kunt communiceren via chat of e-mailberichten, een favorietenlijst bijhouden en zien wie je profiel bekeken heeft. De basis zoekopdracht omvat de must-haves, zodat je kunt filteren op geslacht, leeftijd, leeftijd, zoekopdracht en locatie. De geavanceerde zoekfunctie stelt je in staat om dieper te graven en te filteren op details zoals burgerlijke staat, leefgewoonten, uiterlijk en religieuze gezindheid.

hand telefoon bellen

Functies Christian Match

Als een op geloof gebaseerde site speelt religie een rol in je ervaring op Christian Match. Je profiel bevat je belangrijkste eigenschappen. Religie is sterk aanwezig in het chatforum, waar je een prikbord vindt dat seculiere onderwerpen mengt met discussies over het christendom. Geloof is ook het onderwerp in de chatrooms, die zijn onderverdeeld in thema’s. Ondanks de no-nonsense verschijning van de desktop site, is Christian Match toch wel wat gedateerd. Dit uit zich met name in een datingsite die niet op de mobiel te gebruiken is.

Gebruiksgemak

Hoewel Match veel verschillende functies heeft, maakt de eenvoudige lay-out van de datingsite en app het relatief eenvoudig om te navigeren en te begrijpen. Het is helemaal gratis om mee te doen en de bijpassende en zoekfuncties uit te testen om te zien of dit platform geschikt is voor jou.

Wanneer je lid wordt van Christian Match kan het een ideaal uitgangspunt zijn voor religieuze singles die net beginnen met het verkennen van online dating. De sfeer is vriendelijk, de site is eenvoudig te gebruiken en met gratis lidmaatschappen is er geen risico om het uit te proberen. Met behulp van een e-mail of social media account, vul je een diepgaand profiel in dat zich richt op je interesses en levensstijl.

Je kunt optionele secties invullen en jezelf voorstellen aan mogelijke dates door je belangrijkste en aantrekkelijkste eigenschappen te benadrukken. Christian Match gebruikt je profielinformatie en opgegeven dealbrekers om wederzijds compatibele leden in je regio voor te stellen.

Lincs

Linc staat voor Love Indicating Computer. Het algoritme van ChristianMatch berekent voor alle singles die maximaal 5 jaar van elkaar verschillen een linc-score. Hoe hoger de score, hoe beter jullie bij elkaar passen bij Christian Match.

Camoufleren

Door iemand te camoufleren, voorkom je dat je bepaalde profielen die niet interessant voor je zijn onnodig vaak tegenkomt. Een gecamoufleerd profiel wordt namelijk transparant weergegeven in de zoekresultaten. Dit maakt het makkelijker om te scannen tussen de profielen; het heeft geen effect op de mails die je van deze persoon zou kunnen ontvangen. De persoon achter het profiel komt niet te weten dat je hem of haar hebt gecamoufleerd.

hart sleutel divider

Wat kun je als gratis lid?

Gratis leden kunnen hun profielen bewerken, foto’s toevoegen en naar dates zoeken . Maar als je met iemand op de site berichten wilt uitwisselen, dan is een betaald lidmaatschap vereist. Leden die hun account upgraden krijgen automatisch toegang tot de uitgebreide berichtenfuncties en mailmogelijkheden.
De zoekfuncties stellen je in staat om het datingveld te beperken tot mensen die voldoen aan je normen op het gebied van afstand, persoonlijkheid, uiterlijk, interesses en levensstijl. Je kunt de resultaten ook filteren om alleen profielen te tonen die foto’s hebben of nu online zijn. En je kunt zoeken op trefwoord.

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van Christian Match is gratis en omvat, in tegenstelling tot veel andere datingsites, volledige functionaliteit. Gratis gebruikers kunnen een profiel aanmaken, foto’s uploaden, leden zoeken, knipogen sturen en matches bekijken. Gratis leden kunnen zelfs berichten ontvangen, verzenden en beantwoorden. Een betaald abonnement op Christian Match verwijdert alle gesponsorde promoties voor de kleine prijs vanaf 5 euro per maand. Vergeleken met de betaalde lidmaatschappen van de meeste online dating sites, zijn de kosten dus vrij laag.

Voordelen van Christian Match
  • Meerdere zoekfuncties stellen singles in staat om zelf een date te vinden.
  • Veel manieren om gratis interesse te tonen.
  • De leden kunnen lokale Events bijwonen als ze zich uitgebrand voelen bij online dating.
  • Een snelle redactie die berichten en vragen beantwoordt.
  • Twee weken gratis uitproberen.
Nadelen van Christian Match
  • Alleen betaalde abonnees kunnen berichten lezen/versturen of zien wie hun profiel heeft bekeken.
  • Het kan tijdrovend zijn om alle keuzes, functies en overeenkomsten te doorzoeken.
  • Je kunt niet zien of een lid een abonnee is, dus het kan zijn dat je uiteindelijk berichten verstuurt naar mensen die niet kunnen reageren.
  • Website niet mobielvriendelijk.

veiligheid

Veiligheid Christian Match

Christian Match heeft een veilige dating-omgeving gecreëerd door actief toezicht te houden op het netwerk, alle nieuwe profielen te screenen en gebruikers in staat te stellen profielen op de site te blokkeren of te rapporteren. Iedereen kan een zorg melden aan de datingsite en binnen 24 uur een reactie verwachten. Christian Match moedigt gebruikers aan om een profiel te markeren dat ongepaste of valse inhoud laat zien of dat misbruik of anderszins schadelijk gedrag vertoont.
Alle aan Christian Match gemelde profielen ondergaan een grondig onderzoek en kunnen volledig van de site worden verwijderd als het team aanwijzingen ziet van kwaadwillige bedoelingen of gedrag.

Bezoek Christian Match

Over Christian Match

Christian Match kan een ideaal uitgangspunt zijn voor religieuze singles die net beginnen met het verkennen van online dating. De sfeer is vriendelijk, de site is eenvoudig te gebruiken en met gratis lidmaatschappen is er geen risico om het uit te proberen. Christian Match heeft veel te bieden voor singles die op zoek zijn naar liefde. Deze datingsite heeft veel aandacht besteed aan het perfectioneren van haar online tools en dat heeft werkt.

De blog van Christian Match toont regelmatig hartverwarmende succesverhalen die de levensveranderende impact op alledaagse mensen in de kijker zetten. Met zijn handige functies, eenvoudige navigatie, professionele lay-out en inspirerende succesverhalen, is het gemakkelijk te begrijpen waarom Christian Match succesvol is geweest. Desalniettemin oog het geheel verouderd en is de website niet met de tijd meegegaan.