Het leven kan soms als een sleur voelen. Altijd maar dezelfde werkdagen en steeds weer dezelfde vrienden die afzeggen wanneer jij iets leuks wilt doen. Wil jij je vriendenkring graag uitbreiden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Heb je het idee dat je de meeste mensen in je omgeving al kent en dat zij niet helemaal voldoen aan jouw ‘eisen’ op het gebied van levensstijl en interesses? Bezoek Chisple, een website waar je gemakkelijk en snel nieuwe mensen leert kennen met dezelfde interesses als jij.

Het is een laagdrempelige manier om mensen te ontmoeten die hetzelfde in het leven staan als jij en daardoor geschikt vriendschapsmateriaal zijn. Het is de geschikte website voor mensen die positief in het leven staan en leuke dingen willen ondernemen met elkaar. Chisple is echter niet geslaagd als vriendenplatform. Daarom raden wij deze andere app aan:

Bekijk alternatief

Chisple is gericht op mensen die alles uit het leven willen halen. Nadat je leuke gesprekken hebt gevoerd met elkaar via deze website, kun je eens besluiten in het echt af te spreken. Ga samen lekker sporten, breng een bezoekje aan een bioscoop of museum of doe andere dingen waar je blij van wordt. Ondertussen leer je mensen die je via Chisple hebt ontmoet steeds beter kennen.

Pluk de dag samen en geniet van de leuke dingen die er te beleven zijn. Ga samen een avondje uit of leer nieuwe dingen over het leven door gesprekken te voeren met mensen die je nog niet kent. Waar je je soms een beetje vastgeroest voelt in je oude vriendenkring, heb je op Chisple de mogelijkheid om nieuwe mensen te ontmoeten en dus nieuwe ervaringen te beleven.

Voor wie is het?

In principe is Chisple geschikt voor iedereen die nieuwe vrienden wil maken. Ben je 18 jaar of ouder, een professional en op zoek naar een bepaalde relatie (vriendschap, date of toekomstige partner)? Dan is Chisple iets voor jou. Je kunt er terecht wanneer je vrijgezel bent, maar ook wanneer je getrouwd bent. Iedereen is hier welkom voor het ontmoeten van leuke, nieuwe mensen. Het is dan ook de website die de basis legt voor tal van nieuwe vriendschappen.

Geef aan wat je interesses zijn en ontmoet direct mensen die die dingen ook leuk vinden. Zo onderneem je gemakkelijk en snel een gezellig uitje met iemand en beleven jullie daar allebei plezier van. Saaie afspraakjes zijn verleden tijd. Er is voor ieder wat wils op Chisple en aanmelden is zo gepiept.

vriendin bff

Hoe werkt Chisple?

Wil je lid worden van Chisple, dan kan dat helemaal gratis. Je kunt een profiel aanmaken met je e-mailadres of Facebookaccount en daarna direct je online profiel invullen. Geef daarbij aan wie je bent, wat je doet en vooral waar je naar op zoek bent. Zoek naar evenementen die je interessant vindt en nodig andere leden uit om er samen met jou naar toe te gaan.

Je legt contact met leden door een contactverzoek naar hen te sturen. Accepteren zij deze, dan wordt het tijd voor een gezellig gesprek. Leer elkaar kennen en tast af of er een potentiële nieuwe vriendschap in zit voor jullie. Het is vanaf dan op elk moment mogelijk om te chatten met elkaar en te zien of jullie vriendschappelijk gezien bij elkaar passen. Een nieuwe vriend(in) is zo gemaakt op Chisple.

Gratis en betaald

Aanmelden op Chisple is gratis, evenals het gebruik van de website. Maar wil je meer mogelijkheden, dan kun je voor een betaald lidmaatschap gaan. Daardoor krijg je onder andere de mogelijkheid om meer foto’s te uploaden en delen op je profiel en kun je zelf activiteiten aanmaken en aan die van anderen meedoen. Ook geeft het je de gelegenheid om privéberichten te versturen en een ontmoeting te plannen met andere leden. Het is mogelijk om een halfjaarlijks, jaarlijks of zelfs een levenslang lidmaatschap aan te gaan. Afhankelijk van de betaalmethode wordt je lidmaatschap na afloop óf automatisch verlengd óf omgezet naar een gratis variant.

Bekijk alternatief

De voordelen van Chisple op een rij

Laten we nog even kort samenvatten wat nu de mooiste voordelen zijn aan een lidmaatschap op Chisple.

  • Het is gratis (eventueel betaald, maar dat is zeker niet verplicht).
  • Het is laagdrempelig.
  • Je wordt gematcht met mensen die dezelfde interesses hebben.
  • Het is een leuke en simpele manier om je vriendenkring uit te breiden.
  • De afspraakjes die je maakt zijn nooit saai, want er zijn tal van suggesties beschikbaar.
  • Het is mogelijk om zelf activiteiten te organiseren en daar andere leden voor uit te nodigen.
  • De website van Chisple is gebruiksvriendelijk en heeft veel opties.
  • Je hebt in een mum van tijd leuke, nieuwe vrienden.

Alles over de website van Chisple

De gebruiksvriendelijke website van Chisple heeft veel functionaliteiten. Je kunt je er gemakkelijk aanmelden en daarna wijst het eigenlijk voor zich. Geef aan waar je interesses liggen en zie in de voortgangsbalk of je je profiel al volledig aangevuld hebt. Bedenk eventueel ook een profielboodschap en vertel wat meer over jezelf. Op die manier lezen mensen direct meer over wie jij bent als persoon. En dat kan de zoektocht naar een nieuwe vriend(in) flink versnellen.

Daarna kun je maximaal 50 foto’s toevoegen die laten zien wie jij bent en wat jij leuk vindt. Geef bij de instellingen gerust aan waar je wel of geen e-mails over wilt ontvangen. Kies bijvoorbeeld wel voor e-mails over nieuwe vriendschapsverzoeken, maar niet over ieder bericht dat je ontvangt. Het kan allemaal.

Over Chisple

Het klinkt eenvoudig, mensen ontmoeten via Chisple. En dat is het ook. Het is een gemakkelijke en snelle manier om contacten te leggen met mensen die dezelfde interesses hebben als jij. Dankzij de app op je mobiel en de website op je laptop, tablet of computer zijn die contacten altijd in de buurt. Chisple verbindt mensen op basis van hun interesses en maakt het op een moderne manier mogelijk voor hen om hun vriendenkring uit te breiden.

Ook biedt Chisple allerlei suggesties voor uitjes. Geen inspiratie hebben voor een leuke afspraak is daarom geen excuus om niet met iemand af te spreken. Barst je wel van de ideeën, weet dan dat je op Chisple ook eigen activiteiten kunt delen.

Veelgestelde vragen

Is Chisple voor iedereen?

Nee, Chisple is niet voor iedereen geschikt. Hoewel Chisple toegankelijk is voor iedereen vanaf 18 jaar, wordt deze online ontmoetingsplaats vooral gebruikt voor het vinden van vriendschappen en nieuwe contacten. Ga samen met anderen de deur uit, breng online naar offline en ontdek nieuwe liefhebberijen via nieuwe mensen die je ontmoet.

Is Chisple gratis?

Ja, Chisple is gratis om uit te proberen. Maar dat is alleen om het platform te testen. Iedereen die zich inschrijft op Chisple begint met een gratis lidmaatschap met de mogelijk om een lidmaatschap te nemen. Het lidmaatschap is wel een betaald abonnement. Meer details over de volledige lidmaatschapsaanbiedingen zijn te vinden op de betaalpagina die na inloggen zichtbaar zijn.

Kun je swipen op Chisple?

Nee, swipen is niet mogelijk op Chisple. Het is wel mogelijk om contact te maken met leden die jouw interesses delen door middel van de contactverzoeken. Je kunt bij Chisple zoeken naar evenementen die je interesseren en anderen uitnodigen om deze evenementen en activiteiten samen met jou mee te maken.

Is er een minimumleeftijd voor Chisple?

Ja, het is mogelijk om lid te worden van Chisple vanaf een leeftijd van 18 jaar. Iedereen die meerderjarig is kan lid worden van de ontmoetingsplaats. Minderjarigen worden niet toegelaten tot het platform.

Heeft Chisple een app?

Nee, er is tot op heden nog geen app van Chisple. De website is het enige platform om met andere Chisple-leden in contact te komen. Daarentegen is de website wel mobielvriendelijk waardoor gebruik op een mobiele telefoon geen probleem is.

Beoordeel Chisple

Alle beoordelingen van Chisple

2,0
Rated 2 out of 5
2 van 5 sterren (gebaseerd op 1 review)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht100%
Verschrikkelijk0%

Oppervlakkige profielen

Rated 2 out of 5
7 december 2023

Profielen zijn soms te oppervlakkig. Hbe niet het idee dat deze app goed loopt

Anne
Gecontroleerd